hur man tar reda på någons plats via appen Sök mina vänner

Så här får du reda på någons plats i realtid genom appen Sök mina vänner!

I den här sofistikerade digitala eran är det lätt att veta någons plats. Du kan enkelt dela din plats med andra via appen chatt. Gör det lättare för dig när du gör ett möte för att träffas någonstans.

Men har du någonsin velat veta var människor befinner sig, oavsett om det är familj, vänner, till och med pojkvänner personligen realtid? I så fall har JalanTikus ett sätt att ta reda på var andra människor är realtid använda sig av Hitta appen Mina vänner.

  • Hur man hittar någons plats via WhatsApp på en mobiltelefon, det är väldigt enkelt!
  • Hur man hittar platsen för strömavbrott i Jakarta i realtid

Hur du hittar någons plats via appen Sök mina vänner

Av någon anledning, att veta någons plats online realtid naturligtvis mycket hjälpsam. Till exempel för att ta reda på var dina barn befinner sig eller var din älskare befinner sig. Så att det är lättare för dig att kontrollera de människor du älskar att använda Hitta appen Mina vänner.

Ladda ner appen Hitta mina vänner

Smartphones gör saker enkelt. Inte bara för kommunikation och att vara på sociala medier. Smartphones kan också användas för att spåra andra människors plats. Naturligtvis behöver du hjälp från appen Sök mina vänner så att du kan ta reda på var dina nära och kära befinner sig online realtid.

Appar Verktyg Familjesäkerhetsproduktion LADDA NER

Så här ställer du in Find My Friends-applikationen

Utan tillstånd från de inblandade parterna kränker det tydligt integriteten. Såväl som Hitta appen Mina vänner. Din familjemedlem eller flickvän måste också installera appen Hitta mina vänner på sin smartphone. Nu, efter att appen Hitta mina vänner har installerats, här är stegen.

  • Öppna appen Hitta mina vänner på din Android-smartphone.
  • Efter det måste du Logga in. Om du inte har ett konto, klicka på Nästa och lista först. Följ bara det som frågas.
  • Efter det, du inbjudan vänner, familjemedlemmar och flickvänner genom den angivna koden.
  • Omedelbart uppträdde deras positioner samtidigt realtid.

Hur, det är väldigt enkelt istället för att använda appen Hitta mina vänner för att spåra var man befinner sig. Förutom att visa positionen visar appen Sök mina vänner också vilken procentandel av batteriet som finns på målsmartphonen. Se till att du bara lägger till personer som du verkligen litar på, som nära vänner, familjemedlemmar eller pojkvänner i din krets. Inte en främling eller någon du just träffat. Ha ett bra försök!