5 sätt att göra en 1 GB Android RAM-telefon lätt och snabbt!

Den här gången vill ApkVenue berätta för dig 5 sätt att göra en 1 GB RAM Android HP Håll dig lätt och snabb!

För närvarande är specifikationerna höga på en Android telefon bli en nödvändighet. Detta beror på att de senaste Android-applikationerna kräver höga specifikationer för att stödja deras funktioner. Tidigare har ApkVenue aldrig granskat att 1 GB RAM på Android nu inte räcker längre! Men många av er har fortfarande en Android-mobiltelefon med bara 1 GB RAM-minne. Oroa dig inte! För den här gången ville Jaka berätta för dig 5 sätt att få 1 GB Android RAM-minne Håll dig lätt och snabba!

Android-telefoner med 1 GB RAM kan faktiskt fortfarande fungera smidigt om du använder dem på rätt sätt. Så den här gången vill ApkVenue ge dig tips för att optimera användningen av din Android-mobiltelefon, vars RAM-minne bara är 1 GB. Lyssna och följ stegen nedan, ja!

  • Obligatoriska tips för dig som använder en smartphone med 1 GB RAM
  • 7 typer av Android-applikationer som måste raderas från din Android-telefon
  • De 10 bästa applikationerna för att få din Android-telefon att lägga till NGEBUT!
  • 5 VIKTIGA skäl till varför du MÅSTE köpa en ny smartphone 2016!

5 sätt att få 1 GB Android RAM-minne Håll dig lätt och snabba!

1. Rotera din Android-telefon!

Ja, det här är det första du måste göra. Genom att göra rot Android har du obegränsad tillgång till att ändra, ta bort, lägga till och till och med skada allt på Android-systemet på din mobiltelefon. Så tveka inte attrot Din Android-mobiltelefon, ja! Det är enkelt, du måste bara läsa följande artiklar förrot Din Android-telefon säkert.

  • Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator
  • Hur man rotar alla typer av Android med towelroot
  • Enkla sätt att rota alla typer av Android med KingoApp
  • Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator

2. Ändra standardstartprogrammet för din Android-telefon!

Launcher standard Android-telefoner som TouchWiz UI från Samsung eller ZenUI från SOM OSS har många funktioner. Men launcher denna standard Android-mobiltelefon tar vanligtvis också mycket RAM. Så att det inte är tungt är det en bra idé att ersätta den med launcher den lättare. Till exempel Zero Launcher som du kan ladda ner nedan.

Apps Desktop Enhancement Zero Team DOWNLOAD

Med launcher mindre och lättare kommer ditt RAM och internminne inte längre att vara fullt. Även om det är lätt har Zero launcher också många coola funktioner som inte är sämre än launcher din Android-standard.

3. Ta bort alla standardprogram "Bloatware" som du inte behöver!

På din Android-mobiltelefon finns det definitivt många standardapplikationer somInstallera sedan du köpte Android-telefonen första gången. Dessa olika applikationer kan vanligtvis inte raderas eller raderas.avinstallera. Det finns till och med de som inte kan varainaktivera. Förutom att göra det interna minnet på din Android-mobiltelefon ännu mer fullt, tappar den här standardapplikationen också RAM eftersom den körs utan att vi vet. Du kan använda programmet System App Remover för att radera olika standardapplikationer på din Android-telefon. Du kan se hur du använder den i följande artikel: Så här avinstallerar du många standardapplikationer för 'Bloatware' Android samtidigt.

Jumobile Apps utvecklarverktyg LADDA NER

4. Lägg till RAM-minne med programmet Greenify

Kan RAM läggas till med en Android-applikation? Men snälla. Med ansökan Gröna, kan du göra RAM på din Android-mobiltelefon mer rymlig och lättare. Så att du fortfarande kan göra olika aktiviteter på din Android-mobiltelefon smidigt. Kolla in hur du använder Greenify-applikationen i följande artikel: Hur man ökar Android RAM med Greenify.

Oasis Feng Apps Developer Tools LADDA NER

5. Använd din Android-telefon efter behov

Med en begränsad RAM-kapacitet betyder det att du inte kan göra för många aktiviteter på din Android-mobiltelefon (göra flera saker samtidigt) på samma gång. Du kan inte heller öppna för många applikationer samtidigt. Så du måste vara smart med att hantera aktiviteter på din Android-mobiltelefon.

Om du till exempel vill vara seriös med att spela spel, stäng först av applikationen chatt som BBM, LINJE, etc. Eller om det är kul chatt i BBM, stäng också av andra applikationer. Om du vet hur du använder dessa applikationer på rätt sätt är RAM på din Android-telefon den enda 1 GB det kommer inte att kännas tungt, verkligen!

Det är 5 sätt att få 1 GB Android RAM-minne Håll dig lätt och snabba! Om du har gjort dessa steg garanteras du att din Android-mobiltelefon med endast 1 GB RAM inte kommer att kännas tung, långsam eller långsam.eftersläpning. Om du har annan information om hur du optimerar Android RAM, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found