7 applikationer som kan göra din WhatsApp mer sofistikerad!

Trots att det har olika intressanta funktioner har WhatsApp fortfarande sina nackdelar. Men i mitten kan du övervinna detta genom att installera WhatsApp-stödda applikationer. Du kan ladda ner dessa applikationer via den officiella Android-butiken, nämligen Google Play Store.

WhatsApp är en chattapplikation som har olika intressanta funktioner. Dess olika flaggskeppsfunktioner gör denna applikation till den bästa chattapplikationen idag. Denna applikation har också sällan eller inte annonser som kan irritera dig.

Trots att det har olika intressanta funktioner har WhatsApp fortfarande sina nackdelar. Men i mitten kan du övervinna detta genom att installera WhatsApp-stödda applikationer. Du kan ladda ner dessa applikationer via den officiella Android-butiken, nämligen Google Play Store.

Den här gången kommer ApkVenue att granska 7 applikationer som kan göra din WhatsApp ännu mer sofistikerad! Är du nyfiken? Låt oss bara titta på följande artikel.

  • 100+ cool, klok, rolig och senaste WhatsApp-status 2021 (mest uppdaterad!)
  • Det enklaste sättet att ändra WhatsApp-temat | Du kan göra det utan ansökan!
  • Hur man lämnar WA-gruppen utan att andra känner till, Hejdå hoax-gruppen!

7 applikationer som kan göra din WhatsApp ännu mer sofistikerad!

1. Video2me

Denna applikation låter dig lägga upp videostatus under mer än den tid som anges av WhatsApp, vilket är lika lång mer än 30 sekunder. Med den här appen klipps inte videon som du ska ladda upp även om videon har överskridit varaktigheten på 30 sekunder.

2. Falsk GPS-plats

Denna applikation är en applikation som kan göra dig till dela falska platser så att du kan ljuga för dina vänner. Om vi ​​vanligtvis är på de platser vi besöker kommer WhatsApp automatiskt att tillhandahålla rätt platsinformation när du delar din plats med dina vänner. Men med den här applikationen kan du ställa in din plats så att dina vänner litar på dig.

3. WhatsBubble

WhatsBubble låter dig ha WhatsApp-aviseringar som en rund Messenger. Med det kommer det att göra dig lättare att svara på chattar eftersom det inte går direkt till WhatsApp-menyn.

4. AZ-skärminspelare

Denna app låter dig få det spela in videosamtal vad du gör med någon i form av en video. Dessutom sparas videon automatiskt i galleriet och du kan spela upp den.

5. Hushed

Om du vill ändra ett nytt WhatsApp-nummer eller skapa ett nytt WhatsApp-konto men inte har ett nummer är den här applikationen lösningen. Denna applikation gör att du kan skapa tillfälligt telefonnummer som kan användas och registreras för att skapa ett nytt WhatsApp-konto.

6. Öppna i WhatsApp

Denna applikation är mycket användbar när du vill chatta med någon vars WhatsApp-kontakter inte är lagrade på din smartphone. Metoden är väldigt enkel, du behöver bara ange telefonnumret du vill chatta med, välj sedan öppet och du kan omedelbart ringa eller bjuda in chatt utan att spara numret i dina kontakter.

7. Senaste anmälan

Denna applikation låter dig ta reda på WhatsApp-meddelanden som har raderats av avsändaren. Om det vanligtvis står att detta meddelande har tagits bort, men med denna applikation kommer WhatsApp-meddelandet att vara sparas automatiskt även om den har tagits bort av avsändaren.

Tja, där är det 7 applikationer som kan göra din WhatsApp ännu mer sofistikerad! Hur, sofistikerad, eller hur? Glöm inte att göra det också dela med sig den här artikeln till dina vänner, släktingar och familj, ja killar, så att du får samma fördelar. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found