Dessa 10 bästa Disney-prinsessor kan få dig att smälta

Vem tycker du är den vackraste och bästa Disney Princess? Enligt Jaka är de tio prinsessorna på denna lista svar!

Tecknade serier och animerade filmer producerade av Disney är kända för att ha vackra och charmiga prinsessor.

Dessutom framställs de alltid som huvudpersoner som är snälla, hjälpsamma, modiga, men ibland för naiva.

Därför kommer den här gången ApkVenue att ge dig en lista de vackraste och bästa Disney-prinsessorna StreetTikus-version!

De vackraste Disney-prinsessorna

Disneys prinsessekaraktär får många tjejer att sträva efter att vara som dem och hitta sin prins.

Skönheten som karaktärerna har är en egenskap som fastnar i publikens sinnen. Men på den här listan är det inte bara fysiskt som Jaka överväger.

Jaka bedömde också dessa prinsessor utifrån deras natur och förmåga att övervinna problem. Så någon?

1. Belle (Skönheten och odjuret)

Foto med tillstånd av: Fanpop

Belle från filmen Skönhet och det bästa är en nördig tjej som har en modig attityd utan att behöva se ut som en dålig tjej.

I själva verket var han villig att sätta sig i en farlig position för att rädda sin far. Han kan också anpassa sig bra när han bor med Beast.

Belle kanske inte har superkrafter, men hon kan lära odjuret vad godhet är och i slutändan faktiskt kan smälta prinsens onda trollformel!

2. Mulan (Mulan)

Fotokälla: WallpaperCave

Mulan är en av de tuffaste och mest fantastiska kvinnliga karaktärerna. Han var villig att offra för att skydda sin familj från krig.

Dessutom är Mulan ett exempel på en Disney-prinsessa som inte föddes i en adelsfamilj eller gifte sig med en kunglig prins.

Faktum är att Mulan gick med i armén i förklädnad och ingen märkte det. Han lyckades också rädda sitt land från fiendens attacker. Mindre tuffing gissa vad?

3. Elsa (Fryst)

Fotokälla: Bakgrundsbilder

Prinsessan som kunde få is ur händerna, vem annars om inte Elsa från Frysta. Hon anses vara en av de mest feminina prinsessorna.

Elsa är envis och smart. Jämfört med andra prinsessor är hon utan tvekan den äldsta (21 år) och avslutar sin film med en enda status.

Denna Disney-prinsessa lär oss att vara oss själva och vill bevisa att kvinnor kan stå ensamma utan mäns hjälp.

Andra Disney-prinsessor. . .

4. Pocahontas (Pocahontas)

Fotokälla: OnStageBlog

Pocahontas är Disney-karaktärer inspirerade av riktiga människor, inte bara sagor. Han är en person som har ett band med naturen och kan kommunicera med honom.

Fysiskt ser Pocahontas ut som en supermodell med en lång och välproportionerad kropp. Hennes skönhet är väldigt exotisk.

Livsstilen som utförs av Pocahontas kanske lite annorlunda än andra prinsessor. Det strävar efter att skapa fred mellan de två stridande grupperna.

5. Rapunzel (Tangled)

Fotokälla: Eskipaper

Från filmen Tilltrasslad, det finns Rapunzel som är känd för sitt superlånga hår. Först ser han naiv ut, men till slut lyckas han visa sitt bästa.

Han hade låsts in i ett torn av sin mor, som hade ambitionen att vara ung med det hår som Rapunzel hade.

Rapunzel är också den typ av kvinna som är full av intellekt och ibland lätt manipulerar sina samtalspartner.

6. jasmin (Aladdin)

Fotokälla: WallpaperCave

Till skillnad från andra Disney-prinsessor, Jasmin ser lite hårdare ut, särskilt när han står inför de lagar som styr honom att gifta sig med.

Han är också bland dem som vågar använda sig av att distrahera Jafar, så att Aladdin kan stjäla en lampa från honom.

Till slut vet vi att han valde huvudpersonen Aladdin. Kan det bero på den magiska mattan han har?

7. Ariel (Den lilla sjöjungfrun)

Fotokälla: WallpaperCave

Nästa finns Ariel från Den lilla sjöjungfrun. Förutom att ha ett sött ansikte är Ariel också modig eftersom han räddade en drunknande prins.

Ariel har också en bländande gyllene melodisk röst. Tyvärr är hon villig att göra ett avtal med Ursula för att möta mannen hon drömmer om.

Detta gör Ariel lite sett på som en stygg tonåring som försöker göra uppror från sin far som är havets kung.

8. Cinderella (Cinderella)

Foto med tillstånd av: Clementoni

Kanske Askungen är en av de mest ikoniska Disney-prinsessorna. I själva verket är han favoriten hos den sena Walt Disney, du vet!

Hennes berättelse, som led med sin styvfamilj, träffade sedan fe-gudmor och gifte sig med prinsen eftersom glasklumpen har fastnat i våra barndomsminnen.

Det är bara det, ibland ser Askungen ut för perfekt och väldigt tålmodig så det får många fans att längta efter.

9. Snövit (Snövit och de sju dvärgarna)

Fotokälla: Wallpapers Wide

Snövit är den första prinsessan som ägs av Disney. Många gillar hans oskyldiga karaktär, men enligt Jaka är han lite slarvig och tenderar att ge upp.

Efter att ha sparkats ut av sin onda styvmor gick han vilse mitt i skogen innan han träffade de sju dvärgarna. Han blev också en slags vårdgivare för dem alla.

Det som gjorde att berättelsen ville utbilda dig kanske inte var att acceptera föremål från främlingar, som Snow White gjorde genom att äta förgiftade äpplen.

10. Aurora (Törnrosa)

Fotokälla: Gratis HD-bakgrundsbilder

Aurora verkligen vacker och snäll. Han är dock känd för att somna under långa perioder tack vare en besvärjelse från en av Disneys bästa skurkar, Ondskefull.

Aurora ingick i de tre Disney-prinsessorna med Snow White och Cinderella. Som kunglig prinsessa tillbringar hon sin tid under familjens stränga bevakning.

Han är också vårdslös och för naiv, så att hans finger stickas av en nål och gör sig själv och hela riket upprörd.

Det är listan över de vackraste Disney-prinsessorna enligt Jaka. Uppenbarligen finns det fortfarande (riktigt) vackra Disney-karaktärer som ApkVenue inte har nämnt.

Vad tycker du, gäng? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Disney eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found