duh, det här är de 5 vanligaste bärbara datorproblemen!

Det fann att bärbara datorer hade fler problem än datorer. Så du kan vara vaksam, här berättar ApkVenue dig om de vanligaste bärbara problemen. Lyssna på följande sätt ...

Av nödvändighet föredrar många människor idag bärbara datorer framför datorer. Anledningen är tydlig eftersom den är mer praktisk och lättare att bära med sig.

Men det visar sig att vi fann att bärbara datorer har fler problem än datorer. Så du kan vara vaksam, här berättar ApkVenue dig om de vanligaste bärbara problemen. Lyssna på följande sätt ...

 • Sofistikerad! Så här stänger du av en bärbar dator endast med din smartphone
 • Shhh ... Här är de 4 stora hemligheterna till en spelbärbar dator som varar i flera år
 • Här är skälen till att inte köpa en 17-tums bärbar dator

Dessa är de 5 vanligaste bärbara problemen!

1. Överhettning eftersom det inte finns någon behandling

Foto med tillstånd av: Bild: Gör Tech enklare

Till skillnad från datorer använder bärbara datorer ett provisoriskt kylsystem. Av denna anledning är kylsystemet på bärbara datorer ofta problematiskt. Oavsett om det är täckt av damm, för att torka termisk pasta och så vidare.

Lösning:

 • Rengör din bärbara dator minst en gång om året.
 • Byt värmepasta minst en gång om året.
 • Använd inte den bärbara datorn på madrassen, den kan blockera insugningsfläkten.

2. Långsam på grund av minskad hårddiskprestanda

Fotokälla: Bild: MakeUseOf

Bärbara datorer är praktiskt taget lätta att flytta, men det finns regler för att flytta en bärbar dator. Ja, du kan inte flytta den bärbara datorn när den är på. Om inte din bärbara dator redan använder flashminne eller SSD.

Lösning:

 • Byt hårddisk till SSD eller flashminne.
 • Använd inte den bärbara datorn på en madrass eller annan gungande yta.
 • Flytta inte den bärbara datorn i på-läge.

3. Batteriet tappar snabbt på grund av att det tappar eller blöter

Fotokälla: Bild: WikiHow

Det finns ett problem i samhället där bärbar datorbatteriet kommer att skadas om det laddas kontinuerligt. Det här är fel, det får faktiskt batteriet att hålla längre och Jaka har tränat det i nästan 7 år. Om den laddas upp och släpps upprepade gånger minskar det faktiskt batteriets livslängd.

Lösning:

 • Ladda inte för ofta och släpp sedan kontinuerligt.
 • Om batteriet redan har tappat finns det många reservdelar i webbutiker till överkomliga priser. Nämligen intervallet Rp. 100 tusen till Rp. 300 tusen.

4. Tangentbord och pekplatta skadad

Fotokälla: Bild: Laptop Store

Antingen på grund av dålig produktion eller användning kan tangentbordet och pekplattan på en bärbar dator när som helst skadas. Problemet är att många människor är rädda för att öppna tangentbordet och pekplattan på en bärbar dator. Även om du bara har en begagnad skruvmejsel och bankomat kan du göra det.

Lösning:

 • Om tangentbordet eller pekplattan redan är skadad finns det gott om reservdelar i webbutiker till överkomliga priser. Nämligen intervallet Rp. 100 tusen till Rp. 300 tusen.
 • Ge en begagnad skruvmejsel och ATM-kort och kolla sedan på YouTube för att ta isär den bärbara datorn. Var modig, för vägen är inte så svår som föreställt.

5. Gilla att dö ensam eller dö helt

Foto med tillstånd av: Bild: CruisesToPleasure

Elektroniska namn kan vara korta eller korta. Detta kan få din bärbara dator att dö plötsligt, till en fullständig död. Om du har det ärligt talat finns det inte många val.

Lösning:

 • Säljer trasigt till bärbara tekniker.
 • Gör en bärbar dator moderkort ersättning, men vanligtvis är priset ganska dyrt. Anledningen är att den bärbara datorns CPU och GPU är integrerade med moderkortet

För att minimera skador på bärbara datorer är nyckeln underhåll och användning. Korrekt skötsel och användning gör din bärbara dator hållbar i åtminstone de kommande fem åren. Jag hoppas att informationen är användbar!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till bärbara datorer eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found