7 hemska filmer om Dajjal och den falska profeten, slutet är nära?

Många tror att närvaron av Dajjal och slutet på slutet kommer att ske snart. Dessa sju filmer kommer att berätta hur Dajjal kommer att försöka styra världen

Många säger att världens ände eller slutet är nära. Antalet konstiga händelser och brott på jorden är ofta kopplat till världens ände.

Ett av tecknen på dommedag enligt skrifterna är framväxten Dajjal eller falsk profet. Med sina söta munnar kommer de att förföra de vilse människorna med lögner.

Även om vi inte vet exakt när världens ände kommer, kan vi redan föreställa oss vad världens ände kommer att bli eftersom det finns många filmer med detta tema.

7 hemska filmer om Dajjal och den falska profeten

Al-Masih ad-Dajjal eller Antikrist i kristendomen är en term som refererar till falska profeter / ledare som vilseleder folket.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om 7 fruktansvärda filmer med temat Dajjal och den falska profeten.

1. Messias (2019 - nu)

Messias är den senaste Netflix-produktionsserien som är ganska kontroversiell. Som titeln antyder berättar den här filmen historien om Messias eller Al-Masih.

Det är bara att Messias i den här filmen misstänks vara en konstnär som kan locka miljontals människor att bli hans anhängare tack vare mirakel.

På grund av hans handlingar som utlöste krig mellan religioner undersöker CIA identiteten bakom denna falska Messias.

2. Dajjal: The Slayer and His Followers (2018)

Dajjal: Slayer och hans följare är en pakistansk animerad film som har en thrillergenre med ett konspirationstema.

Berättar historien om fyra unga människor som planerar att skydda världen från Dajjals anhängare.

Närvaron av Dajjal är mycket efterlängtad av hans anhängare. Dessa fyra unga män måste tävla mot tiden innan Dajjal kommer till världen.

3.Omen (1976)

Förebudet är en av de mest legendariska skräckfilmerna tack vare en mycket hemsk plot.

Filmen börjar med Robert, en amerikansk diplomat i Italien som går med på att byta sin döda bebis mot en annan bebis vars mamma dog utan sin frus vetskap.

Ursprungligen var det inga problem med namnet på barnet Damien de. Det visar sig dock att Damien är en antikrist som fick ett uppdrag av djävulen.

4. Megiddo: Omega Code 2 (2001)

Megiddo: Omega-koden 2 är en Sci-Fi-film med ett religiöst tema som var ganska populärt på sin tid.

Den här filmen berättar historien om en pojke som heter Stone Alexander som försökte döda sin bror efter att hans mor dog när han födde sin yngre bror.

Händelsen ledde till att han skickades till en militärakademi i Italien. Där påverkas han av att bli en djävulsdyrkare som är benägen att förstöra världen.

Hans verksamhet gick smidigt efter att han lyckades bli president för Europeiska unionen och planera att förena världen under hans styre.

5. Aposteln (2018)

Apostel är en skräckfilm från 2018 regisserad av Gareth Evans med Dan Stevens och Lucy Boynton i huvudrollen.

Berättar historien om en man som heter Thomas som åkte till en avlägsen by för att rädda sin yngre bror som kidnappades av en kättersk sekt.

Han förkläder sig som en av de nya troende till denna falska religion och möter konstiga och hemska saker.

6. The Visitation (2006)

Besöket berättar om en tidigare USA-minister som heter Travis Jordan som blev ateist efter att hans fru mördades.

En gång i tiden fanns det många mirakel i området där han bodde. Inte långt från platsen där miraklet hände var det alltid tre mystiska män klädda i svart.

De tre männen förmedlade budskapet att en frälsare skulle komma. Inte långt efter kom en man som hävdade att han var Gud.

Travis kunde inte tro det och bestämde sig för att utreda. Tydligen finns det en ond kraft som styr invånarna i staden.

7. Image of the Beast (1981)

Bild av odjuret är en film som släpptes 1981. Denna film är en del av fyra filmer gjorda av Russell S. Doughten som har temat för tidens slut.

Denna film berättar om uppkomsten av Dajjal eller Antikrist, som skapade en ny världsordning och tvingade alla att bära djävulens eller 666 på hans kropp.

En del religiösa människor vägrade att bära märket och tvingades överleva utanför civilisationen.

Är det inte hemskt, gäng, filmerna ovan? Efter att ha sett de sju filmerna ovan är det bättre att snabbt omvända dig, gäng!

Detta var Jakas artikel om 7 hemska filmer med temat Dajjal och den falska profeten. Vi ses igen i en annan artikel!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found