hur man får en super magisk bröstkorg i clash royale

Vid detta tillfälle kommer Jalan Tikus att berätta om hur man får ett Super Magical Chest i Clash Royale som har visat sig vara effektivt gratis. Kolla in recensionerna ..

Clash Royale är ett mycket populärt mobilspel, med antalet användare som ökar varje dag, vilket gör Clash Royale till ett av spelen med Top Download-etiketten på Google Play Butik eller vad som helst App Store.

För Clash Royale-spelare, naturligtvis, det som heter Chest (Bröst) verkligen önskas av spelarna. Hittills finns det 7 typer av bröst det är i Clash Royale, det vill säga Gratis bröst, Crown Bröst, Silverbröst, Gyllene bröstet, Jättebröst, Magiskt bröstoch Super Magical Chest.

  • Hur man får 1200 ädelstenar gratis i Clash Royale
  • Hur man vinner Battle Clash Royale utan episka kort

Av de sju bröstkorgen, Bröst som har det bästa kortet av alla kistor är Super Magical Chest, med 360-kort innuti. Åtminstone kommer du att få 12 episka kort och 72 Sällsynta kort i Super Magical Chest detta. Bra, eller hur?

Hur man får Super Magical Chest i Clash Royale

Här är tips du kan göra för att få Super Magical Chest enkelt och snabbt, och naturligtvis utan att behöva spendera en krona.

1. Vinn fem strider i rad (Streak Win)

Det är svårt. Men genom att vinna slåss 5 gånger i rad, då är chansen du får Super Magical Bröst i Clash Royale ökar verkligen, var aldrig rädd för att experimentera med Battle Deck du, för naturligtvis har fienderna du möter olika attackstilar.

2. Så mycket som möjligt Få 3 kronor i Battle Arena

Supercell uppskattar verkligen de spelare som kan förstöra King Tower motståndare och få 3 Crown i Battle Arena. På så sätt kommer din chans att få Super Magical Chest att vara vidöppen. Ändå är det möjligt att spelare som får 1 krona kan få det Super Magical Chest, men det kommer att vara mycket sällsynt.

3. Se till att Free Chest och Crown Chest är i tillståndet "Next in:".

Ett av de följande villkoren är att tömma slotsGratis bröst och Crown Bröst. Denna metod kan vara inbjudande Super Magical Chest snabbare än vanligt.

4. Försök att köpa skattkistor

Det är inte obligatoriskt utan genom att köpa en från Skattkistor naturligtvis Supercell kommer att uppskatta dig mer för att vara villig att spendera pengar. På så sätt kommer Supercell inte att tveka att tillhandahålla Super Magical Chest till dig.

5. Så mycket som möjligt Undvik plötslig död

Även om det ser coolt ut, men Plötslig död rekommenderas starkt inte om du vill få Super Magical Chest snabbt. Det skulle vara trevligt för dig att avsluta slåss innan normal tid tar slut kommer det att få ett mervärde om du får 3 kronor.

6. Fullständiga prestationer

Clash Royale har många prestationer som du kan slutföra. Om du klarar av alla befintliga prestationer får du inte bara ädelstenar, du kan till och med få Super Magical Chest.

7. Var inte snål om donationer

Ta det inte för givet Donation, eftersom donation är en viktig sak om du har gått med i en klan i Clash Royale. Donation är en viktig faktor för dig att få Super Magical Chest. LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found