hur man rensar cache på Android-telefon enkelt och snabbt

Är din mobiltelefon långsam? Ta inte bort det omedelbart, det kan vara cachen på din mobiltelefon som gör dig långsam. Så här rensar du cache på en mobiltelefon, garanterat att det går smidigt!

Känner du att din mobiltelefon har gått långsamt nyligen? Eller finns det ett program som inte kan fungera optimalt? Skynda dig intestarta om eller in-service, gäng! Det kan vara, din mobiltelefon är medium fullhet cache eller kakor.

Faktum är att cache har stora fördelar på din mobiltelefon, särskilt som en tillfällig lagring av dina data. Det är bara att om det är för mycket kommer din mobiltelefon faktiskt att bli långsam och vissa applikationer kommer att krascha.

Därför kommer den här artikeln att förklara ApkVenue hur man rensar cache på en Android-telefon som du använder, från Samsung, Asus, Oppo, Vivo, Huawei, till Xiaomi. Garanterad komplett och tydlig. Här är recensionen!

Så här rensar du cache eller kakor på Android-telefoner

Som Jaka förklarade i detalj i artikeln som Jaka hade skrivit, cache eller småkakor är tillfällig data lagrad på smartphone intern lagring. Dess funktion är att få en applikation att fungera snabbare och mer effektivt eftersom nödvändig data redan finns på mobiltelefonen.

Tyvärr gör för mycket och för stora cachedata faktiskt långsamma prestanda för smartphones. Detta beror på att cacheminnet äter upp HP: s interna minne. Därför bör cachen rensas och rengöras regelbundet. Hur rensar jag cache på en mobiltelefon?

Ta det lugnt, här kommer att förklaras i detalj en guide för att rensa cacheminnet på en mobiltelefon, antingen utan att använda någon applikation eller med hjälp av tredjepartsapplikationer. Nyfiken? Lyssna på Jakas förklaring nedan, ja!

Hur man rensar en applikationscache på en mobil

Förutom att rengöra HP-kroppen från bakterie och farligt virusmåste du också rensa lagring och HP-programvara från cache eller småkakor vilket inte är viktigt regelbundet, gäng.

För den här metoden behöver du inte installera någon applikation eftersom funktionen redan är tillgänglig på din Android-mobiltelefon, oavsett om det är Samsung, Asus, Oppo, Vivo, Huawei, till Xiaomi. Denna funktion är också tillgänglig på iOS iPhone, du vet!

Därför, i stället för att ta lång tid, här ApkVenue ger dig ett sätt att rensa cacheminnet på en Android-mobiltelefon utan någon applikation. Här kommer ApkVenue att använda HP Samsung J5 Pro (2017). Inställningarna på den här mobiltelefonen kan skilja sig något från andra mobiltelefoner. Lyssna på följande guide!

Steg 1: Öppna menyn Inställningar / Inställningar den på din mobiltelefon. Efter det, hitta och knacka på ett alternativ Appar / applikationer (Det finns också en sådan sak Application Manager på flera HP).

Steg 2: Välj de appar du vill rensa cacheminnet för, särskilt de som du tycker förbrukar mest internt minne. Bara ett exempel Instagram.

Tryck på ikonen för Instagram-applikationen.

Steg 3: Senare hittar du flera alternativ. Tryck på ett alternativ Lagring.

Steg - 4: Tryck därefter på Rensa cache den till vänster Radera data.

Gjort! Cachad data som finns där raderas enligt nedan.

Förutom att fungera för att radera onödiga data, funktioner Rensa cache Detta används ofta för att fixa buggy eller problematiska applikationer.

Hur man rensar cacheminnet för alla applikationer på en mobiltelefon

Nackdelen med att använda metoden ovan är att du måste trycka på applikationsinställningarna en efter en för att rensa cacheminnet. Naturligtvis är denna metod inte särskilt effektiv!

Tja, om du vill rensa cacheminnet för alla applikationer på en mobiltelefon samtidigt, behöver du ett tredjepartsprogram. Här kommer ApkVenue att försöka använda programmet CCleaner för att rensa cache. Denna applikation är också mycket lämplig för rengöring RAM Android HP, du vet!

För dig som vill veta hur du tar bort de mest kraftfulla cachefildata på din mobiltelefon, här är guiden!

Steg 1: Ladda ner och installera applikationen CCleaner. Om du inte har det kan du installera det via länken ApkVenue nedan.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

Steg 2: När du loggar in blir du ombedd att godkänna vissa behörigheter. Följ stegen från CCleaner tills en bock visas.

Var bara lugn, gäng, allt är garanterat säkert. Tryck i så fall på Börja rengöra.

Steg 3: Programmet bearbetar data på din mobiltelefon som måste tas bort, varav en är cachefilen. Var god vänta ett ögonblick.

Om så är fallet kommer en avisering att visas med de filer du behöver ta bort enligt nedan.

Steg - 4: När du är säker trycker du på Avsluta rengöringen det är längst ner i sig själv.

Gjort! Dina cachefildata har raderats helt. Senare kommer en avisering att visas som nedan.

Förutom cache får du också möjlighet att vila i oanvända applikationer och ta bort gamla foton. Klicka på om du är intresserad Nästa, men om inte, snälla tryck kors symbol i det övre vänstra hörnet.

Det var Jakas förklaring om hur man kontrollerade JNE: s varupaket om det hade kommit eller inte. Lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.