hur man avslutar prenumerationen på alla irriterande e-postprenumerationer med ett klick

Du måste känna dig irriterad när du får ett oklart e-postmeddelande? Oavsett om det är skräppost, kampanjer från nätbutiker och andra. För att göra det snyggare, här kan du avsluta prenumerationen på alla irriterande e-postprenumerationer med ett klick.

Om du är en Android-smarttelefonanvändare använder du definitivt Google Mail eller bättre känd som Gmail som den viktigaste e-posttjänsten, eller hur? Naturligtvis mycket aktivitet uppkopplad vilket kräver att du använder e-post. Men ibland kan mängden inkommande e-post vara ganska irriterande. Därför vill ApkVenue diskutera sätt säga upp eller avsluta prenumerationen på oklara e-postmeddelanden med ett enda klick.

Ibland gör vi det avsiktligt eller oavsiktligt prenumerera eller prenumerera på e-post på vissa webbplatser eller tjänster som visar sig vara ganska irriterande. Om så är fallet kan du öva på följande metoder för säga upp e-postmeddelande som inte är tydligt lätt.

  • Så här skapar du enkelt gratis e-postmeddelanden på Yahoo, Gmail, Outlook, Mail.com och iCloud!
  • 10 skäl till varför Google Inbox är MYCKET bättre än Gmail
  • Det mest effektiva sättet så att ditt Gmail-konto inte hackas

Så här avbryter du alla irriterande e-postprenumerationer med ett klick

För att avsluta prenumerationen på e-postmeddelanden som inte är tydliga vet jag inte skräppost, promo från butiken uppkopplad, meddelanden från olika sociala mediekonton och andra, ApkVenue har en mycket enkel, snabb och tar bara cirka 1 minut. Omedelbart, här är stegen:

  • Det snabba sättet att säga upp alla irriterande e-postmeddelanden i Gmail, dvs. med hjälp av webbplatsen unroll.me. Besök webbplatsen och klicka sedan på Börja nu.
  • Vidare, skapa ett konto på unroll.me använd e-postmeddelandet du vill hantera.
  • Unroll frågar om åtkomst till ditt Gmail-konto och Tillåt det om du vill fortsätta.
  • Nästa avrullning kommer att göra läser in och visar antalet e-postprenumerationer. Klick Fortsätta att fortsätta.
  • Då visas en lista över alla dina prenumerationer.
  • Då är du nog klicka på Avsluta prenumeration att avsluta prenumerationen på e-postmeddelanden från tjänster som du tycker är irriterande eller mindre viktiga. Gjort!

Det är det enkla sättet säga upp eller avsluta prenumerationen på alla irriterande e-posttjänster på ditt Gmail-konto snabbt och enkelt. Nu kan du hantera din e-post mer effektivt och vara fri från irriterande e-post. Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found