trött på att använda en mobiltelefon, här är de 5 bästa mjukvarorna för främmande språkinlärning på en bärbar dator!

För närvarande kan du använda programvara för språkinlärning som kan användas på bärbara datorer. På det här sättet kan det vara mer tillfredsställande att se skärmen, eller hur?

Att använda en Android-smartphone har blivit en skyldighet för oss idag. Dessutom kan du lära dig främmande språk med applikationer som tillhandahålls av många utvecklare. Det är dock möjligt att du fortfarande kan bli uttråkad.

Om du är uttråkad behöver du inte vara tyst och istället inte studera. Du kan verkligen använda programvara för språkinlärning som kan användas på en bärbar dator. På det här sättet kan det vara mer tillfredsställande att se skärmen, eller hur?

  • Cortana i Windows 9 kommer att ha en ordlistafunktion
  • Hur man använder ordlistan på LINE för Android
  • Android-ordlista

5 bästa program för språkinlärning på bärbara datorer

1. Duolingo

Duolingo finns inte bara på smartphones utan du kan också känna det på din bärbara dator. På detta sätt kan du fortfarande lära dig bra med pålitlig inlärningsprogram för främmande språk.

2. Raketspråk

Förutom ovanstående programvara är Rocket Languages ​​också en av programvaran som du kan lita på för att lära dig främmande språk. Du kan besöka den först på den officiella webbplatsen och sedan välja vilken du vill ladda ner. Eftersom detta betalas.

3. Rosetta Stone

Det finns fortfarande flera program som du kan installera på din Windows-bärbara dator så att du kan lära dig främmande språk, varav en är Rosetta Stone. Några av lektionerna är dock fortfarande betalda, men det gör inte ont att försöka.

4. Fluenz

Sedan är programvaran för att studera andra främmande språk Fluenz. Du kan lära dig bra genom denna programvara. Inte bara på Windows, du kan också ladda ner den för bärbara datorer som MacBooks.

5. Babbel

Slutligen är programvaran som du kan ladda ner Babbel. Gränssnittet som tillhandahålls av den här programvaran är mycket attraktivt för ögat och lätt att förstå. Så vad väntar du på? Få omedelbart ditt språkliga team genom denna programvara.

Det är den bästa programvaran för främmande språkinlärning som finns 2017. Se till att du också läser artiklar relaterade till programvara eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found