den senaste gratis internetvägen 2020, alla operatörer!

Du kan faktiskt göra gratis internetmetoden genom många metoder. Kolla in den senaste samlingen av gratis internetmetoder utan obegränsade applikationer 2020 här! ⬇️

Metoden gratis internet är förmodligen en av de mest eftertraktade sakerna idag. Med tanke på att internet verkligen har blivit en viktig nödvändighet för nästan alla.

Oavsett om det är för att stödja arbetsaktiviteter eller bara för att hitta underhållning.

Därför har vissa människors internetkvotbehov blivit mer slöseri än vanligt. Speciellt om du ofta använder det för att spela spel och titta på streaming.

För er vars ekonomi är tillräcklig kanske det inte kommer att vara ett problem, gäng, men hur är det med skolbarn eller utländska studenter vars fickor knappt räcker? Gratis internet är definitivt rätt lösning!

Nu talar vi om gratis internet, i den här artikeln vill ApkVenue ge dig den senaste samlingen av gratis internetvägar 2020 som du kan prova här. Kom igen, se diskussionen nedan!

Samling av de bästa gratis internetmetoderna 2020 du kan prova

Kan du surfa på internet gratis, särskilt under resten av ditt liv, vilket är allas dröm, gäng? Faktum är att inte få människor också letar efter ett riktigt sätt för livet gratis internet på internet.

Även om detta verkar lite omöjligt att hända, visar det sig att det finns några alternativa sätt att internet gratis på Android som du kan göra.

Vad är dem? Här är en samling av hur!

1. Gör anspråk på gratis internetkvot

Du kanske inte vet det, det visar sig att flera telekommunikationsleverantörer i Indonesien erbjuder gratis internetkvoter till sina kunder, du vet, gäng.

En av dem som erbjuder detta är leverantören Tri (3) vilket är känt för sina super billiga internetpaketpriser.

Nu, för att hävda att den 3 gratis internetkvoten i sig är väldigt lätt, behöver du bara skicka ett SMS med formatet MAUPM 1 och skicka till 234.

Efter det kommer du också att få ett svarsmeddelande som informerar dig om att paketet har registrerats.

Fotokälla: JalanTikus (Vill du veta hur du får gratis internet 3? Du kan ansöka om gratis internetkvot via SMS).

Även om innehållet i meddelandet är som om du har köpt ett internetpaket, visar det sig att detta inte kommer att suga upp din kredit alls, gäng. Det är lämpligt för dig som letar efter gratis internetmetoder 3!

Det är bara det, detta sätt sägs kan endast användas på 3 AON-kort, aka Always On.

2. Hitching en åktur på någon annans WiFi

Du är inte en 3-kortsanvändare så du kan inte använda sättet att göra anspråk på den fria kvoten ovan? Tyst! Det finns fortfarande ett verkligt alternativ till detta enda livstid gratis internet, gäng.

En av dem du kan göra är med åka någon annans WiFi oavsett om det är familjemedlemmar hemma, vänner eller till och med grannar.

På så sätt kan du också uppleva gratis internet utan att spendera pengar på att köpa ditt eget obegränsade internetpaket!

Vad händer om WiFi är lösenord och du inte vet vad lösenordet är? Tja, om detta faktiskt kan övervinnas med hjälp av en WiFi-brytande applikation, gäng.

För mer information om hur man bryter WiFi med hjälp av applikationen kan du läsa ApkVenues artikel nedan:

VISA ARTIKLAR

3. Begär överföring av internetkvot

Kan du fortfarande inte använda de två sätten att få gratis internet ovan? Ja, du kan fortfarande följa ApkVenues metod på den här!

Tricket är att be vänner, familjemedlemmar eller till och med flickvänner för skickar dig internetkvot, gäng.

För närvarande tillhandahåller nästan alla telekommunikationsleverantörer i Indonesien som Telkomsel, Indosat, Tri och Axis tjänster för överföring av internetkvoter till andra användare. Så, inte bara kan du överföra kredit, ja.

Så om du vill prova Indosat gratis internet-trick med hjälp av kvotöverföringsmetoden kan du läsa ApkVenues artikel om hur du överför Indosat-kvoten nedan:

VISA ARTIKLAR

4. Lös in bonuspoäng

Fotokälla: SemutImut (Byt bonuspoäng med internetkvot för andra gratis internet-tricks).

Som en form av royalty till kunder har för närvarande ett antal leverantörer som Telkomsel, XL och Tri börjat implementera ett bonuspoängbelöningssystem.

Dessa bonuspoäng kan vanligtvis endast erhållas efter att kunden har köpt kredit till ett visst belopp, vilket anges i villkoren.

Utan att du vet det visar det sig att den här typen av poäng verkligen är värdefull, du vet, gäng. Speciellt om du älskar freebies.

Du förstår, de poäng som har samlats kan vara du byt mot en mängd attraktiva priser inklusive gratis internetkvot.

För dig som har fastnat är det säkert en fantastisk lösning att byta bonuspoäng mot internetkvoter som denna! Intresserad av att försöka?

Flygplansläge Gratis internetvägen

Förutom insamlingen av gratis internetmetoder för 2020 ovan visar det sig att många också är nyfikna på flygplansläge gratis internetväg här, allm.

Flygplansläge gratis internet i sig betyder att du kan komma åt internet även om du är i flygplansläge. På det sättet minskar inte internetkvoten.

Vill du veta hur? Kom igen, titta bara på stegen nedan:

1. Aktivera flygplansläge

  • Först aktiverar du först flygplansläget på din mobiltelefon.

2. Skriv in koden * # * # 4636 # * # *

  • Nästa steg, du öppnar telefonapplikationen och skriver sedan koden * # * # 4636 # * # *.

3. Välj menyn 'Telefoninformation'

  • Därefter väljer du menyn på testsidan 'Telefoninformation'.

4. Aktivera "Mobile Radio Power"

  • Slutligen, du skrolla ner och aktivera växeln 'Mobile Radio Power'.

  • Gjort! Nu kan du fortfarande komma åt internet även när flygplansläget är aktivt.

Foto med tillstånd av JalanTikus (Aktivera mobilradioströmbrytaren för flygplansläge gratis internet).

Enkelt, rätt, internet för gratis flygplansläge? Men tyvärr, såvitt Jaka vet bara några få märken av smartphones bara de som har tillgång till den här telefoninformationssidan, gäng.

En av dem som kan göra det är Xiaomi-mobiltelefonen. ApkVenue själv använder en Xiaomi-mobiltelefon för att göra de gratis internetstegen ovan.

Bortsett från det har det undersökts, enligt ett antal personer som har provat denna metod, visar det sig gratis internetflygläge kan inte riktigt skaffa dig internet utan kvot.

Enligt uppgift är denna metod bara för manipulera utseendet på ikoner flygplansläge i verktygsfältet och din internetkvot kommer fortfarande att minska. Så är du säker på att du fortfarande vill prova det?

Hur får man gratis internetkvot

Hur man får en gratis kvot är onekligen en av de mest eftertraktade av många människor.

Speciellt under en pandemi som nu där arbete och skolaktiviteter utförs nästan varje dag hemma, vilket innebär att internetkvoten är mer slösaktig än vanligt.

För de av er som inte installerar WiFi hemma är detta säkert ett av problemen som måste hittas en lösning. Tja, lyckligtvis finns det, gäng, knep för hur man får gratis kvot.

Tricket är att göra anspråk fri kvot från regeringen. Under den nuvarande pandemin erbjuder nästan alla telekommunikationsleverantörer gratis kvotprogram riktade till studenter, universitetsstudenter och lärare.

Så för dig som faller i en av de tre kategorierna och vill ha en gratis internetmetod utan applikation kan du prova den här metoden.

För stegen har ApkVenue diskuterat dem i artikeln om "Hur får man gratis kvoter för alla operatörer". Du kan läsa den via följande länk:

VISA ARTIKLAR

Genom artikeln ovan kan du också få information om Telkomsels gratis internetmetod för livet, Indosats gratis internetmetod för livet och andra leverantörer.

Gratis internetväg för AXIS-kort

Även om priset på AXIS-internetpaket fortfarande är ganska överkomligt, men om det finns ett gratis internetpaket kommer du inte heller att vägra?

Tja, lyckligtvis finns det, gäng, några knep för att få AXIS gratis kvot så att du kan surfa utan att spendera en krona.

Från att göra anspråk på gratis kvot, ansöka om AXIS Surprize-bonusen på AXISnet-applikationen, till jakt på gratis kvot på AXIS Giga Hunt med hjälp av en extra GPS-applikation som heter Fake GPS.

Är du nyfiken på de fullständiga stegen för att njuta av internet utan kvot eller gratis på den här? Om så är fallet kan du läsa ApkVenues artikel om hur man får den senaste AXIS-kvoten 2020.

VISA ARTIKLAR

Gratis internetväg 3

Nästan samma som AXIS, priset på internetpaket 3 är också mycket överkomligt, från Rp.5 tusen. Men om du ofta tittar på streaming, nedladdning etc. som förbrukar en stor kvot, kommer det definitivt att vara slöseri, eller hur?

Så det är inte konstigt att många användare slutar välja att leta efter en livslång gratis internetmetod utan applikationer och sådant.

Men är det verkligen? Svaret är naturligtvis där! Ja, även om det inte är för livet heller. Till exempel är den fria kvoten som regeringen tillhandahåller 30 GB för studenter, universitetsstudenter och lärare.

Tyvärr kan den fria kvoten endast krävas av 3 kunder som uppfyller kriterierna. Vad händer om du inte anger någon av de tre kategorierna?

Förutom att göra anspråk på den fria statskvoten finns det fortfarande ett antal andra sätt du kan göra, inklusive ett om du vill ha gratis internetmetod 3 utan en applikation.

ApkVenue har diskuterat detta i sin helhet i en artikel med titeln "Hur får man den senaste gratis 34G-kvoten 2020". Du kan läsa den direkt om du vill veta stegen hur.

VISA ARTIKLAR

Hur man frigör internet 3 kort via UC-webbläsare

Du måste känna till en av de snabbaste webbläsartillämpningarna, UC-webbläsarerätt? Tja, det visar sig att den här applikationen också sägs användas av dig för att surfa gratis, du vet, gäng!

Hur du måste skicka meddelandeformatet mfb & twit 1 skicka sedan till 333 först och fortsätt sedan med att ställa in APN 3.

Det slutar inte där, du måste också ändra vissa inställningar på UC-webbläsare som Ta bort port, Ombudoch Server Port.

Fungerar den här metoden verkligen eller är det bara ett bluff? Efter att Jaka försökte det kom han precis till scenen för att skicka ett meddelande och det misslyckades omedelbart. Var, meddelanden med det formatet skickades inte framgångsrikt.

Dessutom, även när du ställer in UC Browser, ApkVenue hittade inte inställningssidan för att ta bort port, proxy och serverport.

Med andra ord använder de 3 gratis internetmetoderna UC Browser som du hittar på internet troligtvis ett bluff, gäng.

Smartfren Free Internet Way

Är du en Smartfren-kortanvändare och vill veta hur man kan surfa på internet utan kvoter, även om du inte behöver spendera pengar?

Tja, om du är student, student eller föreläsare kan du gå med i det kostnadsfria kvotprogrammet från Smartfren. Genom detta program kommer Smartfren senare att distribuera 1 miljon SIM-kort 10N + gratis.

Detta 10N + startpaket har en aktiv period på upp till 365 dagar med en veckobonus på upp till totalt 52 GB. Medan datakupongalternativ finns tillgängliga från 1 GB till 30 GB.

Så för att få det här 10N + startpaketet måste du bara kontakta callcenter 888 och ge information om skolan eller campus där du studerar.

Senare kommer Smartfren till skolan eller campus för att ge ut gratis SIM-kort.

Själva startpaketsprogrammet 10N + är det senaste från Smartfren och har tidigare haft ett gratis utbildningskvotsprogram på 30 GB som tyvärr registrerade perioden stängde den 11 september.

Gratis Internet-sätt att använda HTTP-injektor

Det sista alternativet till gratis internetmetoden 2020 är att använda hjälp av en extra applikation som kallas HTTP-injektor.

För de av er som inte vet är HTTP Injector i sig en applikation som fungerar för att hitta leverantörsluckor genom att använda VPN-, Proxy- och SSH-nätverk.

Denna applikation är mycket populär och används ofta av människor som vill ha gratis internet. Ja, även om det faktiska sättet att använda det kan sägas vara enkelt, gäng.

Men du behöver inte oroa dig! Eftersom Jaka redan hade diskuterat om gratis internet sätt med HTTP Injector som du kan läsa i följande artikel:

Tja, det är den senaste gratis internetmetoden från ApkVenue 2020 som du kan prova just nu, gäng.

Även om det faktiskt kan finnas många andra alternativa sätt som sprids på internet, här är vi ger bara ett sätt att om det håller din mobiltelefon säker och naturligtvis laglig.

Så vet du redan vilken metod du ska prova? Eller har du några andra tips för internet utan kvot? Du kan dela med sig i kommentarfältet nedan, ja. Lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found