titta på den osynliga mannen (2020) hela filmen

Intresserad av att titta på skräckfilmer där du inte kan se antagonisten? Kom igen, kolla schemat för filmen The Invisible Man (2020) med indonesiska undertexter här!

När det gäller skräckfilmer är det osynliga ofta mycket skrämmande än den terror som hotar i sikte, gäng!

Det är detta som gör skräckmaestro Alfred Hitchcock fick titeln Master of Suspense och denna princip kan du se i skräckfilmer Den osynlige mannen.

Fängslad av skräck från de osynliga monsterna i den här filmen? Titta bara på sammanfattningen av filmen Den osynlige mannen från Jaka, gäng.

Sammanfattning av filmen The Invisible Man

I den här filmen följer vi historien Cecilia (Elisabeth Moss), fru till ett geni och framgångsrik forskare Adrian (Oliver Jackson-Cohen).

Tyvärr matchas Adrians intelligens också av hans grymhet och Cecilia bestämmer sig slutligen för att lämna Adrian, gänget.

En natt tog Cecilia en chans och sprang iväg med hjälp av sin syster, Emily (Harriet Dyer)och hans gamla vän, James (Aldis Hodge).

Efter en tid fick Cecilia nyheter om det Adrian har tagit sitt eget liv av skuld över hans behandling av Cecilia.

Som ursäkt lämnade Adrian sin förmögenhet och sitt hus till Cecilia men Cecilia misstänkte det allt detta är bara en del av Adrians galna plan.

Cecilia misstänker att Adrian använde sina förstånd för att fejka sin död och hitta ett sätt att göra sig osynlig, gäng!

Emily och James trodde ursprungligen att Cecilia bara var paranoid, men Cecilia förblev fast i sin hållning.

Efter att en rad konstiga händelser började hända dem alla blev Cecilia alltmer desperat att bevisa sin teori om Adrian.

Är det sant att Adrian är hjärnan bakom hela denna händelse? Kan Cecilia bevisa detta innan det är för sent?

Intressanta fakta om The Invisible Man Movie

Som den första skräckfilmen 2020 som lyckades få fantastiska recensioner, film Den osynlige mannen har några intressanta fakta, gäng!

  • Denna film är en bearbetning av en klassisk roman med samma titel H.G. Brunnar som har anpassats flera gånger till film.

  • Ursprungligen var den här filmen tänkt att vara en del av filmiska universum tillsammans Dark Universe men filmens flopp starta omMumien avbryta denna plan.

  • Som ett resultat av dessa förändringar, skådespelare Johnny Depp ursprungligen planerat att spela Adrian drog sig också ur filmen.

  • Studio Universal Pictures bjud in maestroen B-filmJason Blum att vara med som producent tack vare hans framgång i genren Skräck.

  • De pekade också Leigh Whannell som regissör för hans framgång som författare i den ikoniska skräckfilmserien Fick syn på och Smygande.

  • Även om de huvudsakligen förlitar sig på elementen psykologisk skräck, den här filmen är också full av scener hoppa skrämma vilket kan orsaka hjärtsjukdom.

Titta på The Invisible Man Movie

TitelDen osynlige mannen
leva28 februari 2020
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionGoalpost Pictures, Blumhouse Productions, Dark Universe
DirektörLeigh Whannell
KastaElisabeth Moss, Aldis Hodge, Harriet Dyer, et al
GenreSkräck, Mystery, Sci-Fi
Betyg86% (RottenTomatoes.com)


7.0/10 (IMDb.com)

Fängslad av skräck från de osynliga varelserna i den här filmen? Du kan kontrollera schemat för att titta på filmer Den osynlige mannen i Indonesien via länken nedan, gäng!

>>> Titta på The Invisible Man (2020) <<<

Efter att vi fick en serie skräckfilmer av dålig kvalitet i början av 2020 som starta omGrudge, glad över att äntligen behandlas med kvalitetsarbete.

Som ett alternativ kan du också titta på filmer Innan djävulen hämtar: vers 2 som har blivit så väntade, gäng!

Är du intresserad av att titta på filmer Den osynlige mannen? Vilka andra filmer vill du titta på just nu? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found