Så här fixar du YouTube-frysning och kraschar på 10 sekunder

Tittar du på YouTube, va, plötsligt fryser eller kraschar din dator? Var inte frustrerad ännu, kolla bara på det här sättet från ApkVenue för att övervinna det.

Youtube naturligtvis är det bekant för oss. Webbplatser och verktyg för videodelning strömmande video den har använts av många människor över hela världen. Youtube mer och mer behövs eftersom det kan användas som ett underhållningsmedel, kunskap och spridning av information.

Men ibland problem uppstår när vi spelar upp videor på YouTube upplevs plötsligt den dator vi använder kraschar och frysning. Så, för det, här är hur ApkVenue berättar hur du fixar det fryser och kraschar när du spelar YouTube på PC.

  • Enkla sätt att titta på YouTube-videor när du läser kommentarer
  • Så här streamer du YouTube utan att buffra på en dator
  • WOW! Det visar sig att det här är de tio YouTube-videoklippen med mest GOLV

Utför förarkontroller manuellt

När din dator kraschar och fryser när du spelar YouTube är det en bra idé för dig kolla först är videodrivrutin som du redan har aktuellt. Eller försök ta reda på om någon annan använder enheten är där rapporterade samma problem. Om det finns, borde du göra det avinstalleragrafikkortdrivrutin och ersätt den med den gamla versionen.

Här är stegen:

  • Tryck på ** Windows-tangent + R ** och skriv ** devmgmt.msc ** i rutan Öppna. Klicka sedan på OK.
  • Enhetshanteraren, klicka på ** Displayadaptrar **. Dubbelklicka sedan på grafikkortet.

  • Då visas det som visas nedan. Välj fliken Drivrutin och klicka på ** Återställ drivrutin **. Klicka sedan på OK.

Inaktivera hårdvaruacceleration

Vanligtvis är kompatibilitetsproblem mellan webbläsare och grafikkortet är en av orsakerna till kraschen medan du spelar YouTube-videor. Generellt kan detta också resultera blåskärm på PC. Därför är sättet att övervinna YouTube-frysning genom inaktivera hårdvaruacceleration för videor.

Så här inaktiverar du hårdvaruacceleration i vissa webbläsare:

  • Krom

Öppna ** 3-idot ** -ikonen längst upp till höger. Välj ** Inställningar> Visa avancerade inställningar ** och sedan skrolla ner tills du hittar systemalternativet och avmarkera rutan ** Använd hårdvaruacceleration när det är tillgängligt **.

  • Firefox

Öppna ** 3-stapel ** -ikonen i det övre högra hörnet Firefox välj sedan ** Inställningar> Avancerat **. Sedan visas det som visas nedan, välj fliken ** Allmänt **. Avmarkera kryssrutan under den här fliken under ** Webbsurfning ** Använd hårdvaruacceleration om tillgänglig **.

  • Kant

Öppen Kontrollpanelen -> Internetalternativ -> Avancerat. Markera sedan rutan ** Använd programvaruåtergivning istället för GPU-rendering **. Klicka sedan på OK.

Inaktivera blixt

Vanligtvis, Blixt alltid inaktiverad av alla webbläsare och webbplatser. Blixta dock kan fortfarande fungera i bakgrund och utföra aktiviteter som kan leda till en krasch.

VISA ARTIKLAR

Så här inaktiverar du Flash i vissa webbläsare för att åtgärda kraschar:

  • Krom

Skriv ** chrome: // plugins ** in adressfält. Sedan i delar Adobe Flash Player, klicka på Inaktivera.

  • Firefox

När en sida öppnas i Firefox med ett Flash-element, kommer den att göra det ett fönster som ber om godkännande visas dig att sätta på den. Ändå kan du också avinstallera Flash. Vägen öppna kontrollpanelen, klick Program> Program och funktioner. Sök efter ** Adobe Flash Player ** och avinstallera sedan programmet.

Tja, där är det hur man fixar YouTube-frys- och kraschproblem. Om problemet fortfarande dyker upp efter att ha gjort metoderna ovan är den bästa lösningen att ta den till servicecenter att göra installera om systemet. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found