försök inte ens! 6 sätt att stänga av datavirus

Tja, den här gången berättar ApkVenue lite programvara som ofta används för att skapa virus. Kom igen, låt oss se helt!

Ett datavirus är ett datorprogram kan kopiera eller kopiera sig själv ensam. Därefter kommer viruset att spridas på ett sätt infogar en kopia av sig själv till ett annat program eller dokument.

Hur man gör ett datavirus kan vara dödligt orsakar förlustertill exempel genom att förstöra data i dokument, få datoranvändare att känna sig irriterade eller inte ha någon effekt alls. Men är du nyfiken på hur man gör det? Den här gången kommer ApkVenue att berätta för dig någon programvara som ofta används för att skapa virus. Kom igen, låt oss se helt!

  • 10 tecken när din dator är infekterad med virus och skadlig kod!
  • De 10 bästa Android-antivirusprogrammen 2016

6 sätt att göra ett datavirus dödligt

1. Terabit Virus Maker

Med detta kan du skapa ett virus med vilket namn och tillägg som helst (.exe, .vbs, .fla och mer) med programvara detta. Så allt du behöver göra är att kryssa någon effekt som kommer att användas för det virus du skapade.

Terabit Virus Maker Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

2. Virus Maker

Du måste veta att den här programvaran kan göra virus med förlängningen (.vbs) eller kallas vbs-virus. Användning av denna programvara lätt att förstå eftersom det använder ett enkelt gränssnitt.

Antivirus & säkerhet Virus Maker Apps LADDA NER

3. JPS Virus Maker

Precis som andra datavirus som har möjlighet att stänga av regedit, taskmanager, MS Config, inaktivera antivirus, wordpad, anteckningsblock och dölj enheter, filer och knappar som avstängning, omstart, avloggning. Genom att göra detta dödliga datavirus kan du naturligtvis skapa viruset som du vill.

Antivirus- och säkerhetsappar JPS Virus Maker LADDA NER

4. Shadow Batch Virus Generator

Bland annat virusfunktionerna som du skapar genom denna applikation infekterar flera filtillägg, aktivera viruset vid start, skapa nytt administratörskonto, ändra administratörslösenordet, stäng av datorn automatiskt och ladda ner filer automatiskt.

Antivirus- och säkerhetsappar Shadow Batch Virus Generator LADDA NER

5. Pinch 2 Pro Builder

Du måste veta det nypa kan skapa trojanska virus. Utan behov av kunskapskapital programmeringsspråk, även en nybörjare kan skapa ett Trojan-virus med detta. Trojan själv är synonymt med fjärrskrivbordstopp. Så att tillverkaren kan ta kontroll över den infekterade datorn på avstånd.

Antivirus- och säkerhetsappar Pinch 2 Pro Builder LADDA NER

6.FFE (Fast Firus Engine)

FFE är ett av de bästa sätten att skapa ett dödligt datavirus. Denna programvara använder visuellt grundläggande språk. Så fördelarna med denna applikation är du behövs inte skriva mycket kodning och naturligtvis är det komplicerat. Ange bara namnet på författaren, namnet på viruset och meddelandet du vill förmedla och stanna kvar klicka på generera, då är det klart.

Antivirus- och säkerhetsappar FFE (Fast Firus Engine) LADDA NER

Det är hur man stänger av ett datavirus. Tänk på, skapa inte ett virus för att skada det. Virus som vi bara skapat för att få antivirusprogrammet att känna till dess svagheter. Se också till att du vet hur du hanterar det virus som du skapade. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found