använd inte installera antivirusprogram! det här är hur man tar bort ett dator / bärbart virus med endast cmd

Den här gången berättar ApkVenue hur du tar bort ett virus som bara är beroende av CMD. Garanterat viruset på din dator försvinner. Är du nyfiken på hur? Kolla in följande ApkVenues recension!

Du måste ha står inför ett problem med ett virus som attackerar datorn, eller hur? Om så är fallet kommer dina data att vara offer, särskilt om du inte har haft chansen att göra det backa upp data. För det, innan viruset attackerar bredare, du måste ta bort viruset omedelbart upptäcks på din dator.

Ta bort virus på en PC eller bärbar enhet brukar förlita sig på en speciell programvara. Tja, det skiljer sig från hur ApkVenue kommer att granska nedan. Den här gången berättar ApkVenue hur du tar bort viruset förlita sig enbart på CMD. Garanterat att viruset på din dator försvinner. Är du nyfiken på hur? Kolla in följande ApkVenues recension!

 • Behöver du använda Antivirus på Android?
 • 10 bästa Android Antivirus och Anti Malware 2015
 • Tecken på att din smartphone påverkas av spionprogram

Använd inte antivirusinstallation! Så här tar du bort ett dator- / bärbar virus med CMD

Det första sättet att ta bort virus med CMD

Ta bort datavirus med hjälp av ett program Kommandotolken (CMD) är det mest effektiva alternativet. Du behöver inte hjälp från andra applikationer, skriv bara kommandot i CMD, viruset är löst. För mer information kan du se följande steg.

 • Först och främst måste du naturligtvis öppna Kommandotolksprogram (CMD). Metoden är ganska enkel, det vill säga att stanna tryck på Windows-tangenten + R med tangentbordet.

 • Om kommandotolken är öppen kan du skriva omedelbart CD/och tryck sedan på igen stiga på.

 • Det tredje steget, att ta bort viruset med kommandotolken, behöver du bara hitta namnet på den enhet du vill kontrollera med CMD. Till exempel vill du kontrollera enhet C och sedan skriva direkt C:, då stiga på.

 • Skriv sedan attrib och tryck stiga på.

 • Så vid denna tidpunkt har kontrollen faktiskt slutförts. Du behöver bara kontrollera de modellfiler som har dykt upp. Om du hittar en konstig fil kan den raderas omedelbart skriv DEL på platsen för det virus som har upptäckts.

Nu är det första sättet övervinna viruset med kommandotolken. För att göra det på det här sättet, bättre du känna till skillnaden mellan virusfiler och vad som inte är virus så att oönskade saker inte händer, till exempel att radera fel filer.

Det andra sättet att ta bort virus med CMD

Förutom den första metoden som ApkVenue granskade tidigare kan du också ta bort virus med CMD på andra sättet detta. Här är stegen för mer information.

 • Öppna kommandotolken på din dator.

 • Efter att ha sett kommandotolken öppet, fortsätt bara titta på tillståndskolumnen. Om det finns skrift LYSSNANDEbetyder dator fortfarande säker från virus. Men om det är skrivet ESTABILERAD, det betyder att din dator har ett virus.

 • Sättet att lösa detta är väldigt enkelt, det vill säga att förlita sig Aktivitetshanteraren och klicka på fliken Service.

 • Öppna den först Aktivitetshanteraren för att matcha PID i CMD som har problem med PID i den applikationen.

 • Slutligen gör det bara högerklicka och stoppa sedan tjänsten. Vänta tills den är klar.

Det är hur man tar bort ett datavirus med CMD. Mycket lätt, eller hur? Finns det ett annat sätt du vet? Om så är fallet, vänligen dela dem i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found