måste försöka! De 5 bästa gudkämparna på Android som kan vara beroendeframkallande

Gillar du grekiska, egyptiska, romerska eller kinesiska gudsteman? Här kommer det bästa kampspelet mellan gudar på Android som du måste prova.

Det finns många saker du kan göra för att fylla din fritid, varav en är att spela spel. För närvarande finns det tusentals spel från olika genrer som du kan ladda ner och spela gratis.

Av de många spel som har skapats delar ApkVenue här det mest unika Android-spelet med temat att slåss mellan gudar. Vilka är de gudsslagsspel som kan spelas på Android? Följande är recensionen.

  • Detta är favoritspelet för Youtuber Gaming i Indonesien
  • De 15 bästa lokala spelen för Android av indonesiska barn 2017

Gods Fighting Game på Android

1. Raseriets Gud

Först är Rage God. Detta rollspel-genrespel skapades av Spela spel. Detta spel berättar om de starkaste generalerna i tre kinesiska riken, Guan Yu, Lu Bu och Zhao Yun. Förutom några kraftfulla hjältar som Sun Wu Kong, Tong Samchong och Nazha.

Målet med spelet är att skapa fred mellan gudarna som bor i helvetet, himlen och jorden. Det finns olika färdigheter som kan användas för att besegra en förlorad gud.

Ladda ner spelet här: Dewa Ngamuk - Crazy Gods

RPG Maingames-spel LADDA NER

2. Romens gudar

Nästa finns Roms gudar. Den här actiongenren God Fighting-spel skapades av Gameloft. Spel med hög grafik erbjuder en mängd romerska gudkaraktärer som du kan spela, till exempel Zeus, Hades, Vulcan, Atlas, Medusa, Spartacus och många fler.

Ladda ner spelet här: Gods of Rome

Gameloft äventyrsspel LADDA NER

3. Gods of Olympus

Nästa finns Gods of Olympus. Detta strategins genre spel skapades av Aegis Interactive, LLC. Här styr du en legendarisk grekisk gud att använda i realtidsslag. I likhet med Clash of Clans måste du också skapa en stark bas så att fienden har svårt att tränga igenom den.

Ladda ner spelet här: Gods of Olympus

VISA ARTIKLAR

4. Olympus Rising

Nästa finns Olympus Rising. Detta strategins genre spel av guds slåss på Android skapades av flaregames. Här kan du inte bara kontrollera gudarna, men du kan också rekrytera monster för att attackera och försvara din stad.

Ladda ner spelet här: Olympus Rising

5. Gods Of Egypt Game

Sista är Gods Of Egypt Game. Med filmens framgång gjorde Lionsgate ett Action Adventure-temaspel med temat för den egyptiska gudstriden. Här kommer du in i kriget mellan gudarna. Stärka dig själv med olika övningar så att du enkelt kan besegra fienden.

Ladda ner spelet här: Gods Of Egypt Game

Det här är några häftiga Android-spel med temat att slåss mellan grekiska, egyptiska, romerska och kinesiska gudar. Om du har rekommendationer för andra gud Android-spel, glöm inte att dela i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar PlayStation eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.