5 gratis applikationer för att upprätthålla säkerheten och integriteten för din Android

Datasäkerhet och integritet är mycket viktigt när vi pratar om Android. Datasäkerhet och integritet behövs för att undvika oönskade saker som stöld av transaktionsdata eller missbruk av information

I dagens sofistikerade era har behovet av Android-enheter blivit ett av de främsta behoven. Inte bara för kommunikation, Android används också för att utföra olika marknadsföringsaktiviteter, media delning, och även som ett sätt att tjäna pengar. Inte bara det, vissa känsliga aktiviteter som finansiella transaktioner och företagsdata använder nu Android för att skicka och ta emot data över internet eftersom de anses vara praktiska.

Att döma av några av exemplen ovan måste vi naturligtvis också komma ihåg en viktig aspekt relaterad till transaktioner och delning data. Datasäkerhet och integritet är mycket viktigt när vi pratar om Android. Datasäkerhet och integritet behövs för att undvika oönskade saker som stöld av transaktionsdata eller missbruk av personlig information på din Android. Genom dessa applikationer kan din enhet vara supersäker och naturligtvis upprätthålls också din integritet.

 • 5 coola applikationer för din Android-säkerhetsvakt
 • 10 exakta sätt att upprätthålla säkerheten för en Android-mobiltelefon utan att behöva installera en applikation
 • Håll dina sociala medier säkra med det här smarta sättet

5 gratis applikationer för att upprätthålla din Android-säkerhet och integritet

1. AppLock

Antivirus- och säkerhetsappar DOWNLOAD DoMobile Lab

Först finns det bästa Android-sekretessprogrammet som heter AppLock. Naturligtvis måste vissa av er redan veta eller åtminstone aldrig ha hört talas om namnet på denna ansökan. AppLock är en Android-sekretessapp som erbjuder en applåsfunktion för att förhindra att vissa personer kommer åt din app. Till exempel, när du har känslig information som transaktionsdata eller konton på BBM och LINE, kan du säkra den informationen genom att låsa respektive applikation, hehe.

 • När du först öppnar den här Android-sekretessprogrammet kommer du att bli ombedd att gå in mönsterlås för att öppna den här applikationen.
 • Därefter måste du ange ett säkerhetsmail för att förhindra oönskade saker senare. Oroa dig inte, din e-postadress är fortfarande säker.
 • Dessutom, eftersom autentiseringsverksamheten är i ordning, kommer du omedelbart att skickas till huvudsidan för den här bästa Android-sekretessapplikationen. På huvudsidan kan du se de olika funktionerna som denna applikation erbjuder.
 • I avsnitt Avancerad, kan du välja vilket program du låser så att det inte går att komma åt det godtyckligt av andra genom att göra det knacka på hänglåsikonen.
 • Förutom det kan du också ordna låsa upp applikationer på flikar Skydda, vill du fortfarande använda mönster eller vill bara byta till ett lösenord? Checklistor är också ett alternativ Touch vibrera om du behöver en vibrerande känsla.
 • Det finns mer, du kan också dölja dina mediefiler från galleriet så att inte bara någon kan se de foton eller videor du sparar. Till exempel finns det foton selfie eller foton på sekretessbelagda dokument. Hur? Du måste bara trycka på Photo Vault för fotofiler eller Video Vault för videofiler.
 • Senare dirigeras du till en sida Lägg till Arkiv. På den här sidan bor du knacka skrev ikonen längst ner och välj sedan mediefilen du vill dölja.

2. Duck Duck Go

Duck Duck Goär programmets namn ganska unikt. Duck Duck Go är en sökmotor alias webbläsare som kan användas på Android-enheter. Bredvid Google Chrome och Mozilla Firefox kan Duck Duck Go vara ett smart alternativ för att behålla din integritet när du surfar i cyberspace. Om huvudwebbläsarna bara är fyllda med sökfält, erbjuder Duck Duck Go en annan upplevelse.

 • När du först öppnar Duck Duck Go ser du huvudsidan för den här bästa Android-sekretessappen. På huvudsidan, förutom sökfältet, kommer du också att presenteras med olika nyheter som har klassificerats i ett antal kategorier för att göra sökningen enklare.
 • Dessutom på fliken Favoriter Du kan också se en lista över de vanligaste sökningarna i avsnittet Favoritsökning och det finns också en flik Favoritberättelser för att ta reda på de berättelser du läser mest.
 • För sökresultat bör denna webbläsares förmåga inte underskattas eftersom det är relativt snabbt och du inte behöver oroa dig för sekretessproblem eftersom det här bästa Android-sekretessprogrammet inte stjäl någon av dina data.
 • Vilken nivå av sekretesssäkerhet erbjuder denna applikation? Här är en jämförelse av Duck Duck Go: s sekretessinställningar och Google Chrome Android som ett exempel:
 • Duck Duck Go erbjuder fler integritetsinställningar, även flexibla för att ge en känsla av säkerhet för användare när de surfar på internet. Inte bara det, om du försöker på skrivbordsversionen, erbjuder denna webbläsare fler sekretessfunktioner som förebyggande delning data med de webbplatser du besöker och lagrar också dina sekretessinställningar i molnet på ett säkert sätt.

3. VPN enkelt

Förutom att upprätthålla integriteten genom att använda en säker webbläsare och inte stjäla din integritet är det en bra idé att ta ett kombinationssteg genom att använda en VPN när du surfar. VPN eller Virtuellt privat nätverk är en anslutning mellan nätverk som görs privat via ett offentligt internetnätverk med en specifik server.

VPN Easy är ett program som låter dig använda en VPN och samtidigt skyddar de applikationer du använder för att surfa i cyberspace inklusive webbläsare och YouTube och till och med sociala medier.

 • När du först öppnar den här applikationen ser du omedelbart alternativen Ansluta. Dessutom finns det under Anslutningsalternativet ett antal applikationer som skyddas när du är ansluten via en VPN. Du kan också lägga till appar som du vill skydda.
 • Mitt råd är att du bara lägger till applikationer som WhatsApp, LINE och BBM eller Facebook som är sårbara för informationsstöld.
 • Därefter, innan du ansluter, väljer du först servern som du ska använda som en mask för att hålla din IP-adress hemlig och din plats som kan spåras från IP-adressen.
 • När du är klar med applikationsskyddet, fortsätt bara knackaAnsluta och välj OK och checklista på val Jag litar på den här applikationen, eftersom den här applikationen är tillförlitlig.
 • Om du har det, bara njut av det bläddring och laddar ner utan att behöva frukta att din IP-adress spåras, vilket kan leda till stöld av information och data.

4.Crypt4All Lite (AES)

Crypt4All Lite i sig är en Android-sekretessapplikation för filkryptering som är mycket enkel att använda men erbjuder en mycket bra krypteringssäkerhetsnivå. Kryptering är processen att konvertera information till vissa koder så att informationen är säker. För att läsa dessa koder behövs nu en dekrypteringsprocess eller så kan den kallas för att returnera hemliga koder till information.

Fördelarna är så här, till exempel om du har en hemlig fil, vill du inte att andra ska läsa den, allt du behöver göra är att kryptera den och lägga till ett lösenord. Senare, om du vill läsa filen igen, dekrypterar du den bara och anger ett lösenord som bara du vet. Crypt4All Lite-applikationen använder en ganska komplicerad typ av beskrivning.

 • När den väl har laddats ner måste den välja om du vill göra kryptering eller dekryptering. Här gör jag krypteringen först.
 • Välj först filen som ska krypteras och ange sedan krypteringslösenordet som senare kommer att användas för dekrypteringsprocessen och när den klickas Kryptera.
 • Senare kommer den krypterade filen att ha tillägget .aes.
 • När krypteringsprocessen är klar, försök att dekryptera filen genom att först leta efter filen med tillägget .aes krypteringsresultaten anger sedan lösenordet som användes i krypteringsprocessen.
 • Välj sedan Avkryptera och dina krypterade filer är tillbaka till det normala. Åh ja, en sak till, det kan du också delning filen du väljer genom att välja ikonen dela med sig längst upp till höger och om du har en applikation som PDF-omvandlarekan du också ändra filen du väljer att bli en PDF. Antag att en gång rodd 2-3 öar överskrids.

5. Säker samtal

Den sista djupa Android-sekretessappen lista detta är för att upprätthålla säkerheten och integriteten för din Android-enhet Säker samtal. Kan du se det från namnet? Ja, den här applikationen erbjuder funktioner som kan bibehålla din säkerhet och integritet när du är i ett telefonsamtal.

 • När du först öppnar den här applikationen får du det Säker samtals-ID som kommer att användas för att ringa samtal. Detta säkra samtals-ID kommer att ses på den andras Android som en ersättning för mobilnumret.

 • Dessutom, om du vill ringa ett samtal från huvudsidan, flytta bara till fliken längst till höger.

 • På den fliken är allt du behöver göra att ange ett säkert samtals-ID för den person du vill ringa för att inleda ett supersäkert samtal utan risk för att bli knackat på och naturligtvis kommer ditt mobilnummer inte att visas.
 • Behöver du fortfarande andra anpassningar? Försök bara logga in inställningar. I den här inställningsmenyn kan du delning Ditt säkra samtals-ID och få naturligtvis också ett specialnummer med lite uppoffring.

 • Inte bara det, standardtelefonfunktionerna för välkända Android-märken, du kan också blockera och avvisa samtal, hahaha, bara vid slumpmässiga telefonsamtal irriterande verkligen och benägen för informationsstöld. Du behöver inte oroa dig för att ditt mobilnummer är dolt bakom ditt säkra samtals-ID.

Kom ihåg att säkra din Android-enhet och bibehålla din integritet i den är mycket viktigt och du använder inte bara en metod för senare om du bara låter din integritet gratis utan skydd kan det finnas andra parter som använder den för dåliga ändamål. Använd en kombination av metoder som beskrivs ovan, från applikationsskydd, surfningssäkerhet, dataskydd och filer på din enhet till säkerhet och sekretess när du ringer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found