hur man tar bort ett Android-program som inte kan raderas

Ofta irriterad på Android-applikationer, särskilt annonser som inte kan tas bort på Android? Testa hur du tar bort ett Android-program som inte kan raderas enligt följande.

Google Play Butik ger en myriad av applikationer som du kan ladda ner och installera. Men inte sällan kommer du att stöta på falska Android-applikationer istället innehåller annonser och svårt att ta bort alias avinstallera.

Så om du har det här, hur fixar du det? Ta det lugnt, här kommer ApkVenue att granska hur man tar bort ett program som inte kan raderas på en Android-smartphone.

  • Så här tar du bort ett Gmail / Google-konto permanent så att det inte hackas!
  • Så här tar du snabbt bort alla Instagram-inlägg på en gång

Så här tar du bort appar som Android inte kan ta bort

Eftersom vissa inställningar är aktiverade, ibland vägrar Android-applikationer att vara detavinstallera alias raderat från din smartphone. Här är några sätt du kan prova på ta bort Android-appar den envisa.

Appar Rengöring och justering HANDSOME FÖRETAG (c) LADDA NER

Så här tar du bort Android-applikationer med enhetsadministratören

Det första sättet du kan göra när du hittar detta problem är genom inställningarna på Enhetsadministratör. Du kan också göra det utan nedladdning ytterligare applikationer.

Här är några steg som du måste ta, killar.

  • Se till att det är rätt Android-applikation kan inte raderas. Märket visas i applikationsinställningarna Assistive Touch, knapp Tvinga stopp och Avinstallera kan inte användas.
  • Öppna först menyn Miljö välj sedan säkerhet. Skrolla nedåt och välj sedan Enhetsadministratör för att öppna inställningsvyn.
  • Knacka på det program du vill ta bort och välj sedan Avaktivera för att inaktivera inställningen. Kontrollera sedan skylten efter det kolla upp saknas i applikationen som ska raderas.
  • Efter att ha gjort stegen ovan, nu inställningarna Tvinga stopp och Avinstallera återaktivera så att du kan ta bort eller avinstallera programmet.

Så här tar du bort Android-applikationer med fabriksåterställning

Det betyder dock inte att den tidigare metoden inte har lyckats ta bort Android-applikationer som inte kan raderas. Det finns vissa applikationer som istället innehåller adware och malware som bara kan tas bort genom fabriksåterställning du vet.

Här är några steg du kan ta.

  • Innan du begår fabriksåterställningDu måste förstå att det här gör att du gör det radera all data på smarttelefonen. Du borde vara säkerhetskopiering av data du först, killar.
VISA ARTIKLAR
  • Du kan gå till menyn inställningar, gå sedan till flikPersonlig. Här behöver du bara välja menyn Säkerhetskopiering och återställning för att starta fabriksåterställningen.
  • På menyn Säkerhetskopiering och återställning väljer du Fabriksåterställning av data. Du kommer att varnas i förväg. Om du är säker trycker du på knappen Återställ enheten för att starta processen.
  • Slutligen måste du ange säkerhetskoden som används på Android-smarttelefonen. Vänta tills processen är klar och smartphone tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd.

Tja, där är det hur man tar bort ett program som inte kan raderas på en Android-smartphone. Denna metod fungerar för nästan alla applikationer. Har du samma problem? Tveka inte att försöka dela med sig din upplevelse i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found