inget spel! Dessa är 9 spel som dödar människor i den verkliga världen

Videospel är inte bara roliga att spela, de kan också vara farliga för dig. Här är 9 videospel som dödar spelare i den verkliga världen!

Videospel det är roligt att spela, men förutom att vara roligt är videospel också farliga. Video spel kan döda dig när som helst. Förutom det kan videospel också uppmuntra dig att begå mord.

Det här är inte falska nyheter, vissa fall av död och mord orsakade av att spela spel har ofta inträffat. Följande 9 spel som dödar människor i den verkliga världen.

  • Dessa 5 spel har dödat människor! Hur gör man det?
  • Hur många laserpekare krävs för att döda en människa?
  • Läskigt! Det här är 5 inlägg på sociala medier som kan döda människor

Här är nio spel som dödar människor i den verkliga världen

Spel kan döda människor på olika sätt, som spelare måste du vara klokare när du spelar spelet killar. Låt dig inte också bli offer för grymhet i videospel.

1. FarmVille

Vem skulle ha trott att detta trädgårdsarbete kunde leda till mord i den verkliga världen. Alexandra Tobias är en amerikansk mamma döda barnet 3 månader gammal på grund av hans beroende av det här spelet.

Alexandra dödade sin pojke för att gråta medan han spelade Farmville. Han var irriterad och dödade hjärtligt barnet. På grund av sina handlingar straffades Alexandra fängelse i 50 år.

2. Nintendo Wii

Denna händelse inträffade 2007, när den nya Nintendo Wii släpptes. En radiostation i Amerika gör denna spelkonsolpristävling. Villkoret är Drick mycket vatten utan att få kissa.

En deltagare, Jennifer Strange dog efter att ha återvänt från tävlingen på grund av misstänkt förgiftning hans egen urin. Som ett resultat avskedades tio anställda som anordnade detta evenemang.

3. World of Warcraft

Detta MMORPG-spel är också orsaken till att ett barn dör. Rebecca Christie passerade tiden 15 timmar non-stop spel online oavsett sitt barn. Denna orsak barnets död som bara var 3 år på grund av hunger.

VISA ARTIKLAR

4. Berzerk

Berzerk är ett av de mest populära arkadmaskinspelen på 80-talet. 1982 ledde detta spel a 18-årig tonåring dog värld. Peter Bukowski dog av en hjärtinfarkt efter att ha lagt mycket tid på att spela detta spel.

5. Legend of Mir 3

Detta MMORPG-spel är också orsaken till mord i den verkliga världen. Två Legend-spelare om Mir Qiu Chengwei och Zhu Caoyuan kolliderade för att Zhu utan tillstånd sålde en av de sällsynta sakerna de fick tillsammans.

De två hittade inte något avtal om fördelningen av pengar från försäljningen av föremålet. Qiu knivhagade till slut Zhu som sov fast till döds.

VISA ARTIKLAR

6. DOTA, Diablo 3, Hej, ett StarCraft

Dessa fyra spel är verkligen beroendeframkallande för spelarna. Allvarligt beroende av detta spel orsakar död för sina spelare. DOTA-spelaren Rustam dog efter ett 22-dagars maraton för att spela detta spel. Chuang från Taiwan dog också efter 40 timmar non-stop efter att ha spelat Diablo 3.

2011 dog Chris Staniforth av blockerade artärer efter 12 timmars spelande Halo. Sydkoreanska Lee Seung Seop dog också efter 50 timmar att spela StarCraft.

7. Intrång

Ingress är ett spel som kräver att spelare gör det flytta och göra utomhusaktiviteter. Tyvärr är inte alla spelare uppmärksamma på deras säkerhet när de spelar det här spelet. Gabriel, 16 år från Brasilien, dog av detta blev träffad av en buss tycker om att spela det här spelet.

VISA ARTIKLAR

8. Smal: Ankomsten

Överdriven besatthet till huvudpersonen Slender är detta spel riktigt farligt. År 2014 stack en amerikansk tjej en klasskamrat. Han resonerade att genom att göra det kunde han lugna de mystiska karaktärerna i spelet.

9. EverQuest

Shawn Wooley hittades livlös med ett skott sår i hans rum 2002. När det upptäcktes upptäcktes att hans datorskärm fortfarande var på och på med EverQuest-spelet. Han misstänks ha begått självmord på grund av problem han upplevde när han spelade spel.

Där går du killar 9 spel som dödar människor i den verkliga världen. Från dessa händelser bör du vara klokare när du spelar spel killar.

Läs också artiklar om Videospel eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found