spännande! här är de 5 bästa Android-spelen som liknar counter strike

Gillar du att spela spelet Counter Strike (CS)? Här är de 5 bästa Counter Strike-liknande Android-spelen som kan spelas direkt på en smartphone.

Counter Strike är ett av spelen online FPS mest populära i universum. Ett krigsspel med skjutvapen som sätter grupper av polisstyrkor mot terrorister.

Tyvärr är spelet hittills bara för plattformen PC endast. Jaka hade dock komponerat 5 bästa Android-spel som Counter Strike. Kolla in följande recensioner.

  • Endast FPS-spelmästare kan, låt oss gissa vad FPS-spel är!
  • Dessa 5 häftiga FPS-spel kan du spela direkt i webbläsaren (utan att installera)
  • De 7 bästa FPS-spelen med zombietema för Android 2017

Android-spel som liknar Counter Strike

1. Kritiska ops

Börjar existera sedan årets slut 2015, Kritiska ops är ett av spelen Online FPS Android som är mycket lik Counter Strike.

Du kommer att slåss med olika matchningslägen. Du kan välja alla vapen som du kan köpa under matchen som i spelet Counter Strike. Vad som är intressant kan du också byta ut hud vapen enligt dina önskemål.

2. Counter Attack 3D - Multiplayer Shooter

Även om titeln är väldigt lång och ser ut som ett spel 'nötter', men faktiskt Counter Attack 3D - Multiplayer Shooter ha gameplay vilket är trevligt och liknar Counter Strike.

Här kan du välja att vara det röda eller blå laget. Du kan också direkt välja vapnet du gillar direkt i matchen med virtuella pengar när du vinner och dödar dina motståndare. Kartorna och spellägena är också mycket olika och komplexa.

3. Critical Strike Portable

Har en ganska likhet med Counter Strike, du borde definitivt försöka Critical Strike Portable. Har många lägen från Döds match till Zombies, naturligtvis väldigt kul att spela.

Förutom det, precis som de andra kan du också köpa vapen direkt i matchen. Du kan spela det regelbundet off-line med mode enspelarläge som ett träningsmedel innan du leker med mode multiplayer med andra människor.

4. Specialstyrkor grupp 2

Även om det kommer med grafik som inte är så speciell, är det här spelet fortfarande roligt för dig att spela, särskilt om du verkligen gillar spel FPS ala Counter Strike.

Det roliga är att du kan spela ala LAN med dina vänner genom att använda Wifi router. Det finns också dussintals vapen som du kan köpa direkt i spelet. Och naturligtvis kan du byta ut det hud i varje vapen.

5. Bullet Party CS 2: GO STRIKE

Den sista kommer från ett spel som gjorts av utvecklaren Bunbo-spel som heter Bullet Party CS 2: GO STRIKE. Spel som levereras också på samma sätt som de andra, där du väljer mellan två blå och röda lag och jobbar tillsammans för att vinna matcher med olika lägen tillgängliga.

Vilket bör uppskattas, bland andra spel, Bullet Party CS 2: GO STRIKE är bäst när det gäller virtuell joystick vilket är enkelt att använda och ett bra system. Förutom det kan du också göra anpassning hud i varje vapen genom att köpa det.

Det är 5 bästa Android-spel som Counter Strike. Så vilka spel gillar du eller har du redan spelat? Eller om du har din egen version av spelet, skriv ner det i kommentarerna nedan!