Så här använder FBI och Cia det för att hitta sina personuppgifter

Genom att söka efter någons personuppgifter via internet som JalanTikus tillhandahåller, inte bara namn, kommer all information relaterad till den personen att visas, från telefonnummer, adresser, e-post, sociala medier och till och med foton.

Numera med internet kan du göra allt, inklusive att leta efter riktig bio eller identitet och personuppgifter om någon. Är du en nyfiken person? Om så är fallet är dessa tips om hur du hittar någons personuppgifter via internet mycket användbara och du kan lita på dem förföljelse krossa, till och med dödlig fiende.

Kommer du ihåg att JalanTikus 2014 också presenterade en liknande artikel, nämligen Det är lätt att hitta personuppgifter på Internet. Artikeln den här gången är uppdatering samt förbättra artiklar om hur man hittar sina personuppgifter via internet.

  • Det är lätt att hitta personuppgifter på Internet!
  • Super Komplett personuppgifter på Facebook Utlöser identitetsstöld
  • De läskiga saker som ensamma människor gör på Internet

Det snabba och korrekta sättet att hitta någons personuppgifter via Internet

1. Facebook

Vem har inte Facebook Nu för tiden? Mycket föråldrad. Till och med mina föräldrar träffade först sina skolvänner via Facebooks sociala nätverk. Så om du enkelt vill hitta någons personuppgifter, sök bara på Facebook. För dem som vill förföljelse krossa, du kan till och med veta det senaste fotot, förhållande statusoch hans utbildning. Cool, eller hur?

2. LinkedIn

När du letar efter personuppgifter skickar någon LinkedIn vanligtvis mer som kollegor eller arbetsnätverk som är professionella. Men det utesluter inte att du kan komma till ditt ex eller krossa. Ja om du vill veta nu vad doi doi fungerar och bor var, Sök skrev sitt namn på LinkedIn.

3. Pipl

Pipl är en informationsbaserad personsökmotor Osynlig webb, vilket betyder om du söker igenom sökmotorer detta får du bättre sökresultat än vanliga sökmotorresultat. Pipl gör sökningar på sociala nätverkstjänster, sökmotorer, databas, och andra samtidigt för att hitta den identitet du letar efter som kommer att vara svår att hitta om du söker efter dina personuppgifter via en mer allmän sökmotor.

4. Socialt omnämnande

Socialt omnämnande är en sökwebbplats som du kan använda för att hitta någons personuppgifter via deras sociala medier. Skriv bara in namnet på den person du vill identifiera sig via internet och klicka sedan på Sök. Då kommer du att presenteras med sökresultat som inkluderar Bloggar, Microblogs, Bokmärken, Bilder, Videor, och Allt.

5. Titta

Kika dig är en gratis sökmotor för människor (människor sökmotor) som hjälper dig att hitta vänner, släktingar och medarbetare över hela webben. PeekYou gör det enkelt för dig att enkelt hitta någons personuppgifter via internet. Du kan ange namnet nyckelord, Användarnamn sociala medier eller telefonnummer för att hitta information om din förälskelse eller vänner.

6. Wink People Search

Du kan hitta alla sociala samhällen, profiler uppkopplad, och kan också använda Wink för att hantera online-närvaro-du genom att skapa en profil Blinkning. Du kan också göra anspråk på och lägga till olika platser där du kan vara aktiv på den. Du är fri att söka efter någons personuppgifter på sociala nätverk och på nätet. Sök efter personer som använder sökningen efter namn, plats, skola, yrke, intressen och mer på Wink People Search.

7. BONUS: ZabaSearch

Zabasearch är en fantastisk sökmotor som fokuserar på att bara hitta data relaterade till personer och individer (namn, adresser, telefonnummer). Du kan använda Zabasearch som ett sökverktyg när du försöker hitta någon på internet online uppkopplad, eller bara som ett sätt att verifiera en adress. Men tyvärr kan du bara använda Zabasearch i USA.

Genom att söka efter någons personuppgifter via internet som JalanTikus tillhandahåller, inte bara namnet, all information relaterad till den personen kommer att visas, från telefonnummer, adresser, e-post, sociala medier, till och med foton. Men tyvärr är informationen som denna webbplats tillhandahåller baserad på någons befintliga information eller har laddats upp till internet, såsom sociala nätverkskonton, e-post, telefon. Om folk vill ha dig förföljelse inte har aktivitet på internet, naturligtvis kommer ovanstående inte att gå bra. Lycka till!

Appar Verktyg Familjesäkerhetsproduktion LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found