7 av de bästa filmerna om ungdomsbrottslighet, som inte ska imiteras!

Brottslighet i tonåren är verkligen ett roligt ämne att prata om. Här är några filmer som diskuterar ungdomsbrottslighet

Många säger att tonåren är den roligaste tiden. Livet känns väldigt avslappnat utan några tunga ansvar.

Trots det är tonåren det mest utsatta stadiet i mänsklig utveckling. Fel förening gör tonåringens framtid dyster.

Speciellt med den snabba utvecklingen av teknik. Det finns tonåringar som använder teknik för att begå brottslighet, till exempel mobbning eller till och med hacka andra människor.

7 bästa filmer om tonårskriminalitet

Ungdomskriminalitet har blivit många ämnen som diskuterats i litteratur och filmer, gäng. I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera flera filmer om ungdomsbrottslighet.

Dessa filmer har historier som är underhållande och roliga, men det finns så många scener som barn inte borde titta på.

Om du är nyfiken och tillräckligt gammal för att titta på dessa filmer, fortsätt, låt oss se ApkVenues recension nedan!

1. American Pie (1999)

Barn från 90-talets generation måste vara mycket bekanta med den här filmen. amerikansk paj diskuterar ungdomsbrottslighet och sexuell utforskning.

Berättar historien om 5 nördiga seniorer på en gymnasium. De fem av dem försöker bli av med sin jungfru innan de tar examen från gymnasiet.

Saken är att deras oskuld gör allt roligt. Den här filmen har massor av oanständiga scener som barn inte kan titta på.

2. Easy A (2010)

Enkelt A. är en komedifilm med huvudrollen Emma Stone. Den här filmen vann framgångsrikt 75 miljoner dollar trots att budgeten bara var 8 miljoner dollar.

Berättar historien om en tonåring vid namn Olive som aldrig har träffats alls. Han tvingades dock att ljuga för sin vän att han hade sex med en student.

Lögnerna sprids över hela skolan och medförde nya problem. Olive ryktas vara en billig kvinna som vill sova med någon. hoppsan!

3. Grannar (2014)

Så om den här filmen som heter Neighbors berättar om eländarnas skada, gänget. Denna film spelar huvudrollen i Zac Efron, Rose Byrneoch Seth Rogen.

Ett ungt par och deras bebis som bor i ett lugnt bostadsområde förändrades plötsligt eftersom en grupp collegebarn hyrde ett hus bredvid och ofta fester varje natt.

De försökte också fira tonåringarna. Men deras granne ville inte höra. Slutligen hände det "krig" bland dem, gänget.

4. Accepterad (2006)

Som nummer 4 finns Jakas favoritkomedifilm med ungdomsbrottslighet Accepterad. Denna film spelar huvudrollen i Justin Long och Blake Lively.

Berättar om en gymnasieexamen som inte accepterades på något campus. För att inte svika sina föräldrar skapade han och hans vänner ett fiktivt campus.

Problemet uppstod dock när andra barn som inte antogs till college gick in som studenter på det fiktiva campus.

5. Superbad (2007)

Superdåligt är en tonårskomediefilm som släpptes 2007. Denna film spelar huvudrollen i Michael Cera och Jonah Hill.

Denna film berättar historien om ett par nördiga gymnasieelever som inte är populära. Innan de tar examen är de fast beslutna att delta i festen med sina vänner så att de betraktas som slang.

Manuset till den här filmen skrevs av Seth Rogen och Evan Goldberg baserat på sina egna erfarenheter när de gick i gymnasiet i tredje klass i Kanada.

6. Jungfru (2004)

Om Jaka hade diskuterat Hollywood-filmer tidigare är det dags för indonesiska filmer, gäng. Jungfru är den mest intjänande filmen 2004 och fick 8 nomineringar vid FFI-evenemanget 2005.

Berättar historien om tre tonårstjejer som är uttråkade av sitt medelmåttiga liv och bestämmer sig för att dyka in i nattlivet.

De vars liv föll samman senare beklagade hans beslut. I själva verket var vänskapen mellan dem tre på gränsen till kollaps.

7. Singlar (2006)

Till skillnad från Virgin, som berättar ur unga kvinnors synvinkel, Singel Istället berättar den historien om brottsligheten hos fyra tonårspojkar.

Baserat på bästsäljande roman av verk Adhitya Mulya, den här filmen fokuserar på historien om Agus, Doni, Bimo och Olip som söker betydelsen av kärlek.

Deras liv är inte långt ifrån ungdomsbrottslighet. Från droger till gratis sex. Ändå har den här filmen ett ganska bra moraliskt budskap, vet du.

Det var Jakas artikel om sju filmer med temat ungdomskriminalitet. Dessa sju filmer har en ganska bra historia även om det finns många saker som du inte bör kopiera.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found