Titta på koreanskt drama trappa till himlen (2003)

Intresserad av koreanska dramaer som garanterat får dig att leta efter vävnader? Kom igen, se det koreanska dramaet Stairway to Heaven (2003) med indonesiska undertexter!

Under de senaste tio åren garanterar ApkVenue att många av er framgångsrikt fått gråta av de koreanska draman du tittar på.

Export från landet Ginseng är faktiskt känd för sin skicklighet i att röra våra hjärtan, men hittills är ingenting lika dåligt Trappa till himlen.

Även om det är 15 år gammalt har detta klassiska koreanska drama fortfarande visat sig kunna få Jaka att gråta, gäng!

Fängslad av detta hjärtvärmande sentimentala drama? Läs bara sammanfattningen som ApkVenue har utarbetat här!

Synopsis Koreansk dramatrappa till himlen

Cha Song-Joo (Kwon Sang-Woo) och Han Jung-Suh (Choi Ji-Woo) är en barndomsvän som verkar vara avsedd att vara tillsammans för alltid.

Deras föräldrar har ett nära förhållande och deras förhållande växer också närmare när de båda upplever förlusten i sin familj.

Efter att hans mor gick gift sig Jung-Suhs far med en annan kvinna och Jung-Suh hade bröder och halvsystrar, Han Tae-Hwa (Shin Hyun-Joon) ochHan Yoo-Ri (Kim Tae-Hee).

Även om Jung-Suh har försökt bygga ett bra förhållande med Tae-Hwa, blir Yoo-Ri avundsjuk på förhållandet mellan Jung-Suh och Song-Joo.

Men ingenting kan skaka förhållandet mellan Song-Joo och Jung-Suh och när Song-Joo gick för att fortsätta utbildningen i Amerika, förblev Jung-Suh troget på Song-Joo.

Tre år senare återvänder Song-Joo till Sydkorea igen och Jung-Suh rusar omedelbart till flygplatsen för att möta sin sanna kärlek.

Tyvärr var Jung-Suh inblandad i en olycka på väg till flygplatsen och förklarades död i olyckan.

Det visar sig att Jung-Suh tydligen överlevde olyckan med minnesförlust och hans öde förde slutligen Song-Joo och Jung-Suh tillbaka efter lång tid.

Kan Song-Joo och Jung-Suh hitta ett sätt att få tillbaka deras förhållande?

Intressanta fakta om koreansk dramatrappa till himlen

Förutom att vara full av sentimentala scener som kommer att få tårar i ögonen, är det drama Trappa till himlen har också några intressanta fakta, gäng!

  • När det först släpptes 2003 var detta drama omedelbart populärt i Japan och sägs vara en av utgångspunkterna Koreanska våg.

  • I Japan såldes rättigheterna att sända detta drama framgångsrikt för 1,2 miljarder vann eller cirka 14,3 miljoner rupier, vilket är det högsta priset för ett koreanskt drama.

  • Dramatiteln är hämtad från en klassisk rocklåt Trappa till himlen från bandet Led Zeppelin som också visas som ljudspår i detta drama.

  • Detta drama är den andra titeln på trilogin Himmel från regissören Lee Jang-Soo vilket föregås av drama Vackra dagar och slutar med drama Himmelens träd.

  • Detta drama återupprättas Filippinerna med samma titel 2009 och omgjordes också på Indonesien till tvåloperor Äkta kärlek under 2011.

  • Karusellerna som är bakgrunden för några av de viktiga scenerna i detta drama filmas på lekplatsen Lote World i Seoul.

Se Korean Drama Stairway to Heaven

InformationTrappa till himlen
Betyg8.9 (Asianwiki.com)
Varaktighet1 timme 10 minuter
GenreDrama


Romantik

Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum3 december 2003 - 5 februari 2004
DirektörLee Jang-Soo
SpelareKwon Sang-Woo


Kim Tae-Hee

För dig som inte kan vänta på att få dig att gråta kan du titta på koreanska dramaer Trappa till himlen genom länken nedan, gäng!

>>> Titta på Korean Drama Stairway to Heaven <<<

Faktum är att historien om den onda mamman och styvbroren ofta har tagits upp, men ApkVenue garanterar att du fortfarande kommer att få gråta av melodramainnehållet i detta drama.

Har du någonsin sett detta koreanska drama? Hur mycket grät du när du tittade på detta drama? Dela omedelbart i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Korea eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found