cheat känner runt android, så det är snabbare att samla in pengar

Vill du samla in pengar snabbare i Android Tofu-spelet? Här är ett Round Tofu Cheat som du kan använda på Android för att samla in pengar snabbare.

Spel Rund Tofu är ett av de konstgjorda Android-spelen utvecklare Indonesien är för närvarande bom nyligen. Syftet med detta runda tofu-spel är att bli den mest framgångsrika runda tofu-säljaren. Du kan höja priset på tofu eller andra föremål för att göra det snabbare att samla in pengar.

Sättet att samla in pengar i Tahu Bulat-spelet är att trycka på skärmen högst upp. Ju snabbare du trycker på, desto mer pengar samlar du in. Det visar sig att det finns andra sätt som kan användas för att samla in pengar snabbare utan att behöva trycka på skärmen. Här kommer jag att ge Round Tofu Cheat som du kan använda för att samla in pengar snabbare!

 • Fusk och knep för att vara bra på att spela Slither.io
 • Tips och fusk för att spela Line Let's Get Rich

Cheat Tofu Round Android

Innan du börjar använda Tahu Bulat-spelfusk måste du göra rot Android först. Att göra rot Android kan du använda någon av följande metoder:

 1. Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator med Framaroot
 2. Hur man rotar alla typer av Android med towelroot
 3. Enkla sätt att rota alla typer av Android med KingoApp
 4. Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator
 5. Om du inte kan du söka på Google med nyckelorden: "Hur man rotar xxxx")

Hur man samlar in pengar snabbare i Tahu Bulat

Om Android har rot, kan du börja använda metoden fuska Känn följande omgång. Fuska Detta kan användas utan att Tahu Bulat MOD APK krävs. Fuska Tahu Bulat hjälper dig att samla in pengar snabbare utan att behöva trycka på skärmen.

 • Se till att du använder Den senaste versionen av Tahu Bulat Game APK. Trivia Games Egna spel LADDA NER
 • Ladda ner applikationen HiroMacro och installera som vanligt på din Android. ProHiro.com Produktivitetsappar LADDA NER
 • Öppna applikationen och öppna sedan menyn Miljö.
 • Välj meny ActionKey-makron välj sedan Lägg till en knapp på skärmen.
 • Klicka på knappen Start. När knappen visas flytandekan du gå vidare till nästa steg.
 • Öppna Tofu-spelet och tryck sedan på Makro-knappen.
 • Klicka på knappen Spela in. När du trycker på Record spelar den in alla beröringar som förekommer på skärmen. I Tahu Bulat-spelet kan du snabbt peka på skärmen för att tjäna mycket pengar. När du är klar med inspelningen kan du klicka på makroknappen för att avsluta den.

 • Nu vägen att köra rekordet. Klicka på Makro-knappen och välj sedan resultatet av inspelningen. Förändra Gånger oändlighet, Intervall: 0Sek och Hastighet: 1,0x. Om du automatiskt har klickat på Spela-knappen körs beröringen som du spelade in tidigare automatiskt.

För att avsluta det kan du klicka på Makro-knappen tidigare. Det är Fuska Känn Android-rundan som du kan prova. Om du fortfarande är förvirrad kan du fråga i kommentarfältet. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found