en samling dp bbm-bilder om disskatastrofen

Disen som drabbat delar av Indonesien blir bara mer och mer oroande. Den här gången vill ApkVenue ge information i form av en samling bilder av BBM DP för Haze-katastrofen.

Disen som har drabbat de flesta delar av Indonesien blir bara mer och mer oroande. Inte bara stör hälsan, denna smog har till och med krävt liv från samhället. Många partier uppmanar fortfarande regeringen att omedelbart lösa detta disproblem, men det verkar som om det inte finns några exakta steg ännu. Tja, den här gången vill ApkVenue ge information i form av Samling av bilder av DP BBM Nyinyir om Haze Disaster.

  • Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge avsändare läsbetyg
  • Samling av DP BBM roliga bilder för islamiskt nyår 1437 H 2015
  • Samling av bilder av DP BBM Rolig Eid al Adha 1436 H 2015

Samhället bland nätanvändare Han är inte heller lång efter att uttrycka sin oro via sociala medier. Vissa är aktiva på Twitter, Facebook och internetforum för att uppmana och förolämpa regeringen. En av dem är genom att göra roliga MEME-bilder som vanligtvis används som DP BBM. Även om det ser roligt ut, har denna roliga DP BBM om smog en djup innebörd, och man hoppas att den kommer att kunna uppmuntra olika närstående att omedelbart lösa detta disproblem. Här är bilderna.

Samling av bilder av DP BBM Nyinyir om Haze Disaster

Det är Samling av bilder av DP BBM Nyinyir om Haze Disaster. Du kan också skapa fler frontbilder. Inte för att göra narr av våra bröder som drabbas av katastrof, men som vet vad vi kan göra för att uppmana regeringen att omedelbart lösa detta disproblem. Om du har andra åsikter, skriv dem i kolumnen kommentar nedan, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found