Grymt bra! Här är 7 gratis webbplatser för att skapa seriefigurer

Inget behov av att vara en serietecknare eller grafisk designer! Här är 7 platser för att skapa tecknade figurer enligt din egen karaktär.

Om du inte är bekväm med att använda riktigt foto som kan representera sig själva i varje profil uppkopplad och avatarer, varför inte skapa seriefigurer av dig själv? Detta kommer definitivt att vara väldigt roligt och unikt när andra ser dem.

Du måste också tacka många gratis webbplatstjänst. Eftersom du inte behöver betala en konstnär för att skapa din tecknad illustration. Allt du behöver göra ärladda upp ditt foto eller skapa ditt eget. Citat från Hongkiat efter ApkVenue presenterade det 7 platser för att skapa seriefigurer med din egen karaktär.

  • 20 illustrationer av favorittecknad karaktärer om de är onda ansikten
  • Enkla sätt att göra foton som animeteckningar på Android
  • Det här är vad det är om tecknad film kommer till verkligheten

Webbplats för att göra tecknade avatarer

1. Cartoon.pho.to

På plats Cartoon.pho.to Detta kan du ladda upp foton från din dators lagring, URL, direkt från Facebook. Cartoon.pho.to kan ändra vilken typ av foto som helst till tecknad filmform inget behov av att registrera. Det som är intressant är att du också kan skapa foton med animerade effekter morphing.

2. Weeworld

Weeworldkan du skapa en seriefigur för att representera dig. Du kan ändra hud, ögonfärg, hår, välja rätt kläder och till och med lägga till tillbehör. Summan är där 120 val som du kan välja.

3. Pickaface

Webbplats Pickaface den har en riktigt modern design och massor av coola funktioner. Det finns ett urval av indonesiska kan vara ett mervärde på denna webbplats. Det finns så många saker som du kan välja beroende på vilken karaktär du vill ha.

4. Meez

Webbplatsen för att skapa nästa seriefigur är Meez. Meez är en social nätverkstjänst som låter dig skapa din egen karaktär 3D-animering. Du måste skapa ett konto först eller logga in med ditt Facebook-konto.

VISA ARTIKLAR

5. Bygg dinvild själv

För de av er som gillar det ovanliga och vilda, sajten Bygg dinvild själv Detta gör att du kan skapa seriefigurer med kroppsdelar som tidigare var ofattbara. Ja, du kan använda delar av vilda djur, det är inte bara den tråkiga delen av människokroppen.

6. Illustmaker.abi-station

Om du vill ha omedelbar Illustmaker ger tecken som du kan välja slumpmässigt. Klicka bara 'Anförtro'. Mer än så kan du också skapa tecknade serier enligt din egen karaktär.

7. Southpark

Soutpark är en populär amerikansk tecknad TV-serie. Här kan du skapa en mycket rolig karaktär, med så många val. Du kan till och med göra memes.

Det här är några webbplatser för att skapa seriefigurer som du kan prova. Hur? Inspirerad att skapa denna unika bit?

Dela med sig din åsikt ja! Läs också artiklar om Internet eller skriva från Lukman Azis Övrig.