7 av de bästa hem- och försäljningsapplikationerna på Android 2018

Inte bara onlinebutiker som säljer olika dagliga förnödenheter. Nu finns det också många köp och försäljningar av bostäder som gör det lättare för dig att få ditt drömhus. Vill du veta applikationen?

Närvaron av en smartphone är tydlig väldigt lätt mänskligt liv, särskilt med stöd av olika applikationer som hjälper till att underlätta alla dagliga aktiviteter. Därför är det naturligt att nu rollen som smartphones så vital i tusenårsåldern.

Redan nu behövs nästan allt, med utgångspunkt från nödvändighet primär, sekundär och tertiär kan enkelt erhållas genom onlinebutik.

Inte bara onlinebutiker som säljer olika dagliga förnödenheter. Nu finns det många också ansökan om köp och försäljning av bostäder vilket gör det lättare för dig att få din drömresidens. Närvaron av denna applikation kommer helt klart att göra det lättare för dig som vill köpa ditt drömhus. Vill du veta applikationen?

  • 10 bästa hemdesignapplikationer för att göra planplaner och 3D gratis, riktigt enkelt!
  • 5 Android-appar som gör ditt hem säkert från tjuvar!
  • Hur man tittar på film hemma med Smartphone Capital

De 7 bästa hus- och försäljningsapplikationerna på Android 2018

I hemmet köp och försäljning ansökan, naturligtvis, ger en mängd typ av hus, pris och plats vilket är mycket varierande. Därför behöver du inte bry dig längre för att hantera mäklare eller husmäklare och naturligtvis kan spara kostnader. Tja, här är det 7 hemköp och -försäljningsapplikationer som du kan använda för att få ditt drömhus.

1. Rumah.com

Fotokälla: Källa: google play LADDA NER appar

För de av er som letar efter en ny bostad eller bara letar efter referenser om huspriser, kommer den här applikationen uppenbarligen att vara till stor hjälp. Denna applikation är utrustad med en karta över huset eller propeeti som ligger närmast hemvist. Dessutom kan du också få en lista över fastigheter som matchar de kriterier du anger och kontakta agenten direkt. I denna applikation finns mer än 100 000 hus, lägenheter och butikshus i hela Indonesien.

2. Hus 123

Fotokälla: Källa: google play LADDA NER appar

Nästan detsamma som andra köp och försäljningar av bostäder, men här hittar du en enklare applikationsdisplay, så att det är lättare att förstå. Även om det är enkelt, visar det sig att den här applikationen också har kompletta funktioner, du vet. I den kan du interagera direkt med fastighetsmäklare och kan också se i detalj villkoret för det inre och yttre av huset eller fastigheten som valts. Inte bara hus, du kan också hitta butikshus, lägenheter, mark och kontorsbyggnader som kan köpas eller hyras.

3. UrbanIndo

Fotokälla: Källa: google play LADDA NER appar

Denna husköp- och försäljningsapplikation är speciellt utformad med olika smarta funktioner för att göra det lättare för dig att hitta och sälja hus och fastigheter. En av fördelarna med denna applikation är detaljerade sökfilter, från plats, typ, prisklass, antal rum, antal badrum, markområde och byggnadsområde så att det i hög grad underlättar sökandet efter din perfekta bostad.

I den kan du också hitta lägenheter, mark, butikshus, villor, kontor eller lager som säljs eller hyrs. Och utrustad med en inteckningskalkylator som fungerar som en simulering av de medel som måste användas för att köpa eller hyra önskad fastighet.

4. Trovit

Fotokälla: Källa: google play

Skiljer sig från några av de ovan nämnda applikationerna, Trovit Homes tillhandahåller en bred lista över hem- och fastighetsannonser som kan köpas eller hyras från tusentals olika webbplatser. Detta innebär att denna applikation samlar erbjudanden från olika applikationer så att du lättare kan hitta ditt drömhus. Denna applikation har också sökfilter som är ganska komplett, såsom staden i det omgivande området, område, pris, storlek, antal rum och badrum, och så vidare

5. Toprumah

Fotokälla: Källa: google play

Det enkla utseendet gör att detta hus köper och säljer applikation jämnt mycket efterfrågad, eftersom det är väldigt enkelt att använda för er som vill köpa ett hus, lägenhet, butik, mark eller hyra. Även inte bara det kan du också marknadsföra eller sälja din fastighet genom denna applikation enkelt och enkelt. Så du behöver inte bry dig om att spendera mycket pengar på att hyra reklamtjänster.

6. Lamudi Fastighetsapp

Fotokälla: Källa: google play

Genom denna applikation kan du söka efter hus och andra fastigheter med smarta filter som område, antal sovrum, byggnadsarea och prisklass. Efter det kan du också ta emot aviseringar om en lista med sökningar efter bostäder eller fastigheter som säljs eller hyrs varje dag. Du kan också få mer information om huset som riktas in genom att kontakta hemagenten via val av kommunikationsmedier tillhandahålls av ansökan.

7. Mitula

Fotokälla: Källa: google play

Mitula House är en av de rekommenderade applikationerna om du vill köpa eller hyra ett hus. Dess rykte är klassiskt för att användas i 41 länder och stöder 15 språk. Dessutom ger denna applikation hundratusentals hus och andra fastigheter som kan köpas eller hyras. Nästan alla fastigheter från hela Indonesien och olika länder i den här applikationen finns det till och med tusentals nya fastigheter till salu i denna applikation varje dag.

Det är listan ansökan om köp och försäljning av bostäder bäst på Android 2018 som du kan använda för att få din drömresidens. Med dessa olika applikationer kan du nu enkelt hitta eller hyra hus och andra fastigheter var som helst och när som helst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found