hur man skapar en instagrammall för bingo + tom mall

Vill du gå med i Bingo Challenge på IG Story? Du kan också skapa dina egna genom att följa hur du skapar en Instagram Bingo-mall + en tom bingo-mall, kolla här!

Sociala medier är inte längre bara ett kommunikationsmedel, du vet. Nu kan du till och med använda den för att spela spännande spel så här, här!

Tillsammans med en vädjan till #Bara hemma För att minska spridningen av Corona-viruset (Covid-19), spenderar du verkligen mer tid på sociala medier, en av dem Instagram.

Den här gången blev det viralt igen, en utmaning som faktiskt har funnits länge, ja, #BingoChallenge spelas nu och spelasposta många går igenom sina Instagram-berättelser.

Vill du gå med i #BingoChallenge eller utmanas du till och med att göra det själv? Koppla av, här har Jaka granskat det Hur man gör mall Instagram Bingo dig själv direkt på din mobiltelefon, gäng.

Vill du gå med i Bingo Challenge? Så här gör du Mallar Instagram Bingo ensam!

Fotokälla: thebankrollers.com (The viral Bingo Challenge på Instagram är inspirerad av bingospelet som har varit populärt länge.)

Bingo utmaning sig själv är inspirerad av ett gammalt skolspel där du måste markera en rad med rutor, antingen horisontella, fallande eller diagonala, för att nå bingo.

Förutom Bingo Challenge finns det också Fråga och utmaning som är trångt in-posta i IG Story där du får en fråga som du bara behöver besvara i den angivna kolumnen.

Även om det ser enkelt ut är Bingo Challenge och Q&A Challenge ganska roliga för dig att spela, vet du. Förutom att visa upp kan du också utmana dina vänner att göra detsamma.

Att göra mall du behöver inte programvara design som Photoshop. Här ger ApkVenue ett exempel med en Android-applikation som heter Canva, gäng.

Nyfiken hur Hur man gör postmall Instagram-berättelser för denna Bingo Challenge och Q&A Challenge? Kom igen, se stegen enligt följande!

Steg 1 - Ladda ner Senaste Canva-appen

  • Första gången stannade du ladda ner den senaste Canva-appen och installera den på din Android-telefon. Till nedladdningslänk Canva, du kan få via länken nedan.
Canvas produktivitetsappar LADDA NER

Steg 2 - Öppna Canva-appen och Logga in

  • Om Canva är installerat måste du bara öppna programmet. Då stannar du logga in använda sig av Facebook, Gmail, eller personlig e-post för att komma in i det.

Steg 3 - Välj Mallar Bingo Instagram

  • Canva tillhandahåller ett nummer mall Bingo Instagram som du kan söka efter i alternativen Instagram-berättelser. Du kan också söka med nyckelord"bingo" i den angivna kolumnen.

Steg 4 - Välj Mallar Instagram Bingo och börja redigera

  • välja mall som du vill använda och tryck sedan på Redigera att börja ändra till mall Din egen Instagram-bingo, gäng.
  • För att redigera text är allt du behöver göra att trycka på texten du vill ersätta. Om du vill lägga till en bild eller klistermärke, allt du behöver göra är att trycka på ikonen "+" i det nedre högra hörnet.

Steg 5 - Ladda ner Bingo mall

  • Mer eller mindre så här mall Bingo som Jaka gjorde själv. Hur är det bra?
  • Då stannar du ladda ner mallen Bingo från Canva med en kran Ladda ner ikon högst upp tills en avisering visas Design sparad! vilket innebär att den nu har laddats ner i ditt galleri.

Steg 6 - Hur man skapar bingo på Instagram

  • Slutligen, säkert posta Din hemlagade Bingo Instagram, gäng. Gör bara IG Story som vanligt då svep uppåt skärm för att visa galleriet.
  • välja mall som du har skapat och markera vilken som passar dig. Du kan också utmana dina vänner med användarnamn IG, gänget.

Bonus: buntar Mallar Tom Instagram Bingo och Q&A för Instagram Stories

För er som fortfarande är förvirrade över att hitta teman och inspiration har ApkVenue också en samling mall Tom Instagram bingo som du kan använda här!

Förutom Bingo finns det också mall Instagram Q&A med olika spännande ämnen som nedan.

1. Studenter på Jogja Bingo av @zahraatiaraa

För de av er som för närvarande studerar i Yogyakarta kanske det kommer att göra det relatera vid den här bingoutmaningen, gäng.

2. Bingo People med glasögon av @maslennon

Det är väldigt komplicerat att vara en person med glasögon va! Så, låt oss skriva ner dina klagomål med följande bingoinnehåll.

3. Musikaliskt äventyr Sherina Bingo av @musikalpet Adventuresherina

90-generationen missade verkligen aldrig att titta på den här filmen på skärmen. Åh ja, medan du väntar kom tillbaka Äventyr Sherina, det är inget fel med innehållet, eller hur?

4. De flesta filmernas frågor och svar från @themovilogue

Istället för att bli uttråkad hemma är det roligast att titta på din favoritfilm. Medan du tittar på kan du också fylla i de bästa Q&A Challenge-filmerna från var och en genre så här!

5. Mina 12 favoritfilmer Frågor och svar från @merlitopabatao

Alla har en preferens för de bästa filmerna eller TV-serierna, eller hur? Kom igen, låt mig veta din bästa filmrekommendation med innehållet på filmaffischen!

6. Detta är en indonesisk film som jag verkligen gillar! Frågor och svar från @kolektiffilm

Om du tittar på indonesiska filmer oftare kan du också fylla i filmer som du verkligen gillar och utmana dina vänner att fylla dem också, gäng.

7. Första bokstaven i ditt efternamn Frågor och svar av nichosdiary

Wow, om den här typen av utmaning är ganska svår! Kom igen, fyll i varje kolumn med samma initialbokstav som första bokstaven i ditt efternamn. Redo?

Video: Gör Instagram-berättelser roligare! Så här skapar du IG-musik utan en VPN

Så det är en liten handledning om hur man gör mall Instagram Bingo själv som du kan skapa direkt i Canva-applikationen.

Redo att göra din egen? Eller till och med redan har mall som du gör, gäng? Tveka inte att dela den i kommentarerna nedan! Lycka till ~

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found