5 sätt att få den officiella MS-licensen. kontor billigt, kan vara gratis!

Microsoft Office-applikationer ber du ständigt om en licens? Bättre se hur man får en Microsoft Office-licens till ett billigt eller till och med gratis pris nedan.

Kan inte nekas, Microsoft Office bli en av de mest framgångsrika och populära Microsoft-produkterna på marknaden.

Microsoft Office erbjuder en mängd olika funktioner i ett komplett paket och kan inte bara hjälpa skolelever utan även kontorsanställda.

Tyvärr kräver denna applikation att du aktiverar genom att ange en officiell licens från Microsoft som säljs till ett lågt pris, gäng.

Därför är det inte förvånande att Microsoft Office är en av de mest eftertraktade applikationerna sprickaav användarna.

Tja, för de av er som också är användare av Microsoft Office-applikationen och vill få en licens till ett lågt pris, här har ApkVenue flera sätt.

Hur får man en Microsoft-licens

Även om det erbjuder en mängd mycket användbara funktioner, faktiskt inte alla har tillräckligt med budget för att köpa denna Microsoft Office-licens, gäng.

Om du är en av dem kan du följa ett av följande sätt att få en Microsoft Office-licens till ett lågt pris eller till och med gratis!

1. Använda Microsoft Office Online

Du vet vad, om du hittar Microsoft Office kan du också använda det online, du vet, gäng!

Inte bara så att du inte behöver bry dig om att installera applikationen, intressant kan du också använda Microsoft Office online gratis eller gratis.

Du behöver inte ange någon licens för att inte tala om att köpa den för att njuta av alla faciliteter som finns i den.

Du behöver bara besöka webbplatsen Office.com sedan logga in med ett Microsoft-kontooch gjort.

Du kan välja vilket Microsoft Office-program som ska användas och spara de skapade dokumenten till lagring OneDrive.

På så sätt behöver du inte spendera pengar och bara ha en snabb internetanslutning. Intressant, eller hur?

2. Använda Microsoft Office-mobilapplikationer

Nästa alternativa sätt som du kan göra för att njuta av Microsoft Office-faciliteter gratis utan att behöva röra dig med en licens är att installera applikationer från Microsoft Office-produkter på en smartphone-enhet.

Det kan inte bara användas på bärbara enheter, Microsoft Office-produkter som Ord, Excel, Kraftpunktoch En anteckning Du kan också använda den på en Android- eller iOS-mobiltelefon.

I själva verket kan du ladda ner och använda dessa applikationer gratis utan att behöva ange en Microsoft Office-licens som på en dator.

Även om den tillhandahålls för användning på en smartphone eller surfplatta, erbjuder den här Microsoft Office-mobilapplikationen funktioner som är exakt samma som versionen för PC-enheter.

3. Använda Office 365 Education

Inte mycket annorlunda än Microsoft Office-applikationen på din bärbara dator nu, Office 365 utbildning är en kontorsbaserad prenumerationstjänst moln vilket gör att du kan komma åt den när som helst och från vilken enhet som helst.

Det är bara att Office 365 Education är speciellt avsedd för akademiker som lärare eller studenter på en utbildningsinstitution eller institution officiella har samarbetat med Microsoft, gäng.

Dessutom behöver du ett särskilt e-postmeddelande från skolan för att få tillgång till gratis faciliteter som tillhandahålls av Office 365 Education ([email protected]).

Senare används det här e-postmeddelandet för att du ska få en verifieringskod och även logga in på Office 365-tjänster.

Men kom ihåg att den här Office 365-utbildningsanläggningen endast kan användas av er som fortfarande är registrerade vid den relaterade utbildningsinstitutionen eller institutionen, gänget.

4. Jakt på licenser som säljs av tredje parter

Inte intresserad av tidigare metoder? Vill du fortfarande köpa en officiell Microsoft Office-licens men till ett lågt pris?

Om så är fallet kan du verkligen köpa den officiella Microsoft Office-licensen som säljs av återförsäljare eller tredje parts säljare som är listade i vissa platsmarknad som Amazon, eBay eller andra, gäng.

Anledningen är att på webbplatser som denna hittar du vanligtvis många nätbutiker som säljer Microsoft Office-licenser till lägre priser än de som Microsoft själv erbjuder.

Innan du köper måste du dock se till att webbutiken har ett gott rykte så att du kan undvika bedrägerier.

5. Vänta på Harbolnas-kampanjrabatten

Alternativet till den sista metoden, ApkVenue, presenterar den specifikt för de av er som vill vänta tålmodigt, gäng.

Även om denna Harbolnas-kampanj inte alltid är närvarande varje dag, är den nominella rabatten som erbjuds vanligtvis mycket frestande.

Men kom ihåg igen, se till att butiken som säljer Microsoft Office-licenser har bra recensioner från köpare, va!

Tja, det var några av de sätt du kan göra för att få en officiell Microsoft Office-licens till låga priser eller till och med gratis, gäng.

Även om det för den gratis versionen kan finnas några nackdelar som du tycker är ganska irriterande, kan den här metoden tillämpas om du inte har tillräckligt med budget för att köpa den officiella licensen. Jag hoppas det här hjälper!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found