hur man återställer förlorade WhatsApp-kontakter, enkelt!

Borttagna eller förlorade WhatsApp-kontakter? Duh, du måste ha panik! Men lugna dig bara! ApkVenue kommer att ge tips om hur du återställer förlorade WA-kontakter.

Som en av de mest populära chattapplikationerna måste nästan alla smartphone-användare använda WhatsApp-applikationen.

WA: s popularitet gör att nästan alla omkring dig använder den här applikationen så att du har många kontakter på din mobiltelefon.

Du sparar definitivt också WhatsApp-kontakter för personer du anser vara viktiga, till exempel familj, flickvänner, exer, till chefer på jobbet.

Men vad händer om WhatsApp-kontakter går förlorade eller raderas? I själva verket skulle du precis kontakta den personen. Du måste ha fått panik direkt!

Lugna dig, gäng! För, ApkVenue har hur man återställer förlorade WA-kontakter på din mobiltelefon så att du kan komma tillbaka till den personen. Är du nyfiken?

Hur man återställer förlorade WhatsApp-kontakter

Inte ett fåtal fall har hänt WhatsApp-användare, till exempel plötsligt förlorar några eller alla kontakter i applikationen.

Men det finns inget behov av panik, du kan hantera det genom att följa hur man återställer förlorade eller borttagna WhatsApp-kontakter det följande! Kolla, ja!

1. Hur man återställer WA-kontakter genom att rensa cachen

Det första sättet är att rensa cacheminnet på mobiltelefonen. Du kan använda den här metoden när dina WhatsApp-kontakter plötsligt försvinner. Här är stegen.

- Steg 1: Öppna menyn inställningar på HP. Fortsätt genom att välja Apparoch välj sedan ett program WhatsApp.

- Steg 2: välja Lagring. Du kan radera den omedelbart cache WA genom att trycka på en knapp Rensa cache.

När du har rensat cachen kan du starta om smarttelefonen och se om dina förlorade WhatsApp-kontakter har dykt upp igen.

2. Hur man återställer WA-kontakter genom att ändra behörigheter

Denna metod är faktiskt ett förebyggande steg för att förhindra att WhatsApp-kontakter går förlorade eller tas bort när som helst. Här är hur:

- Steg 1: Gå till menyn inställningar. Välj ett alternativ Apparoch välj sedan ett program WhatsApp.

- Steg 2: Klicka på menyn Behörigheter, aktivera sedan fliken Kontakter tills ikonen till höger är grön.

Därefter kommer dina WhatsApp-kontakter att vara säkra eftersom du har gett tillstånd till WhatsApp-applikationen att komma åt dina kontakter.

3. Hur man återställer WA-kontakter med Gmail-synkronisering

Det tredje sättet är att synkronisera Gmail-kontot så att kontakterna i Gmail kommer att anslutas direkt till kontakterna på WhatsApp.

- Steg 1: Öppna kontakten på din smartphone och välj sedan tre prickar ikon den längst upp till höger. Fortsätt genom att välja Import Export.

- Steg 2: Fortsätt genom att exportera befintliga kontakter på mobiltelefonen så att de direkt kopieras till kontakter i Gmail senare.

Om den är synkroniserad är det osannolikt att kontakterna på din WhatsApp kan gå förlorade, gäng.

Så här återställer du borttagna WhatsApp-kontakter

Förutom att gå vilse kan WhatsApp-kontakter raderas på grund av olika saker, till exempel raderas av den person som hackade din WA, eller på grund av din egen slarv.

Hur återställer man raderade kontakter på WhatsApp? Nyfiken? Kom igen, se följande förklaring!

- Steg 1: Först måste du installera applikationen Återställ borttagna kontakter först, gäng ..

- Steg 2: När installationen är klar öppnar du programmet Återställ borttagna kontakter. Klicka sedan på fliken raderade precis bredvid fliken Allt.

- Steg 3: På fliken Borttaget ser du WhatsApp-kontakter som har tagits bort. För att återställa det behöver du bara trycka på kontaktens namn.

- Steg 4: Klart, okej. Den borttagna WhatsApp-kontakten visas igen, gäng.

Det är enkelt, eller hur? Men kom ihåg att hur du vill att det inte fungerar för att återställa det WA-kontakter som har tagits bort under lång tid.

Eftersom WhatsApp-kontakter som har tagits bort under lång tid inte visas på fliken Borttaget i det här programmet så att du inte kan återställa dem.

För det, se till att du omedelbart försöker återställa den borttagna WA-kontakten så snart du inser att numret verkligen raderades, gäng.

Det var det hur du återställer förlorade WhatsApp-kontakter eller raderas på HP. Du kan också göra den här metoden enkelt.

På det sättet behöver du inte längre vara rädd för att du inte kan kontakta dina WA-vänner, för även när kontakten försvinner kan du omedelbart returnera den.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.