5 bästa superman-spel för Android och iOS

Du behöver inte vara Clark Kent, allt du behöver göra är att plocka upp en Android- eller iOS-smartphone

Vill du spela som Stålman? Flyga fritt till himlen, utrota skurkar och rädda jorden.

Den goda nyheten är att du inte behöver vara Clark Kent, allt du behöver göra är att ta din Android- eller iOS-smartphone och ladda ner den.ladda ner urval av de bästa Superman-spelen nedan.

Bortsett från att spela som Stålmannen, kan du också spela några av de andra ikoniska DC Comic-karaktärerna som Läderlappen som bygger på taktiska förmågor och högteknologi.

  • Batman VS Superman, vem är starkare? Vem är smartare?
  • Här är hur fantastisk den senaste filmen Batman v Superman i GTA 5-versionen!
  • Batman: Arkham Underworld, COC-stil spel kommer till Android

Bästa Superman-spelet för Android och iOS

1. Justice League Action Run

Precis som hans namn Justice League Action Run är ett löpande spel men det är det inte oändlig löpning, för att du kan avsluta. Det finns 150 nivåer eller uppdrag som du måste klara och du kommer att möta en bosskaraktär i slutet av varje nivå.

Du kan spela som Superman eller andra DC Comics-hjältar som Batman, Wonder Woman, Firestorm, Cyborg och till och med rivaler som Joker och Lex Luthor för att samla poäng när du kör på 3 olika arenor.

För att slå chefen kan du också byta karaktär under spelet.

2. Orättvisa: gudar bland oss

Injustice Game: Gods Among Us Detta är baserat på den mycket populära spelkonsolen med samma namn, inklusive för serierna.

Men du förväntar dig inte att hitta gameplay samma som konsoler, som är mångfaldiga stridande där DC Comic superhjältar och skurkar slåss mot varandra.

Kärnan är densamma, slåss spelDet är bara att dina klassiska karaktärer inte slåss som vanligt utan istället slåss mot varandra i ett 3 mot 3-spel samlar kortspel.

VISA ARTIKLAR

3. Batman mot Superman som kommer att vinna

Visst har du sett Batman v Superman-filmen? Det är inte komplett om du inte har spelat mobilspelet.

Batman v Superman: Who Will Win är det officiella spelet från filmen Batman v Superman: Dawn of Justice utvecklare Warner Bros, som också är filmskapare.

Detta spel har dock inte samma historia eller uppdrag som filmen eftersom det här spelet är ett spel oändlig löpning Android. Varje karaktär har sina egna förmågor. Superman med förmågan att flyga, Batman med sin sköld och en mängd andra förmågor som du kan prova själv.

4. DC Legends

DC Legends är ett rollspel som kallas RPG, där du kan spela rollen som DC Universe-superhjältekaraktärer som Superman, Batman, Flash och andra.

Du kommer att samlas och bilda ett team för att bekämpa Nekron och Manhunters. Du kan också tävla med lag runt om i världen.

5. Man of Steel

Om den här verkligen är ett Superman-spel och är det officiella spelet från filmen Man of Steel. Här måste du hindra general Zod från att förstöra jorden.

Nu kan du spela i Story Mode eller Survival Mode. Som Superman kommer du verkligen att slåss med starka fiender i filmen Man of Steel.

Slutsats

Det är de fem bästa Superman-spelen som valts av JalanTikus som du kan spela på Andorid-smartphones och iPhones. Vill du också vara en superhjälte? Dela med sig din åsikt!

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found