så bra på kodning, här skapar du ett dialogskript i blogger

Om du ofta bäddar in speciella skript eller meningar i dina Blogger-inlägg, försök skapa ett dialogskript på bloggen! På så sätt kommer manuskriptvisningen med din artikel inte längre att förväxlas.

Ha blogg som är många besökare är verkligen allas dröm. Anledningen är att ha en blogg som är full av besökare, möjligheten att få ytterligare pengar från bloggen är ännu större. Tja, en typ av blogg som kan locka många besökare är en blogg som diskuterar tips och tricks, liksom andra användbara saker.

Om du har en blogg relaterad till en blogghandledning eller kodning, ville definitivt aldrig visa dialogskript på bloggen, eller hur? För att inte förväxlas med dina inlägg, låt oss bädda in ett dialogskript i var och en av dina inlägg!

  • Hur man skapar en automatisk innehållsförteckning på Blogger
  • Hur man registrerar och installerar Google Analytics på Blogger
  • Hur man gör intressanta artiklar under Blogger-inlägg

Betydelsen av Dialog Script i blogginlägg

Dialogskript i olika bloggar med funktioner Blogg offert. Dialogskriptfunktionen är mycket användbar om du ska visa manus i handledningen som du gjorde. Men inte bara för skript, du kan också använda dialogskript för andra ändamål, som att göra citat och bekräfta meningar. I Street Ratär dialogskriptet i artikeln gjort på ett sådant sätt att det blir lättare för dig att kopiera och klistra in skriptet.

Hur man skapar ett dialogskript på Blogger

Något annorlunda än den som gjordes i JalanTikus, du kan enkelt bädda in ett dialogskript på din blogg. Hur:

  • Skapa ett nytt inlägg på bloggen. Skriv något i dialogrutan Komponera.
  • För att skapa ett dialogskript i Blogger är vägen att flytta till dialogrutan HTML. Sedan kopiera och klistra följande kod på en plats som passar dina skrivbehov:

INNEHÅLL SKRIFTAR HÄR

  • Efter att koden varklistra i HTML-kolumnen, flytta nu igen till kolumnen Skriv. Byt ut innehållet i SCRIPT HÄR med manus eller den mening som du kommer att bädda in.
  • Gjort. Då kan du Spara dina inlägg, och deras utseende kommer att skilja sig från det manus du skapade.
  • Förutom formuläret ovan finns det också typer av dialogskript som du kan prova på din blogg. Till exempel:

INNEHÅLL SKRIFTAR HÄR

Notera: I skriptet ovan kan du ändra delar Dubbel med Sträckt, Prickad, bergsrygg eller Fast för att experimentera med andra dialogskriptmodeller. Det är enkelt, eller hur? Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found