hur man gör ett foto flytande i luften utan hjälp av Photoshop

Vill du göra ett levitationsfoto eller ett foto som flyter i luften? Så här gör du levitationsfoton utan Photoshop.

I fotograferingsvärlden garanterar en sofistikerad kamera inte att du kan producera fantastiska foton. Kreativitet och aning är två oskiljaktiga element för att producera unika foton, speciellt om du vill skapa hur du gör flytande foton eller det coola språket i Photo Levitation.

För er som känner sig lockade till fotografisluta aldrig vara kreativ. Säg inte att du inte har en bra kamera, du kan använda en Android-smarttelefonkamera för att finslipa dina fotograferingsförmågor. Exempel på häftiga fotografikoncept för att finslipa färdigheter är levitation foto eller flytande foto i luften.

  • Särskild! Så här skapar du tvillingfoton på en Android-smartphone
  • 35 Senaste fotoredigeringsprogrammen 2016
  • 15+ professionella fotograferingstips och tricks med hjälp av en smarttelefonkamera

Hur man gör levitationsfoton utan Photoshop

Visst vet du redan hur man gör levitationsfoton? Framförallt hur man svävar foton med en HP-kamera, nämligen att använda burst-läge (Kontinuerlig fotografering) eller användning slutartid högt, över 1/500 är bättre. Då hoppar du, trött, eller hur? Den här gången vill ApkVenue ge dig en kärlek handledning en enklare använder en Android-fotoredigeringsapplikation och du behöver inte Photoshops hjälp.

Installera applikationen Clone Camera

I denna handledning om hur man gör levitationsfoton på Android använder ApkVenue appen Klon kamera som du kan ladda ner och installera gratis i Google Play Butik. Med Clone Camera kan du förutom att kunna göra tvillingfoton också få bilder att flyta i luften.

Appar Photo & Imaging Map-vision NEDLADDNING

Hur man fotograferar levitering med en HP-kamera

Det finns inget ram specialuppsättning, så att du fritt kan föreställa dig beroende på bakgrunden. För att få perfekta resultat rekommenderar ApkVenue att du använder ett stativ, stå eller annan grund för att din smartphone ska vara stabil. Här är en steg för steg guide.

  • Öppna applikationen Klonkamera, klicka på Start.
  • Ta två foton, nämligen ett bakgrundsfoto / bakgrund och ett foto med ett objekt, se till att det är stabilt utan rörelse.
  • Först foton bakgrund tom först.
  • Det andra fotot tas med ett objekt, till exempel ett personobjekt. Här är du fri att forma som någon som flyter. Du behöver dock hjälp av ett bord, stol eller något som kan stödja din kropp. Håll ditt uttryck så avslappnat som möjligt.
  • När du har tagit det andra fotot klickar du på Checklista och redigerar sedan det andra fotot. Det är väldigt enkelt, bara tryck och klotter på den del som du kommer att se ut, nämligen att markera personen, försök att vara så snygg som möjligt. När det är klart, klicka på Checklista.

Spara och dela

Tryck förhandsvisning För att se det slutliga resultatet är det inte begränsat till att du också kan välja en mängd coola filter och anpassa dig till en mängd verktyg redigera foto. Fortsätt, du spara eller spara bilden kan du också dela direkt till Facebook, Instagram och e-post. Här är det slutliga resultatet.

Hur, väldigt lätt är det inte hur man svävar foton på en Android-telefon eller skapa ett flytande foto utan Photoshop? Du kan göra foton som är coolare än vad Jaka visade. Inte begränsad flytande foto, kan du också göra tvillingfoton och stympningsfoton av kroppen som skärs i bitar med Klon kamera. Om du vill dela med sig på Instagram och behöver en stilreferens kan du använda den hashtags#klonkamera för att visa dina favoritfoton i cyberspace. Det är inte omöjligt, dina foton kan vara en inspiration för andra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found