hur man installerar xapk på android & laptop utan krångel

Hur man installerar XAPK på Android-telefoner och bärbara datorer är ganska enkelt, du vet! I det följande delar ApkVenue vad XAPK är och hur man installerar XAPK.

Många människor vet fortfarande inte hur man installerar XAPK och vad är XAPK på Android-telefoner. Även om den här filen är mycket viktig att ha idag, vet du!

Dessutom finns det många appar och spel som inte finns i Play Store, även om många människor behöver dem och vill spela dem.

Nu, med XAPK kan du installera applikationer och spel som inte finns i Google Play Store. Mycket intressant, eller hur?

För att veta mer tydligt, se Jakas diskussion om hur man installerar XAPK som du kan följa i sin helhet nedan!

Vad är XAPK?

Innan ApkVenue berättar hur du installerar XAPK, måste du veta först vad är XAPK och vad det används till.

XAPK är ny installationsfiltyp för Android-appar och spel som kombinerar APK- och OBB-format i en enhet.

Denna design är medvetet gjord för att underlätta för Android-användare att installera de bästa applikationerna och spelen genom att bara installera XAPK utan att behöva flytta OBB-filer.

Så ni är tydliga med vad XAPK är? I sektion sedan kommer ApkVenue att diskutera hur du installerar XAPK på din mobiltelefon.

Hur man installerar XAPK på HP

Hur man installerar XAPK på din mobiltelefon är faktiskt ganska enkelt, men du behöver en separat applikation för att installera XAPK på din mobiltelefon som heter XAPK Installer.

Storleken på XAPK-installationsfilen är inte för stor, så du behöver inte oroa dig för att kvoten tar slut för att ladda ner det här installationsprogrammet.

Bortsett från dess lilla filstorlek, XAPK Installer också tänds när du använder den för att installera applikationen eller det spel du vill ha.

 • För att kunna installera XAPK behöver du en applikation XAPK Installer. Du kan ladda ner XAPK Installer via länken nedan!
Apps Productivity Apkpure LADDA NER
 • Ge behörighet till XAPK Installer till Sparar data och Installera applikationer från andra källor.
 • Dessutom, eftersom XAPK används för att installera applikationer utanför Google Play Store, måste du dessutom ge XAPK Installer åtkomstbehörighet för att installera applikationer från andra källor.
 • Välj sedan det program du vill installera via det här applikationsgränssnittet.

 • Om du har problem med att hitta den XAPK du vill installera, försök att skanna SD-kortet och installera den XAPK du vill ha.

 • Efter att appen har installerat önskad XAPK kan applikationen användas omedelbart utan att andra filer flyttas.

Du kan också prova stegen ovan för de av er som vill veta hur man installerar XAPK på Xiaomi, Samsung eller andra HP-märken.

Hur man installerar XAPK på en bärbar dator

Inte bara på smartphones, du kan också prova hur du installerar XAPK PUBG eller andra på en bärbar dator eller PC, gäng.

Stegen kan kännas mer komplicerade än att installera dem på en mobiltelefon, men du kan fortfarande förstå dem. Nyfiken? Kolla in följande handledning.

1. Hur man installerar XAPK på en bärbar dator med BlueStacks

Eftersom XAPK-installationsprogrammet som ApkVenue har diskuterat innan du inte kan installera det direkt på din bärbara dator behöver du en Android-emulatorapp.

BlueStacks är en av de mest populära och lättanvända emulatorerna.

Notera:


Innan du gör detta steg, se till att du också har redan XAPK-installationsfilen som har diskuterats tidigare.

 • Först ladda ner och installera BlueStacks på din bärbara dator. Du kan också ladda ner BlueStacks via följande länk:
Appar Drivrutiner & Smartphone Bluestack LADDA NER
 • Sedan, öppna mappkatalogen där XAPK Installer-filen är lagrad som ApkVenue använde i den tidigare metoden.

 • Dubbelklicka för att installera applikationen via BlueStacks.

 • Upprepa stegen ovan för att installera Amaze File Manager APK. För dig som inte har applikationen kan du ladda ner den via följande länk:
Apps Utilities Team Amaze DOWNLOAD

>> Ladda ner Amaze File Manager <<

 • Öppna sedan BlueStacks-applikationen igen på den bärbara datorn, gå in i menyn 'Hem'och välj menyn 'Mina spel'.

 • Klicka på en mapp 'Systemappar' och välj 'Android-inställningar'.

 • På sidan Android-inställningar, skrolla ner och välj 'Importera Windows-filer'.
 • I detta skede, hitta och öppna XAPK-filen som du vill installera på den bärbara datorn. Till exempel installerar ApkVenue Bus Simulator MOD APK-applikationen.
 • Öppna Amaze File Manager-applikationen på sidan Mina spel. Gå in i mappen DCIM> Delad mapp, då kopiera XAPK-filen som du vill installera på din bärbara dator.
 • Klistra sedan in filen i Ladda ner mapp.
 • Fortfarande på menyn Mina spel i BlueStacks-applikationen, dubbelklicka på applikationen XAPK Installer för att öppna den. När åtkomstbehörighetsfönstret visas väljer du 'Tillåta'.
 • Slutligen installera XAPK som vanligt.

Tyvärr, efter att Jaka försökt denna metod, installerades inte alla XAPK-filer. I allmänhet orsakas problemet av en enhet som inte är kompatibel med spelet eller applikationen.

Men du behöver inte oroa dig eftersom ApkVenue har en alternativ metod för att installera XAPK på följande andra bärbara datorer.

2. Hur man installerar XAPK på en bärbar dator med ren APK-installation

Om du i den tidigare metoden använde hjälp av ett Android-emulatorprogram för att kunna installera XAPK-filer, så är här ett mycket enklare sätt.

Den här gången kommer du att dra nytta av en programvara som kallas Ren APK-installation som du kan ladda ner via följande länk.

Apps Utilities Apkpure LADDA NER

>> Ladda ner Pure APK <<

Om den har laddats ner följer du bara följande steg nedan:

 • Installera Pure APK Installera programvaran på den bärbara datorn som vanligt. Du kan läsa ApkVenues artikel om hur du installerar applikationer på en bärbar dator för mer information.

 • Om den har installerats öppnar du programmet. Klicka sedan på knappen 'Öppna APK-fil' på programmets huvudsida.

 • I det här skedet, hitta och välj XAPK-filen som du vill installera på din bärbara dator.
 • Slutligen, tryck på knappen 'Installera' för att avsluta hur du installerar XAPK på en bärbar dator.

Tyvärr misslyckades ApkVenue återigen att installera XAPK på en bärbar dator med den här metoden, gäng.

Av alla experiment som ApkVenue gjorde kan man dra slutsatsen att du är det kan inte installera XAPK-filen på en bärbar dator.

Om inte du använder stegen ovan för att installera XAPK-filen på din mobiltelefon med hjälp av en bärbar dator genom att aktivera funktionen USB-felsökning och utvecklarläge.

Om du vill försöka installera XAPK utan en applikation på din mobiltelefon kan du kanske prova det här tricket.

XAPK excellens

Denna nya typ av installationsfil har flera fördelar jämfört med att installera applikationer direkt från Google Play Store eller till och med med en APK-fil.

Jämfört med Google Play Butik, Applikationer och spel med XAPK-format är mer varierande eftersom Google förbjuder spridning av vissa applikationer och spel.

Dessutom finns det också många applikationer som inte finns i Play Store som du kan ladda ner via XAPK, till exempel Youtube-videohämtningsapplikationen eller andra liknande applikationer.

Hur man öppnar en XAPK-fil och installerar den på en mobiltelefon är också mycket lättare än att installera en APK-fil, vilket ibland kräver att OBB flyttas separat.

Nackdelar med XAPK

Även om det är klassificerat som den senaste typen av installatör har XAPK också flera brister som du måste vara uppmärksam på, du vet!

Den första nackdelen är att spel eller applikationer som installeras med XAPK sällan stöder uppdateringsfunktionen. Ofta måste du uppdatera det här programmet manuellt.

Dessutom är säkerheten för applikationer som installeras via XAPK inte lika säker som från Play Store eftersom den klassificeras som inte en officiell Google-applikation.

Du måste vara smart när du väljer pålitliga webbplatser för att ladda ner XAPK-filer som Jalantikus.com eftersom ApkVenue har provat alla uppladdade applikationer. Garanterad säker, okej!

Så här installerar du XAPK på Android direkt via mobiltelefon eller PC som du kan öva på. Ganska lätt att följa, eller hur?

Denna nya typ av installationsfil trenderar nu eftersom den är mycket mer enkel hur man installerar det istället för andra filtyper.

Även om det kräver en speciell applikation är storleken på XAPK-installationsprogrammet ganska liten och lätt när den körs.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.