7 bästa applikationer för klädesign på PC & mobiltelefoner 2020

Applikationer för skjorta och t-shirtdesign kan hjälpa dig att växa ditt företag, vet du! Följande är rekommendationer för PC- och HP-kläddesignapplikationer för dig. ⬇️

Ansökan om klädesign är perfekt för dig som vill göra affärer i modevärlden och utveckla klädmärke din egen, gäng.

Det måste vara många av er som använder det smartphone bara för chattingan eller bara spela spel, eller hur? Även om det finns många produktiva aktiviteter du kan göra.

Tja, för de av er som gillar att designa, speciellt designa t-shirts, finns det olika den bästa applikationen för t-shirtdesign som du kan prova.

För det har ApkVenue den här gången sammanfattat ett antal rekommendationer för PC & HP-applikationer för klädesign för att designa dina drömkläder, här! Kolla in detaljerna nedan!

Samling av T-Shirt & Shirt Design-applikationer

Inte bara på Android-telefoner, i listan nedan kan du också ladda ner applikationer för design av kläder för PC och bärbar dator för mer professionella behov.

Men i allmänhet är applikationen som ApkVenue rekommenderar den här gången för nybörjare. Så det blir enkelt att använda, verkligen!

Istället för att dröja kvar, här är ApkVenues rekommendationer för vissa applikationer som du kan använda för egen klädesign. Garanterad cool!

1. Modedesign platt skiss

Det finns applikationer för den första skjortedesignen Modedesign platt skiss utvecklad av Laura Paez för att designa olika klädesigner.

Fashion Design Flat Sketch är ganska populärt eftersom det har fått mer än 1 miljon nedladdningar på Google Play.

Genom att använda denna applikation med mantelskjorta och andra kommer du att känna dig som en professionell designer. Eftersom du kommer att utforma med utgångspunkt från en skissform.

Mallar tillhandahålls är också en hel del med ett brett urval av de senaste modellerna som du kan prova. Garanterat riktigt coolt, deh!

DetaljModedesign platt skiss
UtvecklareLaura Paez
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek9,5 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg2.9/5 (Google Play)

Ladda ner platt design för modedesign här:

Laura Paez Foto- och bildappar LADDA NER

2. T-shirt designstudio

Sedan finns det en t-shirtdesignapplikation som heter T-shirt designstudio som du kan använda om du vill skapa en t-shirtdesign som du kommer att använda varje dag.

Den här applikationen för iPhone och Android-skjortor designad av PVS Studio är enkelt och gör det enkelt för dig att designa mönster med text, logotyper och bilder efter önskemål.

Tyvärr har T-Shirt Design Studio bara alternativ för att designa T-tröjor eller bara T-shirts, gäng. Det finns inga andra tillbehör som jackor, hattar och så vidare.

DetaljT-shirt designstudio
UtvecklarePVS Studio
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek33 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner T-Shirt Design Studio här:

Foto- och bildappar PVS Studio LADDA NER

3. Våra mönster

Du behöver inte ha designfärdigheter för att göra dina egna kläder! Genom ansökan Våra mönster Du kan designa kläder enkelt från din hand.

Denna iOS- och Android-skjortdesignapplikation ger också t-shirt mockup, det finns också pikétröjor och luvtröja, både kort och långärmad.

En av fördelarna med DesainKita är att du kan designa fram och bak samtidigt, gäng.

Denna Android-skjortdesignapplikation ger också ett alternativ att göra våra mönster till originalkläder, där du kan beställa dem via detta applikationsteam.

DetaljVåra mönster
UtvecklareVår design
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek12 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner våra mönster här:

Våra appar för foto- och bilddesign LADDA NER

Applikationer för andra klädesigner ...

4. Inkscape

Om du verkligen behöver det programvara en mer professionell, finns det Inkscape som är en PC-skjorta design applikation off-line som du kan ladda ner gratis.

Inkscape har ett liknande gränssnitt programvara betalda mönster, till exempel Adobe Illustrator eller CorelDRAW.

För att använda kläddesignapplikationen på den här mobiltelefonen måste du bara ladda ner mallen kläder som är allmänt tillgängliga på internet och sedan öppnar du det i Inkscape.

Därefter behöver du bara lägga till designelement som du kan skapa själv, till exempel i form av text, bilder, skapa logotyper, till former som ellipser, spiraler, stjärnor och andra.

Minsta specifikationerInkscape
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars eller 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 1,0 GHz
Minne256 MB
Grafik512 MB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Lagring500 MB

Ladda ner Inkscape här:

Inkscape Foto- och bildappar LADDA NER

5. T-shirtdesign - Yayprint

Av de många gratis tillgängliga kläddesignapplikationerna online, T-shirt Design - Yayprint inklusive en av de lättaste med en storlek på endast 15 MB.

Men gör inget misstag, det här programmet ger databas ganska kompletta kläder från män, kvinnor och barn. Du kan också designa tillbehör, hölje HP, till väggdekoration.

Dessutom är T-shirt Design - Yayprint en MacBook-skjortdesignapplikation som tillhandahåller ett antal mall som inte kan kallas "nötter", mer än tillräckligt för nybörjare.

Tyvärr, även om funktionerna är kompletta, fungerar den här applikationen bara automatiskt uppkopplad, så du behöver en internetanslutning för att driva den, gäng.

DetaljT-shirt Design - Yayprint
UtvecklareYayprint
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek15 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner T-shirt Design - Yayprint här:

Yayprint Foto- och bildappar LADDA NER

6. Kläddesigner

Vill du designa t-shirts online via mobiltelefon? Du kan också prova Kläddesigner vilket gör att du inte längre behöver vara komplicerad med att designa dina drömmars kläder, gäng.

Du behöver bara göra en design först med ikoner, foton, text, bakgrunder och mall klistermärken som du kan använda.

När din design är klar kan du placera den på t-shirt eller Tröja tillhandahålls i den. Intresserad av att använda den?

DetaljKläddesigner: T-shirtdesign & klädtillverkare
UtvecklareMO-appar
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek23 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg3.6/5 (Google Play)

Ladda ner kläddesigner här:

Foto- och bildappar MO-appar LADDA NER

7. Anpassat bläck

Slutligen finns det Anpassat bläck vilket är en applikation för skjortedesign uppkopplad vilket är lämpligt för dig som är lat Installera ansökan först.

Mer anpassat bläck rätt för dig att komma åt via en PC eller bärbar dator ger detta en variation mall, med början från T-tröjor, skjorta, luvtröja, och andra.

Speciellt för sportfantaster kan Custom Ink också användas som designprogram för futsalskjortor eller annat alias jersey genom att ge möjlighet att lägga till ett tröjnummer.

DetaljAnpassat bläck
UtvecklareAnpassat bläck
WebbläsareGoogle Chrome, Mozilla Firefox, etc.
InternetStabil internetuppkoppling

Öppna anpassat bläck här:

Anpassad bläckwebbplats

Det är hennes rekommendation applikation för skjortedesign på de bästa mobiltelefoner och datorer för 2020 som du kan använda för att designa t-shirts, jackor, kläder, upp till jersey.

Nu behöver du inte vara förvirrad längre och leta efter klädesigner som är lämpliga för speciella stunder, för du kan designa efter dina egna önskemål.

Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Design applikation eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found