3 sätt att få gillar på Instagram, gratis!

Du måste göra hur du lägger till gillanden på Instagram om du vill att dina IG-inlägg ska vara virala och ha många gillanden. Kom igen, följ hur du får massor av IG-gillar nedan!

Hur man får många likes på Instagram är en lösning för er som vill att varje foto eller video som laddas upp blir viral eftersom många gillar det.

De av er som spelar populära sociala medier kommer att bli väldigt glada om era inlägg får många gillanden och kommentarer från följare, eller hur?

Det känns som om du är en sångare som dyker upp på scenen och publiken blir med och sjunger tillsammans medan du klappar i händerna åt dig, gäng!

Men om dina IG-inlägg alltid får ett litet antal gillanden, bli inte avskräckta än. Därför kommer ApkVenue att granska hur man lägger till likes på Instagram under detta!

Hur får jag många likes på Instagram

Även om likes eller följare på Instagram inte är allt, måste människor vara mycket nöjda med popularitet och uppskattning.

Dessutom har många nu blivit kända och rika tack vare Instagram, aka kändisar. Du kan få godkännanden och bli produktvarumärkesambassadörer.

Vem i helvete vill inte vara en sådan kändis Anya Geraldine? Villkoret är genom att lägga till likes på Instagram, och naturligtvis IG-följare.

I den här artikeln berättar ApkVenue några hur man får massor av likes på Instagram gratis. Är du nyfiken? Kolla in följande diskussion, ja!

Kolla in det!

varning

1. Hur man lägger till gillar på IG med gillar att lägga till webbplatser

Först kommer ApkVenue att berätta hur du köper gillar på Instagram med en webbläsare. Inget behov av att använda ytterligare applikationer.

Egentligen är den här metoden gratis. Så du behöver inte spendera ett öre. Därför kan du dra nytta av de tillgängliga Instagram som förbättringswebbplatser.

Tja, i den här artikeln berättar ApkVenue hur du använder en auto-liknande tjänstesida som heter Instagram FollowerGratis.co.id.

Tidigare använde kanske många människor applikationen InstaLike. Tyvärr är applikationen nu inte längre tillgänglig och har ersatts av den betalda InstaLike-webbplatsen.

Steg 1: Besök FollowerGratis.co.id-webbplatsen

  • Öppna webbläsarprogrammet på din mobiltelefon eller skrivbord. Sen på adressfält, skriv webbplatsens adress FollowerGratis.co.id.

Steg 2: Logga in på Instagram-konto

  • Klicka på Enter i det övre högra hörnet. Sedan, logga in med ditt Instagram-konto.

Steg 3: Välj alternativet Lägg till som

  • Efter en lyckad inloggning finns det många alternativ på webbplatsen. Från att lägga till gillanden, lägga till följare, lägga till kommentarer och lägga till visningar. Du kan också se hur många följare som följer och antalet inlägg.
  • För att lägga till gillanden kan du klicka på knappen + Gillar. I genomsnitt kommer du att få 2 till 7 likes i ett inlägg.

Steg 4: Välj inlägg

  • Välj ett av inläggen som du vill lägga till som IG genom att trycka på den gröna knappen som säger + Gillar till höger om inlägget.

Steg 5: Vänta tills gillarna ökar

  • Vänta några ögonblick, då får du gillanden på inlägget. ApkVenue själv lyckades få 2 IG autolike gratis.

Tänk på att funktionerna på den här webbplatsen bara kan användas så många gånger 1 gång på en halvtimme endast. Måste ha tålamod, gäng!

Även om det är lite kan du prova på det här sättet att lägga till gillar till IG regelbundet så att dina inlägg får många gillanden.

2. Hur man får Instagram-gillar med Like Instagram-applikationen

Förutom webbplatser som den ovan finns det också sätt att lägga till likes på IG med IG autolike-app som finns i Google Play Butik, vet du.

Liknande för Instagram-applikation som ApkVenue rekommenderar är Gillar Followers för Instagram. Denna applikation kan enkelt lägga till gillanden, åsikter och följare till Instagram.

För att använda det är allt du behöver göra att slutföra uppgiften för att få det mynt. Mynten kan då vara dina byt för att få följare eller gillar.

Steg 1: Ladda ner applikationen Likes Followers for Instagram

  • Ladda ner applikationen Gillar Followers för Instagram i Google Play Butik eller så kan du klicka på länken nedan för att ladda ner den enkelt:

Steg 2: Öppna applikationen

  • När du har installerat öppnar du programmet sedan logga in med ditt Instagram-konto.

Steg 3: Slutför uppdraget

  • På huvudsidan får du ett uppdrag att följa och gilla andras inlägg. Som du kan se har Jaka det 10 mynt. Genom att följa den här personen får ApkVenue automatiskt 5 mynt.

  • När du har samlat in många mynt kan du byta ut dessa mynt mot anhängare eller liknande. Om du känner att det är svårt att samla mynt för att köpa likes på Instagram, kan du fylla på för att få 5000 likes direkt.

3. Hur får man fler likes på Instagram utan en applikation

Vill du inte ha besväret med att öppna webbplatser eller tilläggsprogram som Instagram? Var inte förvirrad! ApkVenue har också ett sätt att få massor av likes på Instagram gratis utan en applikation, vet du!

Faktiskt, vad ApkVenue kommer att diskutera här är ett knep som du måste göra varje gång du vill lägga upp något på IG, gäng.

Sedan, hur hur man lägger till gillar till Instagram är gratis och säkert? Kolla in samlingen av tricks nedan, ja! Garanterat att fungera, i alla fall!

1. Ladda upp intressant innehåll

Det här tricket gäller inte bara de av er som vill öka YouTube-prenumeranter, men det är också mycket inflytelserikt för dig öka antalet IG-gillar.

Innan du laddar upp foton eller videor till ditt Instgaram-konto, se till att innehållet du laddar upp matchar din personlighet och görs mer attraktivt genom att ägna din kreativitet.

Om du är förvirrad kan du dra nytta av det bästa fotoredigeringsprogrammet som för närvarande är allmänt tillgängligt i Play Store och kan användas gratis, gäng.

Om ditt innehåll är bra är ApkVenue säker på att detta sätt att lägga till gillar till Instagram kommer att fungera. Det är faktiskt möjligt att antalet IG-följare kommer att öka.

2. Använd lämpliga hashtags

Alias ​​hashtags hashtags kan utöka räckvidden för dina inlägg så att de kan ses av andra Instagram-användare. Men kom ihåg, gör det inteprivat, ja!

Med lämpliga och måttliga hashtags hype, plus intressant innehåll, ditt inlägg kommer att ses av många människor som sedan kommer att ge ett hjärta till ditt inlägg.

Så här lägger du till Instagram-gillar utan lösenord Detta är verkligen old school, men den här metoden är garanterat effektiv för att lägga till gillar till Instagram, gäng.

3. Var uppmärksam på utstationeringstiden

Enligt forskning utförd av Later.com om de bästa timmarna att posta på Instagram, varje dag visar sig vara en klocka bästa sändningstid eller olika högtimmar.

Vid den tiden kommer det att finnas många Instagram-användare som är aktiva på det här sociala mediet så det är troligt att människor kommer att se dina inlägg.

Hur man kan öka gillanden på Instagram utan en applikation och denna hashtag har visat sig vara mycket effektiv för att lägga till som Instagram Indonesien så du måste tillämpa den här metoden!

Det var Jakas artikel om hur man lägger till likes på Instagram enkelt och säkert gratis. För att inte bli hackad kan du ändra ditt IG-lösenord varje gång med metoden ovan.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba