vill du spela PS4-spel med en Android-telefon? här är hur!

Att spela spel är kul. Tja, ApkVenue kommer att berätta ett roligt sätt att njuta av PS4, det vill säga att spela det på en Android-mobiltelefon!

Vem känner inte till PlayStation den här gången? PlayStation är en spelkonsol skapad av Sony 1994 och har blivit en konsol som spelare längtar efter. Uppenbarligen har spelet på PlayStation visat sig vara av mycket god kvalitet.

För närvarande har PlayStation gått in 4: e generationen. Det är kul att spela PlayStation 4 (PS4). Förutom gameplaydet är bra, erbjuder också cool grafik också. Den här gången berättar ApkVenue dig om ett annat roligt sätt att njuta av PS4, nämligen att spela PS4-spel via en Android-mobiltelefon. Kom igen, låt oss lyssna!

  • Roligt! Populärt PlayStation-spel, 'Bully' kommer till Android
  • 8 Värsta Playstation 2-spel (PS 2) genom tiderna
  • 10 Sämsta Playstation (PS 1) spel genom tiderna

Spela PlayStation 4-spel på Android-telefoner

Aldrig när vi vill spela PS har vi problem, kanske för att familjen TV används eller om vi reser. Vanligtvis är lösningen som ApkVenue hittar att använda en bildskärm bärbara vilket är som en bärbar dator. Men vet du vad? Nu kan du använda din Android-smartphone som en skärm för att spela PlayStation 4!

Egentligen kan detta göras officiellt med hjälp av en speciell applikation, nämligen PlayStation Remote. Men tyvärr kan den här applikationen endast användas på seriella smartphones Xperia Endast Sony-utdata. I dagens diskussion kan alla Android-smartphones användas för detta!

Tidiga förberedelser

Innan du startade tackade ApkVenue utvecklarna av forumet XDA vilket gjorde detta möjligt. Tja, här är vad som behöver förberedas:

  • PlayStation 4 ansluten till PSN-konto.
  • Alla Android-smarttelefoner med Android över 4.2.

Förberedelse av smartphone

Först, ladda ner och Installera följande applikationer via smartphone. Klicka här för nedladdningslänken. I så fall visas en skärm som denna.

Då kan du börja komma i kontakt med Bluetooth-kontroller om du vill, antingen en PS4-controller eller en tredjeparts-controller. Men du kan också använda beröringskontroll som styrenhet. Om du använder tredjepartsregulatorerkrävs ytterligare konfiguration för anpassning.

Efter det logga in till ditt PSN-konto visas skärmen som nedan.

Slå på PlayStation 4

Det är dags att börja byta till PS4. Slå på den och gå in i menyn miljö enligt nedanstående.

välja fjärrspeloch välj sedan Lägg till enhet.

Då visas åtta siffror som nedan. Ange detta nummer i din smartphone.

Efter att ha angett det numret i smarttelefonen, här är resultaten.

Tja, där är det hur man spelar PS4-spel via en Android-mobiltelefon. Lätt rätt? Detta möjliggjordes av XDA: s tredje parts utvecklare. Nu kan Jaka spela PS4-spel som att använda det Nintendo Switch nya, kan bäras överallt. Så lycka till, om du har problem, glöm inte att lämna en kommentar här!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found