Du måste spela 15 premiumspel 2017

Betalda spel själva har olika prisklasser, vissa är billiga till de dyraste.

Det har funnits olika typer av spelgenrer på Android. Med utgångspunkt från en shootout, MOBA, tills spelet överlevnad. Bland alla dessa spel finns gratis eller betalas, beroende på utvecklaren när de marknadsför sin produkt.

Betalda spel själva har olika prisklasser, vissa är billiga till de dyraste. Jaka har sammanställt 15 häftiga Android-spel med billiga priser. Kolla in följande recensioner.

  • Billig! Dessa 5 spel på Steam börjar vid 12 000 IDR
  • 4 billiga Gamepad-rekommendationer Endast Rp. 100 tusen!
  • 5 webbplatser för att få Steam-spelpriser billigare tills GRATIS!

15 häftiga Android-spel med billiga priser

1. Hitman Sniper - 5 000 IDR

Redo att vara en professionell mördare kala huvudet? Du måste skjuta färdigheter med hjälp av en prickskyttegevär. Dess uppdrag är att döda målet på avstånd med detta vapen. Med gameplay vilket är roligt och bra grafik, den goda nyheten är att det här spelet bara prissätts till 5 000 IDR endast.

2. Survive: The Lost Land - IDR 3600

Vill du ha ett spel med "wow" -grafik och superutmanande spel? Du kan prova spel Överlev det förlorade landet. Detta spel simulerar en kamp för överlevnad när den är strandad på en ö mitt i ingenstans. Priset är också mycket passande i fickan 3600 IDR.

3. Neo Monsters - IDR 3000

Nöjd med spelet a la Pokemon Sun and Moon? Koppla av, även om spelet bara kommer ut på konsolen Nintendo 3DS naturligtvis kan du prova en upplevelse som är nästan samma som spelet Neo Monsters. Du kommer att jaga, träna och slåss med tusentals monster, de kan till och med utvecklas. Denna lycka är mer komplett med en mycket billig prislapp, som är värt 3000 IDR endast.

4. Real Steel - 11 000 IDR

Om du letar efter ett slagsmål Grymt bra, kan du prova spel anpassade från kända filmer, Äkta stål. Du kommer att kontrollera robotkämparna som har olika attack- och försvarstekniker. Ha en intressant upplevelse med strider mellan robotar som bara är värdefulla 11 000 IDR, det är säkert lätt på plånboken va!

5. Real Drift Car Racing - IDR 12 000

Inspirerad av film snabb och rasande, och vill uppleva att vara kungen av street racing? Real Drift Car Racing kommer att bjuda in dig att känna hur snabbt och överföra på gatan. Grafiken som visas är riktigt lovande, så att den är som en riktig ras. Även om den har en storlek som är ganska stor 260 MB men detta spel erbjuds till ett minimipris 12 000 IDR.

6. Zombie Avengers: Stickman War Z - 3000 IDR

Om du vill ha äventyr i kombination med utmanande stridsåtgärder kan du prova det Zombie Avengers: Stickman War Z. Även med karaktär Stickman, detta spel ger verkligen en mycket spännande och beroendeframkallande action-äventyrsatmosfär. Priset är mycket vänligt, med en prislapp 3000 IDR.

7. Air Attack HD - IDR 3000

Nästan alla spelare gillar krigsspel, särskilt om kriget handlar om krigsflygplan som tillhör flygvapnet. Air Attack HD kommer att bjuda in dig att bli soldat och pilot för ett krigsplan som utför ett attackuppdrag mot fienden. Nog med 3000 IDR du kan få alla dessa saker.

8. Hitman GO - 15 000 IDR

Tillbaka till ämnet att vara en professionell mördare, djupt Hitman GO Du kommer att behöva tänka hårt, för här handlar det inte bara om att döda, du måste också utveckla en bra strategi. Detta spel är ett spel pussel som involverar Hitman som bönder och linjer för områden bara du kan korsa. 15 000 IDR är ett billigt pris med ett så komplicerat spel som detta.

9. Pacific Rim - 11 000 IDR

I själva verket i spelet Äkta stål Du kan också uppleva slåss med en robot. Men djupt Pacific Rim, som i filmen, kommer du att använda en superstor robot. Visst är dina motståndare de onda gigantiska monster som vill förstöra jorden. Vad som förvånade detta spel med cool grafik och full av detaljer, du kan lösa in det med bara 11 000 IDR endast.

10. Harvest Master: Farm Sim - IDR 10.000

Besviken över att du inte kan spela spelet Harvest Moon vilken version av Android är prissatt ganska dyrt? Bli inte avskräckt, för du kan fortfarande spela Harvest Moon-stil-spel tillsammans Harvest Master: Farm Sim. Den här är naturligtvis mycket billigare, ganska dyr ficka uppgår till IDR 10.000.

11. Rovdjur - 12 000 IDR

Kom ihåg filmen Utlänningar läskig som gillar att döda människor. Rovdjur också anpassat till ett spel för Android-plattformen. Du kommer att känna spänningen att vara Rovdjur med klor och avancerade vapen också osynligt läge vilket gör att du kan kamouflera utan att ses. Även om den bär namnet på den berömda filmen får detta spel bara ett pris 12 000 IDR bara du!

12. Pocket Rally - 13 000 IDR

Kanske att höra ett spel med temat street racing, det är vanligt. Men hur är det med racing? Samling i öknen eller sahara? Visst spelar spelare sällan bilracingspel så här, eller hur? Du kan få den här upplevelsen i spelet Pocket Rally, som är prissatt fickvänligt, av 13 000 IDR.

13. Deus Ex: Fallet - 15 000 IDR

Det måste ha varit mycket spelare den erkända franchise berömda spel på plattformen PC, det är Deus Ex. Med namnet Deus Ex: Fallet Detta spel finns på Android-plattformen. Du kommer att uppleva spännande action och spännande skytte. Förbered bara pengar 15 000 IDR och du kan spela det.

14. Survival Island: Evolve Pro! - 13 000 IDR

Ett annat spel för överlevnadstema kom från Survival Island: Evolve Pro!, efter mode FPS Du kommer att utforska en ö mitt i ingenstans, skapa vapen och hus och jaga djur efter dina grundläggande matbehov. Även om en realistisk 3D-grafisk skärm är närvarande är priset du får bara lika stort 13 000 IDR.

15. MadOut Open City - 13 000 IDR

Spel med lägen Öppen värld Naturligtvis kan du säga att det är en av de mest gynnade av spelare i världen. Tyvärr är de flesta spel som detta ganska dyra. Men i slutändan MadOut Open City vara en lösning för spelarens budget. För med pengar 13 000 IDR du kan känna hänsynslöst och gå runt i staden.

Det är 15 häftiga Android-spel med billiga priser. Så nu finns det ingen anledning att tveka längre för att köpa spel, för priserna är billiga. Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found