Dessa 5 bästa Android-äventyrs-RPG-spel får dig inte att ångra dig!

Vill du prova ett spel med nya funktioner som ger roligt och enkelt spel och kan spelas vardagligt? Då kan du prova några RPG-spel

Till underhållande oss själva från att känna oss uttråkade och sedan spela spelet mobil är det mest lämpliga valet. Men gör inget misstag om det välj spel som du kommer att spela. Anledningen är att det finns några spel som inte kommer att underhålla dig, men de kan faktiskt göra dig ännu mer uttråkad. Detta beror vanligtvis på att spelet som spelas ger spel som inte är spännande och medioker.

Vill du prova spel med nya funktioner som ger spännande spel och lätt och kan spelas vardagligt? Då kan du prova några RPG-spel anti besviken detta!. RPG-spelet som ApkVenue recenserar här är Det bästa äventyrs-RPG som har funnits och fortfarande är relativt nytt. Så om du är nyfiken på spelet kan du omedelbart hänvisa till ApkVens förklaring nedan!

  • Förutom att vara roliga kan dessa 5 spel vara en inkomstkälla, så här ...
  • 7 Android-spel i liten storlek med sofistikerad grafikkonsol
  • 17 bästa bilspel 2020 för alla plattformar, mycket realistiska!

5 Äventyrs RPG-spel på Android som inte gör dig dålig nedladdning

1. Legend Hunter Devil Unleashed

Legend Hunter Devil Unleashed detta är ett spel från MMORPG, som också är ett äventyrs-RPG-spel. Anledningen till att detta spel inte kommer att få dig att ångra dig och besviken efter nedladdningen är att grafiskt ensam kan sägas vara extraordinärt. Tillsammans med det spel som levereras är väldigt spännande.

När du öppnar det här spelet kommer det att presenteras 5 klasser att välja mellan, och inte bara det här spelet ger också modearena det kan få dig att göra slåss 9vs9 och även 6vs6 så välj bara efter smak. Bortsett från det finns det också andra intressanta funktioner som funktioner Raid Boss Battle vilket gör att du kan samarbeta med andra spelare för att besegra chefen.

2. AION Legion of War

AION Legion of War är inte ett traditionellt turbaserat spel utan ett strategispel. Stridsystem i realtid det är det som får spelet att se levande ut, för spelare måste alltid vara redo för fiendens attacker.

I det här spelet får du en behandling Mer än 100 hjältar som du kan få och uppgradera det. När det gäller grafik kan man säga att AION Legion of War-spelet har grafik så sofistikerad som konsolspel, då är spelet väldigt spännande och anti-nedslående.

3. Fire Emblem Heroes

Det supercoola spelet från Nintendo som medvetet släpptes för Android-smarttelefonenheter, det här spelet är ett speltaktisk RPG mobilgenre som bygger på ett turbaserat stridsystem. Att ge en intressant hjälte, och vapnen i detta spel är också unika Thunder Lance, Fire Sword och Wind Axe. Och många andra intressanta funktioner.

4. Mobius Final Fantasy

Final Fantasy är ett spel som är mycket känt även om du aldrig har spelat det på konsol eller dator. Men har du någonsin provat Mobius Final Fantasy som är Android-versionen? om inte bara naturligt eftersom det här spelet inte har släppts för länge sedan.

Detta Mobius Final Fantasy-spel berättar om en ull och den unge mannen som har föll i en värld som heter Palamecia. Det finns också många andra final fantasy-karaktärer som ingår i Mobius Final Fantasy som Moln, Zidane och blixtnedslag och mycket mer. Förutom den spännande gameplayen ser grafiken också mycket ut och ser väldigt levande ut.

5. Tales of the Rays

Den sista är spelet Tales of the Rays Från Bandai Namco kan spelet i detta spel sägas vara mycket tillfredsställande även om det fortfarande är detsamma som spelet Tales of the Rays föregående version men det har en skillnad i mer sofistikerade grafiska karaktärer.

Game Tales of the Rays berättar om Ex, som är en ung man tilldelad skydda soldater i alla dimensioner som kommer att försöka förstöra centrum mörker av var och en av dessa dimensioner. Karaktärerna och vapnen som är närvarande är unika och antiskuffande.

Det är vad Jakas recension handlar om 5 RPG äventyrsspel för Android som är nedslående efter nedladdning. Om du tänker spela den kan du ladda ner den direkt i Google Play Butik.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found