hur man stjäl andras Android-smarttelefondata fullständigt och konfidentiellt

Ju mer sofistikerad Android-smartphone du använder, desto mer sårbar är den för säkerhet. Hittills är det uppenbarligen fortfarande många fall dataintrång eller datastöld på Android-enheter.

Den här gången berättar ApkVenue hur man stjäl Android-smarttelefondata andra människor till din Android-smartphone.

  • Har din data stulits av Facebook? Så här kontrollerar du det enkelt
  • Hur man enkelt kan återställa förlorade minneskortdata
  • Insamling av hur man kontrollerar KTP via Internet Se till att KTP är riktig eller falsk!

Hur man stjäl andras Android-smarttelefondata

Inte. ApkVenue vill inte lära dig att vara brottsling genom att göra datastöld. ApkVenue ger dessa tips i syfte att du känner till ett av lägena eller sätten för datastöld via Android, och du kan vidta försiktighetsåtgärder från möjligheten att bli offer för datastöld.

Appar Produktivitet SuperTools Corporation LADDA NER

För att göra detta behöver du hjälp av en applikation som kallas CLONEit. Du kan göra den här applikationen ladda ner rakt på länk som ApkVenue har tillhandahållit ovan. CLONEit är faktiskt ett program som används för att flytta all data från en Android-enhet till en annan. Detta görs vanligtvis av någon när man byter mobiltelefon.

Tyvärr kan det missbrukas av oansvariga personer. Så att du vet och kan vara mer vaksam, här är de fullständiga stegen för hur man stjäl andra Android-smarttelefondata:

  • För att kunna göra detta, se till att båda smartphones redan har CLONEit-applikationen. På bilden nedan finns offrets smartphone (vänster) och gärningsmännens smartphone (höger), som båda har CLONEit installerat.
  • Välj samtidigt offrets smartphone som Avsändare, medan förövarens smartphone som Mottagare.
  • Fortsätt genom att ansluta de två enheterna så att de kan ansluta direkt och låta data överföras.
VISA ARTIKLAR
  • Statusen på bilden nedan visar att de två Android-smartphonesna är anslutna. Förövarens smartphone (till höger) kan omedelbart välja vilken data som ska stjälas.
  • Om du har valt, trycker gärningsmannen bara på Start. Datastorleken och den beräknade leveranstiden skrivs i informationen i applikationen. Data från offrets smartphone kommer att skickas enligt den uppskattade tidpunkten.

Det är hur man stjäl andras Android-smarttelefondata enkelt och snabbt. Återigen ger ApkVenue dig dessa tips inte för skadliga ändamål, utan för att du ska vara mer vaken. Ta hand om din smartphone eller Android-enhet så att den inte hamnar i fel händer. killar!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.