200+ cool, rolig och mest uppdaterad fb-status

Du kan använda den här coola samlingen av Facebook-statuser för att få massor av likes. Kolla de senaste coola 2020 FB-statusorden här.

Har du någonsin varit förvirrad över vilka statusuppdateringar på Facebook som är coola så att du kan få massor av tycka om person? eller aldrig lagt upp ett foto på FB med en intressant bildtext men fortfarande några tycka om?

För närvarande har Facebook blivit ett av de mest populära sociala medierna, som används som en plats för att uttrycka ditt hjärta, eller för att ge kod till honom.

Tyvärr är inte alla bra på att skriva ord för att göra cool status så att andra inte är intresserade av det meddelande du vill förmedla.

Men oroa dig inte! ApkVenue har förberett en samling FB-statusord så att många av dina inlägg gillar, eller det kan vara för kodin, gäng!

ApkVenue garanterar, denna coola FB-status kan göra många av dina inlägg som och din partner blir tittade du efter att du satte orden för följande FB-status!

Cool och senaste FB-status 2020

Här kommer en samling roliga, romantiska, kloka och gokil ord som du kan göra din Facebook-status!

Med följande ord har FB-status garanterat många likes. Kan inte vänta, eller hur? låt oss kolla in den coola FB-statusen nedan!

Cool FB-status 2020

För det första har ApkVenue en stor samling FB-statuser tycka om och 2020 kommentarer som verkligen är obligatoriska för dig att skriva, gäng!

Förutom att vara på Facebook kan du också använda ordet FB-status nedan för att göra din WhatsApp-status cool, du vet! Du vill definitivt, eller hur?

Ledsen är inte ett stötande ord. Exakt ledsen är ett modsord i en person eftersom han kan erövra sig själv.Kom ihåg att när du bestämmer dig för att sluta försöka bestämmer du dig för att misslyckas.

Det är bättre att inte slösa bort din tid på någon som aldrig vill ge upp sin tid åt dig.Det förflutna hindrar inte din framtid, för det förflutna har redan gått. Det som hindrar din framtid är du som ibland är svag.Att känna rätt väg kommer att göra ditt liv väldigt vackert.Vi missar ofta möjligheter eftersom vi inte är redo.Ingen dröm är för stor och ingen drömmare är för liten.Underskatta aldrig något som någon annan startar, för vi vet aldrig vad slutet kommer att bli.

Bryr dig inte om någon som hatar dig. Kom ihåg att ditt liv inte är till för att glädja andra.Leta inte efter någon som accepterar dig som du är, utan leta efter någon som kan göra dig bättre och växa.Allt kan ta slut, människor förändras. Och vet du vad? Livet går vidare.Vänner är som en regnbåge, för de kommer att göra dig vacker efter att du har drabbats av en regnstorm.Underskatta inte det minsta. Eftersom det kan vara så att den här lilla saken har en mycket meningsfull betydelse för andraDet mycket smärtsamma svaret till exet som skadade dig är framgång.Ibland behövs inte det önskade, medan det som behövs inte kan ägas. Men var säker på att Gud vet bäst.Ditt liv är rent ditt eget. Inte andra människor. Så den som har rätt att göra val är du själv, inte andra människor.Var inte van vid att bero på andra människor. Eftersom tacksamhetsskulden är svårare att betala än materiell skuld.Egentligen vill jag inte åka. Men du väljer att glömma.Låt inte de saker som hamnar i vägen göra det du vill ha omöjligt att nå.Låt inte det du inte kan störa det du kan göra.Livet är som ett berg. Vi måste fortsätta och klättra upp för att komma till toppen.Ordspråket säger, den bästa läraren är erfarenhet. Men det finns något bättre än det, nämligen att lära av andras erfarenheter är den bästa läraren.Livets perfektion baseras inte på hur mycket du har, utan hur mycket du behöver. ''

Rolig FB-status 2020

Vill du ha en rolig FB-status som kan få andra att skratta? Jaka har också förberett allt, du vet! I själva verket kan du göra denna roliga coola FB-status som en rolig bildtext för Instagram, gäng.

När du är krossad finns det en moduser som förklarar sig som en sen hjälte för dig. Akta sig.Det är sött, men statusuppdateringarna pågår ett tag och världen måste veta om hela draman.Faktum är att sömnighet inte orsakas av sömnbrist. Men för att jag stod upp för snabbt.Statusuppdateringar - om du vågar prata direkt - inser han inte att han inte vågar prata direkt heller.

När någon har modet att förlita sig på dig är tecknen: 1) han gillar dig 2) går inte till GRan först, läs nummer 1 tidigare.Om livet var enkelt skulle du inte tänka varje kväll och försöka ta reda på varför du fortfarande är singel idag!Min pojkvän och jag gick ihop på grund av olika tro, jag är verkligen säker på att jag är snygg, men det är han inte.Numera kan det vara coolt att låtsas vara coolt .. Ja i hans egna ögon.Inte alla män är JUCKS. Tro mig, det finns bra män i varje hörn av JORDEN, men problemet är att jorden är RUND.Att springa på morgonen gör din kropp frisk, att springa i ditt sinne gör din brors hjärta frisk.Jag tog med vatten i glaset, men det spelar alltid. Jag är en röra om det inte finns dig vid min sida.Älskling ... i morse kunde jag inte äta för att jag saknade dig, på eftermiddagen åt jag inte för att jag tänkte på dig och på natten kunde jag inte sova på grund av hunger.

Har du en flickvän och blir fortfarande upprörd varje dag? Mer eleganta enkla medel. Galaunya var bara igår kväll.Det borde vara Efter mörkret kommer ljuset. Inte efter en upplösning publicerades en störande statusuppdatering. Det betyder att det blir mörkt efter mörker.Ge aldrig upp, glöm inte att be, men snälla ha inte vad du vill.Endast 1 som jag inte hittade letade efter den på google, nämligen MY MATE.Jag vet inte vem som saknar universum är, allt jag vet är att jag saknar dig så mycket #aihsedap.Numera är pengar inte allt. Eftersom alla problem löses med ett bankomatkort.Tro mig, kjolen är inte farlig, så länge det inte finns några tändstickor.Vad är skillnaden mellan Andhika och mig? Om Andhika saknar bandet, om jag saknar dig.

Jag älskar dig. Därför slutar jag aldrig be för din säkerhet.Och faktiskt är någons pojkvän också vår flickvän, för vi är också människor.Offerdjur offras, deras halsar går inte sönder. Den period i vårt förhållande som vi offrade mycket, äntligen bröt det fortfarandeLåt inte din tjej säga vad som helst, för det betyder att du måste tänka på vad det betyder.Om du vill ha en pojkvän finns det 3 ng, nämligen att be, göra affärer och läsa samma sak.Den förstnämnda måste ges blommor så att de blir lite mer söta, innebörden av bangkeblommor.Titta runt dig, det är Guds storhet. Titta på din familj. Det är en gåva från Gud. Titta i spegeln, det är en prövning av Gud! ...Prata inte om rättvisa, om det fortfarande finns många singlar som inte har kärlek än.

Att förlora dig sårade mitt hjärta, men din närvaro gjorde mina sår ännu värre.Vackra kvinnor är ingen garanti för vårt trevliga liv, vad mer är ful.

Cool kort FB-status

Behöver du några coola och korta ord för att göra din Facebook-status, gäng? Det är precis rätt! ApkVenue har också sammanfattat en kort samling coola FB-statuser som du kan använda.

Bli ett elegant ex, som aldrig ber om feedback men ofta inbjuds tillbaka.Parkläder som daterar människor är inspirerade av par av kandidater. Överallt är kläderna tvillingarFör en dag kommer de av er som är lojala där att förlora för er som alltid är härNär du möter motgångar, möt det med TÅLLEDNING, men om du vill KAPITEL, var inte tålmodigMissa inte det hårt, du kommer inte att vara stark. Låt mig bara sakna dig även om jag går upp i vikt.Om längtan är som pengar, har jag kanske blivit den rikaste personen i världen för att jag har saknat digOm tålamod är en vara som köps och säljs, har mitt väntande på din närvaro gjort mig hemlösGå inte ut med människor vars skrivande fortfarande är i orden eller full av autotext, skriv bara om hur komplicerad pojkvännen är.

Gör inte åsnafel. Så om du i morgon morgon kommer sent till kontoret, ska du inte vara sen (igen) när du går hem.Under tiden för vänner som vill skriva på min FB-vägg ber jag om ursäkt eftersom min FB-vägg målas.Hans namn är också kärlek, ibland använder vissa människor det bara som en ursäkt för att älskaHan heter också en pojke, hans status är arg. Han ombads att möta depression eftersom han aldrig blev arg ansikte mot ansikteDet är sött, men skrivningen är mestadels i autotext. Det är inte komplicerat än. Vad sägs om dejtingIngen kärlek går smidigt, förutom på FTV.

FB Motivationsstatus

För att se klok och mogen ut kan du också göra en klok FB-status med en serie motiverande ord som kan inspirera andra människor, gäng.

Människor som vill att deras drömmar ska gå i uppfyllelse måste skydda sig själva för att inte somna. (Richard Wheeler)Vi tänker bara när vi stöter på ett problem. (John Dewey)Att bli arg är lätt. Men att bli arg på vem, med rätt mängd ilska, vid rätt tidpunkt och på rätt destination och på rätt sätt är svårt. (e Aristoteles)Det är bättre att slåss och förlora än att slåss alls. (citat Arthur Hugh Clough)

Medvetande är solen, tålamod är jorden, mod är horisonten och strävan är att utöva ord. (WS Rendra)Tusentals ljus kan tändas från ett ljus och lågan kommer inte att minska. På samma sätt kommer lycka aldrig att minska trots att den är splittrad. (Siddharta Gautama)För att förstå en människas hjärta och sinne, titta inte på vad han har uppnått, utan titta på vad han strävar efter att vara. (Kahlil Gibran)Det största hotet mot våra livs framgång kommer inte från att hänga på ideal så högt som himlen förrän vi inte kan uppnå dem helt; men härstammar från att sätta ideal för platt för att enkelt uppnå dem. (Michelangelo)Börja med vad som är rätt, inte med vad som är acceptabelt. (Franz Kafka)Detta är min enkla 'religion', som inte kräver något kloster och ingen filosofi. Sinnet och hjärtat blir klostret; vänlighet blev hans filosofi. (Dalai Lama)Människor är inte lat. De har bara impotenta mål, det vill säga mål som inte inspirerar dem. (Anthony Robbins)Du kommer aldrig att bli lycklig om du fortsätter att leta efter vad som gör dig lycklig; Du kommer aldrig att leva om du söker efter meningen med ordet liv. (Albert Camus)

Du ska inte ge upp vad som händer dig. Jag menar, du borde använda allt som händer dig som en boost, inte en lägre (Bob Marley)Den dumma mannen är som en ko. Han växer i storlek, inte i visdom. (Buddha)"I det här livet kan vi inte alltid göra stora saker. Men vi kan göra många små saker med stor kärlek. (Moder Teresa)

Älskar FB-status

Vill du uttrycka ditt hjärta så att du är känslig? Eller vill göra ett FB-inlägg med ord av besvikelse för någon, gäng?

Tja, här sammanfattar ApkVenue en samling coola statuser om kärlek för dig för att göra en bildtext på Facebook. Lyssna, låt oss!

Kärlek är en gåva. Men vi hanterar honom fel och ser på honom tills han ser ut som en katastrof.Ögonen kan se fel ut, munnen kan säga fel ord, men hjärtat är aldrig fel att känna.Jag föredrar att välja att fortsätta jaga dig vart du än går. För det är svårare att hitta någon som du.Egentligen vill jag inte åka. Men du väljer att glömma.Om du behandlar en kvinna som en prinsessa kommer du en dag att bli kung i hennes hjärtas rike.Heartbreak är ett av Guds bästa sätt att rädda dig från fel människor.

Ärlighet är en skatt som en gång är svår att hitta. Om du har vänner eller karwayan, medarbetare, partners, makar eller till och med nära vänner, ta hand om honom. Släpp inte. För när vi förlorar honom är det mycket svårt att hitta sådana saker.Det är inte lätt att dölja känslor. Var tålmodig lite och fortsätt be. En dag måste det finnas en lycklig dag som kommer av sig själv.Kärlek är ett spel som gör ont och går sönder innan du hittar någon som kan sätta ihop allt igen.Jag gillar mina ögon när du tittar på dem, jag gillar mitt namn när du ringer dem, jag gillar mitt hjärta när du älskar dem och jag älskar mitt liv när du är i det.Jag vill inte att du ska höra att jag älskar dig, men jag vill att du ska känna det utan att jag alltid behöver säga det.Jag vill vara ditt hem. Platsen du återvänder till, oavsett hur långt du går, oavsett hur vacker du har träffat.Jag bryr mig inte om att avståndet har separerat oss eftersom jag tror att kärleken vi har är större än avståndet.Kärlek är ett verb. Vilket måste vara att göra. Det är därför som kärlek behöver en process. Och den processen tar tid.

Hur kan jag sova, om du fortfarande krossar mig så sent?Det är svårt att tro längre, när ditt hjärta har brutits så många gånger tidigare.Jag är tillräckligt gammal för att förlåta dig, men jag är inte tillräckligt dum för att lita på dig längre.Mitt hjärta har brutits i bitar av dig, och jag försöker alltid sätta ihop det igen även om du till slut kommer att förstöra det igen.Det enda sorgligare än att hatas ignoreras.När du inte är riktigt seriös om mig är det bäst att inte komma nära och inte ta ett steg framåt.

Cool FB Status Massor av gillar

Vill göra en status som många gillar? Då kan du kopiera klistra in orden för FB-status som ApkVenue har förberett nedan!

Trots att de båda är kvinnor klär kuntilanak mer blygsamt än dagens ABG.Dröm om vad du vill drömma, vara vad du vill, för det är kanske bara en dröm.Tror du på Darwins evolutionsteori? Först trodde jag inte på det, men efter att jag blev vän med dig började jag tro på Darwin.Skönhet är relativ, men fulhet är absolut.

Vackert eller stiligt är relativt, beroende på kamerans läge och ljusintensitet.Fel är försenad framgång? Om du misslyckas misslyckas du bara, framgång beror på att du fortsätter att försöka, inte på grund av misslyckande.Jag är förvånad över forskarna som noggrant letar efter gamla platser för att gräva jorden, även om allt som återstår är att öppna Google och sedan skriva in de arkeologiska platserna.Försök att fråga det vajande gräset och hur galen du kommer att bli.Var försiktig om du har en tyst pojkvän, för du vet inte när han i hemlighet bedrar dig.Ordspråk: Mulet betyder inte regn, det är detsamma som singel betyder inte att det inte säljer.Enligt forskning, ju vackrare ett ex är, desto starkare är gravitationskraften.Vad mer kan jag söka, medan jag bara i dig har hittat en anledning att leva, att vara nöjd med dig.

Regnig dag, titta bara ut genom fönstret! Räkna vattendropparna som faller från himlen! Det är så mycket jag älskar dig.Stora människor är människor som erkänner sina brister. Jag är en person som är mindre ful, mindre dum, mindre fattigLåt mig inte gråta genom att lämna, snälla betala din skuld omedelbart.Smarta människor dricker vindavvisande, goblogues dricker vindolja.Tidigare fanns det en riktigt söt tjej, men varför är det en get bredvid?Ta en dusch så att fulheten bleknar.Skattmässigt, dåliga människor äter skatter, galna är inte inbjudna.Senare, om du åker på motorcykel, håll fast vid mig, jag är rädd att du kommer att falla, om du faller kommer jag att tänka på skräp.

Var dig själv, om du är ful så var tacksam för din fulhetDen nya slangen, som daterar, påstår sig vara gift som far-mor.Om det har fastnat, behöver du inte tuta? gör hornet vägen smidig?! NORAK!.För att komma ihåg exet som gick vidare före oss, tystade kärlek, börja!Singlar är faktiskt inte ensamma, men de får inte tillräckligt med uppmärksamhet från människor de älskar.Om du ser en tjej som gråter i trädgården och leker på sin mobiltelefon ensam, kom inte till henne, det är redan positivt att hon är en intel.O Allah, ge mig en liten näring att köpa en bit ris ... resten är att köpa en Tiburon, I-Pad och Tanah CarBe, för bara med bön blir ditt liv lugnt och ljust, men om du har bett och atmosfären runt dig fortfarande är mörk, betyder det att du inte har BETALAT FÖR ELEKTRICITET.

De som träffar riskerar att dumpas, nu om ensamstående riskerar att träffas.Om vi ​​tar av oss skorna när vi mäter vår höjd, varför tar vi inte av oss kläderna när vi mäter vår vikt?På FTV kan en ojegarbetare vara en flickvän, i verkligheten finns det många flickvänner som blir taxichaufför.

Cool engelsk FB-status

Vill du skapa en FB-status som bjuder in många kommentarer? I så fall kan du använda engelsk status som också kan få dig att se smartare ut, gäng!

Misslyckande är försenad framgång och lögn är försenad ärlighet. Översättning: Misslyckande är försenad framgång och lögn är försenad Om någon kallar dig ful, förtvivla inte för det är inte nödvändigtvis personen som säger en lögn. Översättning: Om någon kallar dig ful, förtvivla inte för att personen inte nödvändigtvis säger dig en lögn. Var inte rädd för att öppna upp. Du måste tala för att bli hörd! Översättning: Var inte rädd för att öppna upp. Du måste prata för att bli hörd! Livet är ett spel, spela det. Livet är en utmaning, möt det. Livet är en möjlighet, fånga den.

Översättning: Livet är ett spel med hinder att möta och när det finns en möjlighet måste vi ta det. Och om ditt hjärta längtar efter en vacker och trogen kärlek, må Gud idag presentera dig för den fina själen vars ansikte har glittrat i dina drömmar Översättning: Och om ditt hjärta längtar efter en vacker och lojal kärlek, må Gud idag presentera dig för en vänlig själ vars ansikte ofta lyser i dina drömmar. Älskade kan inte testas med kyssar, men den fina avverkningen är testorn. Översättning: Kärlek kan inte testas med en kyss utan med subtila känslor. Den bästa känslan i världen är att veta att du faktiskt betyder något för någon. Översättning: Den bästa känslan i världen är att veta att du är något meningsfullt för någon. Verklig kraft slår inte hårt, men rakt på sak.

Översättning: Verklig styrka slår inte hårt, utan riktigt på mål. Jag tror att vi drömmer så att vi inte behöver vara ifrån varandra så länge. Om vi ​​befinner oss i varandras drömmar kan vi vara tillsammans hela tiden. Översättning: Jag tror att vi drömmer så att vi inte behöver vara ifrån varandra så länge. Om vi ​​befinner oss i varandras drömmar kan vi vara tillsammans hela tiden. Var en stark mur i svåra tider och var en leende sol i goda tider. Översättning: Var en stark mur när tiderna är tuffa. Var en leende sol när tiderna är bra. Skyll inte på ditt förflutna, för det förflutna kommer aldrig att förändras. Översättning: Skyll inte på ditt förflutna, för det förflutna kommer aldrig att förändras. Varje framgångsrik person måste ha ett misslyckande. Var inte rädd för att misslyckas eftersom misslyckande är en del av framgång.

Översättning: Varje framgångsrik person har ett misslyckande. Var inte rädd för att misslyckas eftersom misslyckande är en del av framgång. Att skratta är hälsosamt, särskilt om du skrattar åt dig själv. Översättning: Skratt är hälsosamt, särskilt när du skrattar åt dig själv. Snälla var inte som de andra. Bevisa för mig att du är annorlunda. Visa mig att du är värt att kämpa för Översättning: Var snäll och var inte som andra människor. Bevisa för mig att du är annorlunda. Visa att du är den som är värt att kämpa för. Om du kastas en sten av samma person, kasta inte tillbaka på honom. Svara med ett leende och kasta blommor till honom men försök att kasta det med potten. Översättning: Om någon annan kastar en sten, kasta inte tillbaka den på honom. Svara med ett leende och kasta blommor på honom, men försök också kasta potten.

Det var en samling cool FB-status som Jaka förberedde åt dig! Förhoppningsvis blir du mer och mer känd på Facebook! lyckligtvis är han också känslig för din status!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.

Läs också artiklar om Facebook-status eller andra intressanta artiklar från Naufal.