hur man hanterar Instagram stoppar själv, det är enkelt och snabbt!

Har du spelat Instagram och plötsligt visas "Instagram har slutat"? Det här är lösningen! Så här hanterar du Instagram som slutar på egen hand.

Instagram så det mest populära sociala mediet för barn idag. Har du någonsin varit uppslukad av att titta på Instagram-tidslinjen och ett meddelande dök plötsligt upp Instagram har slutat och Instagram-appen stannar på egen hand?

Det måste vara irriterande killar, om du har upplevt det finns det flera saker du kan göra för att övervinna det. Orsaken till att Instagram kan stoppas kan också vara olika, här kommer vi att ge tips. Detta är hur man hanterar Instagram-stopp på egen hand.

  • Hur man skapar kreativa Instagram-berättelser som Selebgram-träffar
  • 6 senaste sätten att hacka andra människors Instagram 2020 och hur man förhindrar det

Här är fyra sätt att övervinna Instagram stoppat eller stängt ensamt

Ansökan Instagram som fortsätter att stanna kan orsakas av flera saker killar. För att lösa Instagram-stoppproblemet finns det också flera. Här är några gör att Instagram slutar :

  • Instagram-applikationen har överflödigt cache
  • Instagram bugg och behöver uppdateras
  • Minnet är lågt
  • Många applikationer körs samtidigt
  • Etc.

Att klara av en variation gör att Instagram slutar ApkVenue ger dig tipsen en efter en. Här är fyra sätt att hantera Instagram på egen hand som du kan prova:

1. Rengör Chace och senaste appar på Smartphone

För att kunna köra Instagram-applikationen krävs en stor mängd minne. Därför är antalet applikationer som körs och skräpfiler som har staplats upp kan få Instagram att sluta. På grund av otillräckligt minne för att köra det här programmet.

För att övervinna orsaken till att Instagram fortsätter att stanna, den här behöver du rengör senaste appar du killar. För att rensa cacheminnet kan du göra det manuellt eller med applikation. Här är en förklaring av cachen mer detaljerat:

VISA ARTIKLAR

2. Rensa Instagram-data

En av anledningarna till att Instagram har slutat kan också bero på Instagram-data den är för storkillar. För att övervinna detta kan du rensa Instagram-data. På detta sätt är Instagram på din smartphone som en nyligen installerad applikation. Här är hur:

  • För att lösa Instagram som stannar på egen hand på detta sätt måste du först öppna det menyn Inställningar på din smartphone. Gå sedan in Apparinställningar.
  • Välj sedan Instagram-applikationen. Tryck sedan på Rensa data-alternativet så att du kan övervinna Instagram som slutar på egen hand.
  • Senare kommer den att visas dyka upp bekräfta och tryck bara på OKkillar.

På så sätt blir all Instagram-information på din smartphone ren och som ny. När du öppnar Instagram-applikationen måste du rensa uppgifterna logga in på nytt till ditt konto.

3. Uppdatera Instagram till den senaste versionen

Instagram-applikationen som stoppar sig själv kan också orsakas eftersom det finns en bugg i applikationssystemet. Det kan hända om du sällan uppdaterar applikationen. Vanligtvis kommer varje applikation att tillhandahålla uppdateringar för att fixa systemet och eliminera buggar från den tidigare versionen.

Så för att lösa problemet med att stoppa Instagram själv kan du vidta åtgärder Instagram uppdateringar till den senaste versionen. Metoden är enkel och du måste vara bekant med dig, öppna appen Play Butik> Öppna Instagram-applikationen> Välj sedan Uppdatera.

4. Starta om din smartphone

Då och då behöver din smartphone också vila och förfriskningar killar, hur helt enkelt starta om endast. Om din smartphone sällan startas om kan det leda till att skräpfiler ackumuleras och en av dem kan få Instagram-applikationen att stanna av sig själv.

För att åtgärda detta, försök starta om din smartphone killar. Genom att starta om startar din smartphone arbeta om igen. Förhoppningsvis kommer detta att lösa Instagram-problemet som stannar på egen hand.

Där är det killar Jakas tips för hur hur man hanterar Instagram-stopp på egen hand. De fyra sätten är väldigt enkla och praktiska att göra. Förhoppningsvis kan det hjälpa till att lösa problemet med att Instagram-applikationen slutar.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.