se upp! här är de 14 farligaste virusen för alla typer av Android-smartphones

Den här gången presenterar ApkVenue en lista med 12 farliga virus på en Android-smartphone. Efter att Jaka tidigare har beskrivit de 10 farligaste datavirusen i världen,

Datorvirus har blivit de mest skrämmande sakerna i eran Sakernas Internet den här gången. Eftersom fler och fler aspekter av livet byter till datoriserade metoder och är anslutna via internet, är virusattacker verkligen ett särskilt problem som man måste se upp för. Efter tidigare förklarade Jaka 10 farligaste datavirus i världen kommer den här gången ApkVenue att presentera en lista 14 farligaste virus för alla typer av Android-smartphones.

Virus på smartphones är inte mindre farliga än virus på datorer. Det finns ett virus som kan stjäla dina data och foton, ett virus som hindrar din smartphone från att pågå omstart, för att göra din Android oanvändbar.

  • Shedun Virus, din Android kommer inte att användas igen om du får detta virus!
  • VARNA! 9 av 10 Netflix- och PlayStation-användare är redan infekterade med detta virus

14 farliga virus på Android-smartphones

För att upptäcka om det finns ett farligt Android-virus eller inte på din Android kan du använda metoden som ApkVenue delade i artikeln Hur bli av med virus på din Android utan antivirus. Vänligen sök, finns det något av följande 12 farliga virus på din Android?

1. Engriks

Har din Android någonsin visat varningen "Tyvärr har mått / Engriks slutat" på Android? I så fall gratulerar du till att din Android-smartphone är infekterad med ett virus Engrix. Efter att ha utsatts för detta virus kommer din Android att fortsätta att visa konstiga varningar, t.ex. Monkey Test har slutat, etc.

Engriks-virus designades av tillverkaren för att infektera via porrsajter. Så, åtminstone öppna en porrsida på Android om du inte vill ha en smartphone du måste återblixta eftersom han fick Engriks-virus.

2. Cyber.Police

Förutom Engriks har det nyligen blivit en ransomware som heter Cyber.Police som smittar via pornografiska webbplatser. Om smittad av ransomware Detta, din Android kommer inte att användas eftersom den är låst av dyka upp som fortsätter att visas på smarttelefonens skärm.

Inte bara irriterande, dyka upp det innehåller ett hot. Vilket är om du inte överför en viss summa pengar i form iTunes-gåvor. Om du inte betalar riskerar all information på din smartphone att gå vilse och spridas. Läs hela artikeln på: Detta är resultatet om du ofta öppnar porrwebbplatser på Android.

3. Shedun, Shuanet och ShiftyBug

Man kan säga de tre typerna skadlig kod detta är det farligaste viruset för din Android-enhet. Hur inte, tredje skadlig kod detta kommer att orsaka att din Android inte längre kan användas! Så när du har detta virus måste du genast köpa en ny smartphone. Det gör verkligen den här ihåliga väskan till ett virus.

Dessa farligaste Android-virus finns vanligtvis från tredjeparts appbutiker (tredjeparts appbutik). En gång installerat på offrets Android, skadlig kod det här kommer attrot enhet, bädda in (bädda in) själva till tjänster på systemnivå, och ändra deras form till legitima eller legitima sig själva i populära applikationer som Facebook, Candy Crush, Twitter, Snapchat, WhatsApp och andra.

4. Android PowerOffHijack

Vad händer om din Android plötsligt stängs av? Du kanske tror att din Android tar slut på batteriet eller att batteriet är skadat. Men du måste vara försiktig, för det finns det PowerOffHijack-virus. Detta farliga virus gör att din Android plötsligt dör trots att batteriet fortfarande är fullt. Inte bara det, medan din Android är död, kommer detta farliga Android-virus att använda telefontjänster, SMS, för att komma åt din kamera. Är det inte läskigt? För när du tror att din smartphone är död, kommer den faktiskt åt av oansvariga parter.

5. Stagefright

Android-virus heter Scenskräck hade rört upp Android-användare för en tid sedan. Varför inte, detta farliga virus kan ha en stor effekt på mer än 1 miljard Android-smarttelefonanvändare, särskilt LG, Samsung och Google Nexus Android-smartphones. Risken som kan orsakas när en Android-användare har infekterats med Stagefright är någon som inte är ansvarig för att använda data som lagras på Android för vissa ändamål förutom att Stagefright också kan användas för att komma åt alla Android-enheter (avlägsen) utan att ägaren vet det.

Sätt för distribution buggar Denna stagefright är med en tuck skadlig kod till multimediafiler som MP3 eller MP4. När en Android-användare visar filen visas Android förhandsvisning från låten som laddades ner tidigare. När förhandsvisning öppen, då är det då Android kommer att smittas skadlig kod Scenskräck.

6. Obad

Nästa farliga virus på Android är ganska besvärligt för användare, även Kaspersky blev överväldigad av detta virus. Även om det kan upptäckas av Kaspersky, har detta virus inte kunnat utrotas av sina rötter av Kaspersky. Om din smartphone är infekterad av ett virus som kallas Backdoor.AndroidOS.Obad.a detta kommer du ofta att förlora kredit och också uppleva täta händelser hänger. Obad-virus infekterar genom att berätta att du laddar ner en applikation på en viss webbsida, efter att den har installerats, kommer Trojan-viruset att attackera systemet på din smartphone.

7. Flodhästar

Om vi ​​pratar om de mest envisa virusen på en smartphone kanske Hipposms-virus detta är vad som är lämpligt för att uppnå titeln. Hur inte, detta farliga virus på Android tar över SMS-systemet på din smartphone och registrerar sedan en betald SMS-tjänst. Det måste vara irriterande om du när som helst får betalt SMS trots att du aldrig känner dig prenumererad? Tja, detta Hippo SMS kan vara den skyldige. Åh ja, om du har smittats med detta virus är det enda sättet att överleva att göra fabriksåterställning och ändra också ett nytt nummer.

8. Drsheep

Klassificerat som en trojan, kan detta farliga Android-virus kapa dina Facebook-, Twitter- och LinkedIn-konton. Ett annat namn för detta virus är HackTool.AndroidOS.DroidSheep.A när det upptäcks säkert läge eller det antivirusprogram som du använder. Med hans läskiga förmågor måste du naturligtvis vara försiktig med existensen Drsheep-virus detta på din Android.

9. BaseBridge

Ingår fortfarande i Trojan-klassen, ett virus som är känt under ett annat namn Andr / BBridge-A detta med hjälp av systemet eskalering av privilegier för att installera skadliga utländska applikationer på din Android-enhet. Det stannar inte där, detta farliga virus kan skanna allt innehåll i dina meddelanden. Det är farligt om ditt meddelande läses och sprids av personen BaseBridge-virus detta?

10. Batteri-A

Om du är en användare som gillar att använda batterisparande applikationer som Battery Doctor, måste du vara försiktig med den här trojanen. Batteri-A-virus Detta kommer att infektera batterisparlappet och sedan kontinuerligt rapportera applikationen om att ditt batteri sparar. Även om det farliga viruset faktiskt skadar ditt batterisystem, vilket gör ditt Android-batteri ännu mer slöseri. Eftereffekten som inte är mindre skrämmande än detta virus beror på att det kommer att göra din Android full av annonser.

Cheetah Mobile Inc Produktivitetsappar LADDA NER

11. DroidDream

Är du en person som gillar att ladda ner applikationer från andra appbutiker än Google Play Store? Var försiktig med några spännande spel, eftersom de kan smittas DroidDream-virus. Detta farliga virus kommer att infektera din Android via en applikation som har infogats skadlig kod-hans. När din Android-enhet är infekterad kan den fjärrstyras och samla in data på din Android på en hemlig server.

12. Plankton

Som Plankton i filmen Svampbob, Plankton-virus detta kommer att infektera din Android på ett sätt som är smart och ganska lömskt. Om du är infekterad med detta virus kommer detta virus att visas intelligent när du spelar Angry Bird Rio-spelet. Nej, detta virus infekterar inte Angry Bird Rio, bara han gör listigt Angry Bird Rio till en värd och syndabock. Senare, när du spelar spelet, dyker det plötsligt upp en popup som anger om du vill låsa upp premiumtjänst eller inte. Det är steget för detta virus att komma in i ditt Android-system. Därefter visas en annan applikation som liknar den som ersätter den ursprungliga applikationen.

Rovio Entertainment Games LADDA NER

Så det var de 12 farliga virusen för din Android. Försök att kontrollera och rengöra med handledning Hur bli av med virus på din Android utan antivirus. Och om din Android vill vara säker från virus, installera alltid appar bara från pålitliga källor, till exempel Google Play Store.

Om du har upplevt att Android som du använder har dessa virus, dela med sig med Jaka, hur tar man bort viruset.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found