6 unika Android-applikationer med låsskärm som du måste prova

ApkVenue kommer att tillhandahålla flera alternativa unika Android Lock Screen-applikationer som gör upplåsning ännu roligare. Här är 6 unika Android Lockscreen-applikationer som du måste prova.

Visst vet du redan vad det är Låsskärm Android snälla? Låsskärm är skärmen när vi stänger av skärmen och slår på den igen, då kommer vi att bli ombedda att bläddra på skärmen, ange ett lösenord, mönster och så vidare.

Du kommer att möta en mättnadspunkt där du är uttråkad av just det utseendet eller hur du öppnar ett lås som aldrig ändras. Därför kommer ApkVenue här att tillhandahålla flera alternativa applikationer Låsskärm En unik Android som gör upplåsning ännu roligare.

  • Den mest avancerade Android Lockscreen-applikationen hittills
  • Bästa Lockscreen-applikationen för Android-telefoner
  • Så här designar du din egen låsskärmsbakgrund på Android

6 unika Android Lockscreen-applikationer du måste prova

1. Larm mot stöldskydd

Appar Produktivitet Mobiloucos 2 LADDA NER

Stöldskyddslarm ger skydd för oss, för när vi lagrar mobiltelefonen försöker någon öppna den och mönstret eller lösenordet är fel, det hörs en polisens siren eller ett larm som gör att människor som vill göra okunniga kommer att fly eftersom de är chockade av larmet.

2. CashTree

Till låsskärm Denna unika Android, förutom att du får en skärm låsskärm vilket är unikt kan du också få pengar genom att bara låsa upp din mobiltelefon. CashTree som redan har ett namn i Korea finns nu i Indonesien. Genom att använda Cashtree kan du samla in rupiahövningar som kan användas för att generera pulser gratis. Inte dåligt, eller hur?

Produktivitetsappar VITI GLOBAL LIMITED NEDLADDNING

3. Omslagsskärm

Ansökan låsskärm Den bästa Android på den här, förutom att ge ett annat och unikt utseende, ger också direkt tillgång till applikationer som har ställts in för att lagras på förstasidan. Låsskärm för omslag har också fördelen att ändra temat enligt den plats du ställer in, till exempel ditt kontor, hem, bil och andra. Så som när du kör, behöver du Google Maps GPS-applikation, så du måste bara öppna den låsskärm detta. Är det inte coolt?

Appar Antivirus & Säkerhetsskydd LADDA NER

4. GO Locker

Ansökan låsskärm Denna unika Android-applikation låsskärm mest populära versionen av Play Store. Inspelade mer än 100 miljoner nedladdningar och med bra prestanda och kompatibilitet GO Locker in i en ansökan låsskärm mest önskvärda. Om det är ett displayproblem måste det finnas olika människor som har olika åsikter så att du bara kan prova det.

Apps Productivity GO Launcher Dev Team LADDA NER

5. Scanner för upplåsning av islås

Appar Antivirus och säkerhet Diamond Fortress Technologies, Inc. LADDA NER

Någonsin drömt om att ha en mobiltelefon som kunde fingeravtryck (fingeravtrycksdetektering)? Nu kan det realiseras med denna applikation. Ansökan låsskärm Denna unika Android låter oss låsa upp med vårt fingeravtryck! Wow, coolt, eller hur? Genom att använda kameran och fotografera ditt finger, applikationen Ice Unlock Finger Print Scanner vara ett alternativ om du vill ha ett sätt att öppna låsskärm på olika sätt.

6. Joy Locker: Speltema

Antivirus- och säkerhetsappar Fun2Soft LADDA NER

Den senare kan se ut låsskärm du blir kul. Med funktioner som kan förändras låsskärm du gillar spel, applikationer Joy Loker: Speltema ger en annan känsla när du öppnar låset. Med olika spelvarianter får det dig verkligen att känna dig mer bekväm med den här applikationen.

Visa Låsskärm det beror på vår individuella smak, vilken som är lämplig eller vad som inte är. Så du kan välja ett av alternativen ovan och prova vilket Det är så du. Det är allt från mig och förhoppningsvis är detta användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found