hur man spelar spelet overwatch på en Android-smartphone

Till skillnad från Hearthstone som redan finns för smartphones, tillhandahåller Blizzar inte Overwatch för smartphones. Men oroa dig inte, JalanTikus är ett roligt sätt att spela Overwatch på Android!

Introducerades i mitten av 2016 sedan, Övervakning fick omedelbart ett varmt välkomnande i spelarnas hjärtan. Eftersom spelen tillgängliga för PC, PS4 och XBox bär detta gameplay spännande som kombinerar MOBA-spelgenren med FPS.

Till skillnad från Hjärtsten som redan finns för smartphones, Snöstorm tillhandahåller inte Overwatch för smartphones. Men oroa dig inte, JalanTikus är ett roligt sätt att spela Overwatch på Android!

  • Vill du spela PC-spel med en PS4-pinne? Här är hur!

Spelar du Game Overwatch på en smartphone? Burk!

Många säger att Overwatch är en blandning av spel DotA med Point Blank. Inte fel. Inte konstigt att det här spelet omedelbart har en stor användarbas även om det inte har släppts på ett år. Så spännande!

Om du redan har Overwatch-spelet på din dator kan du spela det på en Android-smartphone du vet! Du behöver inte stort RAM, du kan till och med spela PC-spel på en smartphone med 2 GB RAM. Hur? Lätt!

Hur man styr PC-spel på Android

För att spela PC-spel på en smartphone kan du använda streamingmetoden. Ja, strömma spel på din dator till din smartphone. Oroa dig inte för eftersläpningar, JalanTikus känner till den bästa applikationen för PC till smarttelefonspel-streaming!

  • Ladda ner och installera appen Remotr Game Streaming.

  • När du väl har installerat den på smarttelefonen installerar du Remotr-applikationen på din dator. Du kan ladda ner den på www.remotrapp.com.

  • Öppna sedan Remotr-applikationen på datorn. Logga sedan in med ditt Remotr-konto. Om du inte har en, gör den först.
  • Om du är inloggad på en dator loggar du in med samma Remotr-konto i Remort-applikationen på din smartphone.
  • För att ansluta direkt, se till att din smartphone och dator är anslutna till samma nätverk. Även om inte, kan du ställa in det manuellt genom att ställa in lämplig TCP-port.

Notera: Genom att ställa in TCP på din smartphone kan du streama spel från PC till smartphone när som helst. Men se till att anslutningen du använder är tillräckligt stark.

  • När din Android Remote är ansluten till datorn visas den anslutna enheten automatiskt. Sedan kan du välja det PC-spel som du vill spela på din smartphone.
  • Du kan styra spelkontrollerna du spelar på Remotr. Remotr kan inte bara ställas in för att ansluta till med hjälp av pekreglage spelplatta annorlunda vet du!

Spännande, eller hur? Inte bara Overwatch, du vet, alla spel som är installerade på din PC kan spelas enkelt på en smartphone utan någon fördröjning. Så, låt oss spela PC-spel på din smartphone med Remotr!

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found