10 sätt att skapa falska e-postmeddelanden på några sekunder

Oroa dig inte för e-post som är full av skräppost eller onödig information på grund av registrering på olika webbplatser eller applikationer? Ingenting kommer att hända om du har ett falskt e-postmeddelande. ApkVenue har tips om hur du enkelt skapar falska e-postmeddelanden.

Förutom att utbyta meddelanden har ett e-postkonto också många funktioner, som att utbyta viktiga data och dokument eller som en plats för att bekräfta betalning.

Inte få människor känner sig ofta irriterade över mängden skräppost som ofta kommer in i deras e-post.

Speciellt nu när nästan alla webbplatser eller applikationer alltid ber användarna att logga in med ett personligt e-postkonto.

  • Hur man skickar hemliga e-postmeddelanden till alla typer av e-postmeddelanden, känner mig hemlig agent!
  • De 5 säkraste e-posttjänsterna som hackare använder
  • UNDERBAR! Så här skickar du e-post till mobilnummer

10 sätt att skapa en falsk e-post på sekunder

Ta det lugnt, den här gången kommer ApkVenue att ge dig en lösning för dig som gillar det osäker om att ge information om personlig e-post.

Här ger ApkVenue tips om tio hur man gör ett falskt e-postmeddelande inom sekunder. Tro inte? Prova bara de tio platserna nedan.

VISA ARTIKLAR

1. 10 minuters e-post

Du kan använda 10 minuters e-post för att skriva ett falskt e-postmeddelande som bara kommer att pågå i tio minuter!

Ja, inom tio minuter kan du ta emot inkommande e-post, läsa och till och med svara på e-postmeddelandet. Mycket användbart för de av er som bara vill bekräfta viss ansökan registrering, eller hur?

Ladda ner: 10 minuters e-post

2. Mailinator

Mailinator är en webbplats som tillhandahåller e-postadresser offentlig. E-postmeddelandet är specifikt för dig att använda på alla webbplatser som ber om en e-postadress.

Efter några timmar raderas e-postmeddelandet som kommer i din inkorg automatiskt.

3. MailDrop

Denna webbplats skapad av Heluna tillhandahåller inte bara falsk e-post till dig. Ja, MailDrop har också funktioner spam filter. Denna funktion kan blockera e-postmeddelanden som anges som skräppost.

4. AirMail

Ger också en gratis e-postkontotjänst som du kan använda gratis tillfällig tillfälligt alias. Skillnaden är att AirMail ger dig en e-postadress slumpmässigt men fortfarande med samma funktioner och användningar som e-post i allmänhet.

5. MyTrashMail

Varje webbplats som ber dig att ange din e-postadress för att skicka nyhetsbrev eller vad som helst kan du helt enkelt använda tjänsterna som tillhandahålls av MyTrashMail.

Utan att behöva registrera eller ange ett lösenord kan du använda en falsk e-postadress med en aktiv domän.

Hämta: MyTrashMail

6. Dispostable

Dispostable är en webbplats som också tillhandahåller en falsk e-posttjänst. Du kan välja ditt användarnamn via e-post men det måste sluta med @ dispostable.com.

Med ett enkelt utseende är den här webbplatsen lätt att använda för dig som bara vill använda falsk e-post ett tag.

7. Kassera e-post

Med en användning som är nästan densamma som tidigare webbplatser erbjuder Discard.email också en falsk e-posttjänst som du kan använda om du inte vill att din personliga e-postadress ska upptäckas av andra människor.

Utan registrering och massor av klick får du din falska e-post.

8. Mail Catch

På samma sätt som MailDrop erbjuder denna webbplats inte bara falska tjänster för skapande av e-post. Mail Catch har också en skräppostfilterfunktion som ser till att du inte känner skräppostmeddelanden i din inkorg längre.

För dig som vill vara mer seriös med din falska e-post, Mail Catch erbjuder också premiumfunktioner, du vet.

9. Fake Mail Generator

Den här webbplatsen liknar 10 Minute Mail som också ger falsk e-post under en kort tid.

Även om det bara är en kort stund kan du använda den falska e-postadressen som du skapar i Fake Mail Generator för flera tjänster och logga in på olika platser.

Hämta: Fake Mail Generator

10. Yop Mail

Gratis, snabba och många funktioner, det är tre fördelar som du kan använda om du använder Yop Mail som din falska e-postgenerator-tjänst.

Precis som andra webbplatser kommer den här webbplatsen också att radera inkommande e-post inom en viss tidsperiod efter att du läst det.

Det är tio enkla sätt att skapa falska e-postmeddelanden på bara några sekunder. Genom att använda de tio webbplatserna ovan behöver du inte längre oroa dig eller oroa dig för att din personliga e-post kommer att vara full av skräppost.

Dessutom kan användningen av falsk e-post också minska risken för att bli hackad. Viktigast, använd det inte för negativa saker.

Läs också artiklar om Falsk eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found