7 filmer om det bästa narkotikamissbruk, gör sorgligt och sorgligt!

Vad händer om någon är beroende av droger? Resultaten kommer att bli som karaktärerna i följande läkemedelsfilmer som är bra för dig att titta på. Kom igen, se vad filmerna är!

Vad tänker du när du hör ordet droger?

Ett av de farligaste och ofta missbrukade ämnena är droger. Dessa typer av läkemedel kan göra en användare hallucinerad.

Läkemedel är också beroendeframkallande vilket är farligt för hälsan. Vissa producenter använder dock droger som berättelser eller scener i filmen.

Naturligtvis i syfte att visa farorna med användningen hos människor, ja.

Kom igen, se listan över filmer med drogscener som passar dig att titta på!

Film om de bästa droganvändarna!

Läkemedel eller narkotika är läkemedel som är farliga om de används i alltför stora doser. Denna ingrediens är mycket beroendeframkallande och kan få användaren att 'hallucinera'.

I Indonesien själv hänvisar hälsovårdsministeriet i Indonesien till droger som droger. Detta material används lagligen för att lugna patienter för operation eller läkemedel mot vissa sjukdomar.

Men många missbrukar deras användning och orsakar olika negativa effekter på människokroppen. Detta fall förvandlades också till en berättelse och en scen i filmen.

Många filmer berättar om en droganvändares liv eller som en distraktion om narkotika, vilket skapar sorg för publiken.

Som filmen om droger som ApkVenue rekommenderar att du tittar på följande:

1. 21 Jump Street

Först är den mest lustiga komedifilmen med titeln 21 Jump Street. Filmen regisserades av duon Phil Lord och Christopher Miller som släpptes 2012.

Berättar historien om ett par amatörpolisar som har till uppgift att infiltrera en skola för att undersöka spridningen av farliga droger.

Deras roliga och spännande berättelse färgas också av Channing Tatum och Jonah Hill. Som ett resultat vann 21 Jump Street olika priser.

Bland andra är Filmmusikpris, Bästa komedi-TV-plats, Valfilm: komedi, och mycket mer. Är du nyfiken på filmen, gäng?

Information21 Jump Street
Betyg (Rotten Tomatoes)84%
Varaktighet1 timme 49 min
Utgivningsdatum16 mars 2012
DirektörPhil Lord, Christopher Miller
SpelareJonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube

2. Basketdagböckerna

Nästa är Basketdagböckerna som var mycket känd på 90-talet. Denna brottdramafilm regisserades av Scott Kalvert och släpptes den 21 april 1995.

Den här filmen berättar historien om skolåringar som använder droger och farorna med att använda dem. Närhelst det fanns ett problem gick de till basketplanen.

Det är här alla spännande och känslomässiga berättelser berättas av dessa tonårsmissbrukare.

I den här filmen spelar skådespelarna Leonardo DiCaprio, Bruno Kirby, Lorraine Bracco och många fler.

InformationBasketdagböckerna
Betyg (Rotten Tomatoes)46%
Varaktighet1 timme 42 minuter
Utgivningsdatum21 april 1995
DirektörScott Kalvert
SpelareLeonardo DiCaprio, Lorraine Bracco, Marilyn Sokol

3. Distrikt 13

Du gillar löpstilen ett stunt Parkour-stil?

Tja, en cool actionfilm Distrikt 13 detta är obligatoriskt för dig att se, gäng. District 13 regisserades av Pierre Morel och släpptes den 10 november 2004.

Denna film berättar historien om kampen mellan en man som heter Leito och ett farligt gäng i distrikt B13 eftersom han har förstört ett antal droger som tillhör gänget.

Distrikt 13 har ett antal likheter med den thailändska filmen med titeln Ong-Bak. I den här filmen spelar David Belle och ett antal andra skådespelare som Cyril Raffaelli och Tony D'Amario.

InformationDistrikt 13
Betyg (Rotten Tomatoes)80%
Varaktighet1 timme 24 min
Utgivningsdatum2 juni 2006
DirektörPierre Morel
SpelareCyril Raffaelli, David Belle, Tony D'Amario

4. Goodfellas

Goodfellas är en av de berömda old school-filmerna från sin tid som berättar historien om brottets och narkotikas värld. Filmen regisserades av Martin Scorsese och släpptes 1990.

Berättar historien om ett antal män och en tonåring på gymnasiet som störtar i den kriminella världen, de lever ett liv fullt av mord och narkotika.

Goodfellas är mycket omtyckt av publiken och fick ett antal nomineringar i Academy Awards, bland dem är Bästa film, Bästa regissör, Bästa redigering, och andra. Bra!

InformationGoodfellas
Betyg (Rotten Tomatoes)96%
Varaktighet2 timmar 26 min
Utgivningsdatum21 september 1990
DirektörMartin Scorsese
SpelareRobert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

5. The Wolf of Wall Street

Förutom att spela i den coola filmen The Basketball Diaries, är Leonardo DiCaprio också tillbaka på klubben The Wolf of Wall Street som berättar om livet för en man som är full av glamour.

Denna tragiska komediefilm är hämtad från den sanna historien om en framgångsrik man i ekonomin som heter Jordan Belfort. Han uppmanas att leva ett liv fullt av kvinnor och narkotika.

The Wolf of Wall Street regisseras av Martin Scorsese som är känd för sina olika filmer, inklusive Goodfellas. Filmen har nominerats till fem Oscar och fyra BAFTA-priser.

Genom denna film fick Leonardo DiCaprio också ett Golden Globe Award för bästa skådespelare. Riktigt bra!

InformationThe Wolf of Wall Street
Betyg (Rotten Tomatoes)79%
Varaktighet3 timmar
Utgivningsdatum25 december 2013
DirektörMartin Scorsese
SpelareLeonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie

6. Godis

Godis är en berömd romantisk film full av berömda berättelser och skådespelare. Filmen regisserades av Neil Armfield och släpptes den 25 maj 2006.

Denna film var anpassad från en roman som heter Candy: A Novel of Love and Addiction, berättar om en man vid namn Dan som blir kär i en konststudent som heter Candy.

De två är så nära på grund av deras drogberoende att historien berättas i tre separata delar som heter himmel, jord och helvete.

Den här filmen spelar legendariska skådespelare som Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush och andra. Candy vann ett antal utmärkelser och nominerades till ett antal filmer.

InformationGodis
Betyg (Rotten Tomatoes)47%
Varaktighet1 timme 42 minuter
Utgivningsdatum25 maj 2006
DirektörNeil Armfield
SpelareHeath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush

7. Requiem för en dröm

Sista är Requiem for a Dream baserad på romanen med samma namn av Hubert Selby Jr. Denna psykologiska dramafilm var regisserad av Darren Aronofsky.

Den här filmen berättar historien om fyra drogmissbrukare som får dem att fängslas i sina respektive hallucinationer.

Requiem for a Dream ger en översikt över hur droger kan påverka människans liv ur ett fysiskt och psykologiskt perspektiv. Den här filmen är perfekt att titta på, gäng.

Speciellt med ett antal kända skådespelare som Ellen Burstyn, Jared Leto och Jennifer Connelly. Blir cool!

InformationRequiem for a Dream
Betyg (Rotten Tomatoes)79%
Varaktighet1 timme 42 minuter
Utgivningsdatum15 december 2000
DirektörDarren Aronofsky
SpelareEllen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly

Det är en film med en berättelse och drogscener som är lämpliga för dig att se. Dessutom kan den här filmen också ge en översikt över de dåliga effekterna av narkotikamissbruk.

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Bästa film eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found