4 sätt att skicka ansökningar via wa, enkelt!

Så här skickar du enkelt applikationer via WA! Du kan skicka stora applikationer till dina vänners WhatsApp enkelt, du vet!

Har du letat efter ett sätt att skicka en ansökan via WA? Den här guiden kan vara det bästa alternativet, särskilt för de av er som verkligen behöver skicka filer till din mobiltelefon snabbt.

Det fungerar inte bara för att utbyta meddelanden, videosamtal, ringa eller skicka foton, WhatsApp-applikationen ger också möjligheter för användare att skicka Android-applikationer med formatet .APK.

Om du letar efter ett sätt att skicka fjärrapplikationer är den här gången ApkVenues tips verkligen obligatoriska för dig att titta tills den är klar!

Istället för att vara nyfiken på hur hur man skickar ansökan via WA (WhatsApp)? Kom igen, ta en titt på ApkVenues kompletta artikel nedan!

Så här skickar du applikationer via WhatsApp (WA)

Utrustad med en mängd intressanta funktioner och faciliteter är WhatsApp-applikationen verkligen mycket användbar för att stödja användarnas dagliga behov.

Faktum är att den här applikationen är så intressant att det också finns många andra utvecklare som försöker utveckla den linje med de bästa WhatsApp mod-applikationerna genom att skryta med funktioner som inte finns i den officiella applikationen.

För de av er som letar efter sätt att skicka ansökningar via WA kan du följa några av metoderna som ApkVenue har förberett nedan.

Hur skickar man in en ansökan via WA?

Det finns många sätt att ansöka om att skicka en ansökan till din mobiltelefon. En av de saker vi kommer att diskutera nu är hur man skickar APK-filer via WA.

Men innan det, om du inte har en WA-applikation, kan du installera den via länken som ApkVenue har inkluderat under detta.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Om du har installerat den, följ guiden nedan. Glad läsning!

1. ES File Explorer

För de av er som har en mobiltelefon med ett stort internt minne är det inget fel med att ladda ner ett extra program som kallas ES File Explorer detta för att skicka ansökan på WhatsApp?

Det fungerar inte bara för att hantera internminnesanvändning, du kan också använda den här applikationen för att enkelt skicka applikationer via WhatsApp.

När det gäller den fullständiga metoden kan du följa stegen nedan.

Steg 1 - Ladda ner ES File Explorer
 • Det första steget, naturligtvis, måste du göra är att ladda ner ES File Explorer-applikationen. Du kan också ladda ner applikationen via följande länk.
Apps Productivity ES APP Group NEDLADDNING
Steg 2 - Välj menyn "APP"
 • Om föregående steg har genomförts välj sedan menyn 'APP' för att se vilka applikationer som är tillgängliga på din Android-telefon.

Fotokälla: JalanTikus (Detta är ett av stegen för att skicka en applikation via WA med hjälp av ES File Explorer-applikationen).

Steg 3 - Välj den applikation som ska skickas
 • Nästa steg väljer du vilka applikationer som ska skickas via WhatsApp förresten tryck och håll ned på den valda applikationen tills en kontrollikon visas enligt följande.
Steg 4 - Välj menyn 'Dela'
 • När du är klar med applikationen väljer du menyikonen 'Dela med sig' och välj ett alternativ 'WhatsApp'.
Steg 5 - Sök efter WhatsApp-kontakten
 • Nästa du söka efter WhatsApp-kontakter som kommer att adresseras och tryck sedan på ikonknappen 'Skicka' som följer.
 • Gjort! Nu har du framgångsrikt skickat ansökan på WhatsApp.

För att installera applikationer som skickas via WA behöver mottagaren bara öppna applikationsfilen som mottogs tidigare och välj sedan knappen 'Installera' som följer.

Jämfört med hur man skickar ansökningar via e-post, klassificeras hur man skickar ansökningar via WA som mer praktiskt och enkelt, gäng. Intresserad av att försöka?

2. ShareCloud

Du kan inte använda metoden för att skicka applikationen via WA ovan? Tyst! ApkVenue ger dig ett annat alternativt sätt att skicka applikationer på WhatsApp, gäng.

Använder fortfarande hjälp från tredjepartsapplikationer, men den här gången använder du en applikation som heter ShareCloud.

När det gäller hela metoden kan du följa stegen nedan!

Steg 1 - Ladda ner ShareCloud
 • Först och främst laddar du ner ShareCloud-applikationen först. För dig som inte har applikationen kan du ladda ner den via följande länk.
Apps Utilities For2ww LADDA NER
Steg 2 - Välj menyn "App"
 • Nästa steg väljer du menyn 'App' för att se en lista över Android-applikationer på mobiltelefonen.
Steg 3 - Välj den applikation som ska skickas
 • Efter det, du välj applikationen vilken väg kommer att levereras förresten tryck och håll ned i applikationen tills en kontrollikon visas enligt följande.
Steg 4 - Välj ikonen 'Dela'
 • Därefter väljer du menyikonen 'Dela med sig' välj sedan ett alternativ 'WhatsApp'.
Steg 5 - Sök efter den avsedda WhatsApp-kontakten
 • Nästa steg, du hitta och välj en WhatsApp-kontakt vill gå till och tryck sedan på ikonknappen 'Skicka'.
 • Det är över!

Men även om du framgångsrikt har skickat Android-applikationen via WhatsApp, tyvärr mottagaren kan inte installera applikationen dessa, gäng.

Senare, varje gång applikationen installeras, visas ett meddelande som följande.

Fotokälla: JalanTikus (Guide för att skicka applikationer via WA med ShareCloud-applikationen lyckades verkligen, men programmet kan inte installeras).

Men ta det lugnt, gäng! Saken är att Jak fortfarande har ett annat alternativt sätt att skicka applikationer via WA som du kan träna själv.

Vill du veta hur? Du kan se diskussionen nedan!

Hur man skickar applikationer via WhatsApp utan ytterligare applikationer

Vill du inte bry dig om hur du skickar applikationer via Telegram eftersom du måste installera ytterligare applikationer? Om så är fallet kan du också använda metoden för att skicka applikationer via WA utan ytterligare applikationer, gäng.

Vill du veta hur? Här kan du följa stegen nedan!

Åh ja, här ger ApkVenue ett exempel på hur man skickar en ansökan via WA på Xiaomi mobil ja. Så om det finns en skärm eller ett menyalternativ som inte liknar det som visas på din mobiltelefon, behöver du bara hitta en som erbjuder samma sak, gäng.

Steg 1 - Öppna filhanteraren

 • Det första steget som måste göras är öppna filhanteringsprogrammet standard från din Android-telefon.

Fotokälla: JalanTikus (På Xiaomi-mobiltelefoner kan du använda guiden för att skicka applikationer via WA utan ytterligare applikationer, du vet).

Steg 2 - Välj menyn "APK-filer"

 • Därefter väljer du menyn APK-filer för att se en lista över applikationer med det .APK-format som du har.

 • Åh ja, kom ihåg att på detta sätt kan du bara skicka in din ansökan ha APK-filen naturligtvis är inte alla ansökningar Har installerats på HP.

Steg 3 - Välj den APK-fil som ska skickas

 • Efter det, du välj applikationsfilen APK-format som skickas till en annan Android-telefon förresten tryck på cirkelikonen bredvid den.

Steg 4 - Välj menyn "Skicka"

 • Därefter väljer du menyn 'Skicka' välj sedan ett alternativ 'WhatsApp'.

Steg 5 - Välj den avsedda WA-kontakten

 • Slutligen väljer du den avsedda WhatsApp-kontakten och trycker sedan på ikonknappen 'Skicka'.
 • Klart, gäng!

Senare behöver mottagaren bara installera applikationen på det sätt som ApkVenue har förklarat på de två föregående sätten.

Om installationsprocessen lyckas kommer det att se ut så här.

Tuh, gäng! Utan ytterligare applikationer kan du redan använda hur du skickar applikationer via WA. Riktigt coolt, eller hur?

Dessutom är det enkelt att installera applikationer som skickas via WA, inte mindre enkelt än när du laddar ner det direkt från Play Store.

Hur man skickar in ansökningar via WA Web

Om du redan från en smartphone-enhet kan tillämpa hur du skickar applikationer via WA direkt utan hjälp av ytterligare applikationer, kanske inte skicka ansökan via WA Web?

Kanske är det många av er som är nyfikna på detta, gäng? Med tanke på att WhatsApp Web också erbjuder funktioner som mycket liknar WA-applikationen på Android eller iPhone.

Nu, när vi diskuterar denna fråga, visar det sig att du faktiskt kan använda sättet att skicka applikationer via WA Web! Vill du veta hur? Här är stegen.

Steg 1 - Välj den avsedda WA-kontakten

 • Det första steget öppnar du naturligtvis WhatsApp Web först på din bärbara dator / PC-enhet.

 • Därefter väljer du den WA-kontakt som du vill skicka ansökan till.

Steg 2 - Välj menyikonen 'Bifoga'

 • Därefter klickar du på punktikonen i det övre högra hörnet och väljer sedan menyikonen 'Bifoga dokument'.

Fotokälla: JalanTikus (Välj ikonen Dokumentmeny för att skicka applikationer via WA Web).

Steg 3 - Välj ansökan som ska skickas in

 • Välj sedan applikationsfilen med .APK att skickas.

 • Tryck i så fall på knappen 'Öppen'.

Steg 4 - Skicka ansökan

 • Slutligen kommer du till en sida förhandsvisning dokumentera. Här behöver du bara klicka på ikonen 'Skicka' att lämna in en ansökan.

Om meddelandet har skickats och lästs av mottagaren, visas en blå kryssikon på följande sätt.

Hur lätt är det att skicka en ansökan via WA-webben? Med bara några få klick kan du dela dina favorit Android-appar med vänner.

Men så att processen går smidigt, se till att internetanslutningen du har hemma är snabb. Om det inte är snabbt ännu kan du läsa ApkVenues tips och tricks under detta.

VISA ARTIKLAR

Åh ja, installationsprocessen från stegen för hur du skickar applikationen via WA-webben ovan är garanterat också framgångsrik, vet du. Bra, eller hur?

BONUS: Hur skickar man applikationer via Bluetooth?

När du förstår hur du skickar APK-fil genom WA, kanske du undrar, hur skickar du en ansökan via Bluetooth?

Ta det bara lugnt! ApkVenue har utarbetat en separat artikel om det. Senare kan du skicka applikationer till dina vänner enkelt och utan krångel.

Du kan läsa ApkVenues artikel om hur man skickar ansökan via Bluetooth som ApkVenue har länkat under detta.

VISA ARTIKLAR

Tja, det var några av sätten att skicka applikationer via WA antingen med eller utan att använda ytterligare applikationer.

Även om det gäller att skicka applikationen på WhatsApp har alla metoderna ovan lyckats, men under installationsprocessen finns det ett sätt som inte kan göra detta.

Så du måste bara välja vilken metod som bäst passar dina nuvarande behov.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.