hur man registrerar credivos som ska godkännas snabbt

Fortfarande förvirrad över hur du registrerar dig för ett Kredivo-konto för att installera din drömgadget? Här är de enkla stegen för hur du registrerar dig för det senaste Kredivo-kontot 2021.

Hur du registrerar Kredivo är mycket enkelt och inte komplicerat alls. Genom att registrera dig för Kredivo kan du betala i delbetalningar för olika slags föremål i dina drömmar. Kolla in hur i den här artikeln!

Tack vare den snabba utvecklingen av teknik kan nu den finansiella transaktionsprocessen göras digitalt vilket naturligtvis är mycket praktiskt och enkelt.

I själva verket kan nu allt göras för att ansöka om ett pengar eller avbetalningar, bara med hjälp av en lånepengeapplikation på din Android- eller iOS-mobiltelefon.

Det finns många applikationer som du kan använda för att göra detta, varav en är Kredivo, en digital kreditkortsapplikation som gör det enkelt för dig att betala tillbaka de föremål du vill köpa.

Som slagord kan du köpa nu och betala senare på 30 dagar utan ränta eller delbetalning. Mycket intressant, eller hur?

Regler och villkor för registrering av Kredivo

Innan Jaka förklarar hur du registrerar dig för ett Kredivo-konto, se till att du uppfyller följande krav så att din ansökan kan accepteras snabbt.

  • Indonesisk medborgare (WNI) -status.
  • Mellan 18 och 60 år.
  • Domicil i Greater Jakarta, Bandung City, Surabaya, Medan, Palembang, Semarang, Bali Island, Malang, Makassar, Yogyakarta, Solo, Cirebon och Sukabumi.
  • Minsta inkomst på 3 miljoner IDR per månad.

Om du uppfyller kraven ovan kan du senare ansöka om att skapa ett Kredivo Basic- och Premium-konto. Vad är skillnaden mellan de två?

Kredivo Basic-kontoKredivo Premium-konto
0% ränta, maxgräns på 3 miljoner IDR, högsta löptid på 30 dagarRänta på 2,6% per månad, maxgräns på 30 miljoner IDR, lägsta utgifter på 1 000 000 IDR, val av 3, 6, upp till 12 månaders tenor

Det är det som skiljer de två ut. Du behöver bara välja det konto du vill ha enligt dina förmågor och önskningar.

Så här registrerar du dig enkelt för ett Kredivo-konto på HP

Med de fördelar som erbjuds är det mycket efterfrågat att göra digitala kreditkortsapplikationer som Kredivo. Men vet du hur du registrerar ett Kredivo-konto för att bli godkänt direkt?

Tja, för dig som vill registrera dig för Kredivo men inte vet hur, här kommer ApkVenue att förklara de fullständiga stegen.

Kom igen, titta bara på hur du registrerar dig för följande 12 månaders delbetalning Kredivo.

  1. Ladda ner Kredivo-applikationen, öppna applikationen och tryck sedan på Komma igång.
Finansappar PT FinAccel Digital Indonesia LADDA NER
  1. välja Ansök om Kredivo.
  1. Välj en kontotyp. Du kan välja Basic- och Premium-konton efter dina behov och sedan välja knappen Fortsätta.
  1. Fyll i uppgifterna krävs, t.ex. foto-ID-kort, foto selfieoch konton marknad. När du är klar väljer du knappen Skicka in.
  1. Komplett personlig information från namn, adress, total lön och andra. Kontrollera sedan avtalet och välj knappen Skicka in.
  1. Vänta tills Kredivo-teamet kontaktar dig vidare eftersom ditt konto kommer att ingå i Kredivo-teamets verifieringsprocess.

Kredivos styrkor och svagheter

Det finns inte få fall där människor går i skuld uppkopplad. Detta kan hända eftersom de inte vet i detalj vad som är fördelarna och nackdelarna med de applikationer som används.

Så innan du registrerar dig för ett Kredivo-konto bör du först identifiera fördelarna och nackdelarna som erbjuds så att du inte känner dig fast.

Fördelarna med Kredivo-applikationen

För dig som vill välja Kredivo-ansökan för att göra ett lån uppkopplad, här är fördelarna med denna applikation.

1. Antalet gränser är tillräckligt stort

Antalet gränser som ges av Kredivo-applikationen är ganska stort.

Om du registrerar dig Betalkonto inom 30 dagar är den angivna gränsen 3 miljoner IDR. Under tiden, om du registrerar dig Avbetalningskontokan du få en gräns på upp till 20 miljoner IDR.

2. Enkel process för inlämning av lån

Till skillnad från när du lånar pengar genom en kreditinstitut eller bank som kräver mycket stödjande dokument, gör Kredivo det enkelt för dig att göra allt.

Att låna pengar från Kredivo är väldigt enkelt eftersom du bara litar på din smartphone, internetpaket, fotodokument och personuppgifter.

Dessutom processen godkännandedet är inte så länge heller, vet du. Faktum är att inom 1x24 timmar kan du få din kreditgräns utan en undersökningsprocess som när du lånar i en bank.

3. Utan DP

Kredivo-applikationen ger också en fördel, nämligen frånvaron handpenning (DP), administrationsavgifter och årliga avgifter som vanliga kreditkort, gäng.

Detta är verkligen en av fördelarna med Kredivo som lockar sina kunder.

På så sätt behöver du bara betala produktpriset plus den fasta räntan.

Nackdelar med Kredivo-applikationen

Inte bara fördelar, låneansökningar uppkopplad inklusive Kredivo har naturligtvis flera brister som du måste veta.

Här är några av nackdelarna med att använda Kredivo. Det är bäst om du tittar på detta först innan du smakar Kredivo som en bedragare.

1. Räntor

Inte mycket annorlunda än en låneansökan uppkopplad Utöver det kommer Kredivo också att ta ut räntor på sina kunder. Räntan som erbjuds av denna Kredivo-applikation är Rp 2.6% per månad.

Därför är det bättre för dig att noga överväga beslutet att använda lånepengefaciliteten uppkopplad det beror på att Kredivos ränta är ganska hög.

2. Sena avgifter

Förutom räntor finns det naturligtvis också böter som kommer att debiteras kunder när de är sena med att betala avbetalningar.

För Kredivo-ansökan är försenade betalningsböter ca. 3% per månad.

Så om du vill fortsätta använda lånepengefaciliteten uppkopplad Se till att du kan betala varje månad enligt avtalat förfallodatum, ja.

Tenor- och Kredivo-transaktionssimuleringstabell

Kredivo själv tillhandahåller tenorer för sina kunder från och med 3 månader, 6 månadertills den längsta är 12 månader med en kreditgräns på upp till 20 miljoner IDR.

För de av er som är intresserade av att använda den onlineutlåningsfacilitet som erbjuds av Kredivo, här kommer vi att tillhandahålla en Kredivo-transaktionssimuleringstabell.

Notera:

Betalningsalternativ30 dagar3 månader6 månader12 månader
Ränta per månad0%2,60%2,60%2,60%
Avbetalningar per månad-718,670 IDR385,340 IDR218,670 IDR
Total betalning2 000 000 IDRIDR 2.156.0102312 040 IDR2624 040 IDR

Tips för snabb Kredivo-inlämning som ska godkännas

I skick brådskande, naturligtvis behöver du pengar snabbt. Tyvärr finns det flera saker som gör att din Kredivo-ansökan tar lång tid att accepteras eller till och med avvisas.

För att förhindra att detta händer har ApkVenue tips och tricks så att din Kredivo-applikation snabbt godkänns och passerar omedelbart. Här är tipsen:

  1. Se till att den uppfyller kraven: Se till att du har uppfyllt alla grundläggande krav, från ålder, hemvist till inkomst.

  2. Dubbelkolla dokument och datafullständighet: Se till att det inte finns några typografiska fel eller till och med skillnader i data mellan dokument, eftersom detta kan förlänga godkännandeprocessen.

  3. Var uppmärksam på lönesedeln och Pengaflöde: Förutom att uppfylla minimiinkomsten (3 miljoner per månad), se till att du har en pengaflöde hälsosam, till exempel skuldfri eller regelbundet betala av skulder.

Det var så man registrerar Kredivo, hur man registrerar Kredivo med 12 månaders avbetalningar, dess fördelar och nackdelar, liksom den tenor som tillhandahålls av Kredivo-applikationen.

Hur är du fortfarande intresserad av att använda penninglånefaciliteten? uppkopplad erbjuds av Kredivo?

Du bör noga överväga ditt beslut noggrant så att du inte går i skuld, va!

Läs också artiklar om Fintech andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found